Cinsel Yaşam Sekste en başarılı ırk hangisi sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sekste en başarılı ırk hangisi sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 978 cevap paylaştı. Cinsel olarak aktif erkekler listesinde Norveç %91 ile 1. sırada yer alırken, onu %83 ile Portekiz takip ediyor. Portekiz'deki erkeklerin çoğunluğu haftada 1-3 kez seks yaptığını bildirdi. 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu88 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Seksin ırkla cinsiyetle yaşla burçla vs alakası yok. 1 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. kuzeye gıttıkce kadınlar daha ateslı daha guzel erkkelerı bılmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay Bence zenciler yani siyahiler inanilmaz penisleri var ve cok fena doyuruyorlar 1 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. Hayvan ırkı bence hiç trip tanışma filan yok direk gidip üstlerine çöküyorlar :D 1 0 Yorumla
SalihC4n Takip Et Xper 6 Yaş: 30 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 356 cevap paylaştı. Güney amerika'daki dehreler büyüktür ve doyumsuzdur. Kadin olarak da asyadaki kizlar cok dar ve istrklidir 0 0 Yorumla
Mansch39 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 8 ay Fantezileri olan kişiler olarak ayırırım ırktan ziyade 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Butun ırklar başarılı 1 0 Yorumla
Akmankan Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bayanlar olarak mi erkekler olarak mi 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Ne bileyim ben onu mu araştırdım sanki 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cinsellik kişiseldir ırk ile alakası yoktur 0 0 Yorumla
bixbxh Takip Et Xper 1 Yaş: 23 8 ay Türkiye'deki ırklar değildir 3 2 Yorumla maraşbeyefendisi 8 ay Türk kadını harika bu arada Yorumla kımsesız15 8 ay Nereden biliyorsun ben bu işten profesyoneliyim yani Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay Bunun ırkla ne alakası var 3 10 Yorumla Soran 8 ay Güzellik veya güç olarak Yorumla Cevap sahibi 8 ay Bellide rus erkekleri iyidir Yorumla bahtsuzbedevii 8 ay Ne bu rus hayranlığımız😂 Yorumla Soran 8 ay Kadını da iyi erkeği de iyi nasıl millet bunlar arkadaş Yorumla Cevap sahibi 8 ay @bahtsuzbedevii sizde kızları çok sebviyorsunzj Yorumla bahtsuzbedevii 8 ay Bilmem yani anlaşılabilir istekler ya hayal gücü bir şey diyemem yargılamak bana düşmez😃 Yorumla bahtsuzbedevii 8 ay Erkeklerin çok iyi olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Ama çekici duruyorlardır kabul ediyorum. Yorumla Soran 8 ay Gay alarmı olabilir mi bu mesaj🤨😅 Yorumla bahtsuzbedevii 8 ay Hayır be saçmalama kızlar için dedim😂 iğrenç bişey o olay bence Yorumla bahtsuzbedevii 8 ay Duruyorlardır yani tahmin kızlar için öyle duruyorlardır dedim ajsjdkd Yorumla
BʟᴇᴜNᴏʀᴅ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 479 cevap paylaştı. sanırım zenciler 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. bizim doğu tarafı 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Almanya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Cinsel olarak aktif erkekler listesinde Norveç %91 ile 1. sırada yer alırken, onu %83 ile Portekiz takip ediyor. Portekiz'deki erkeklerin çoğunluğu haftada 1-3 kez seks yaptığını bildirdi.
Seksin ırkla cinsiyetle yaşla burçla vs alakası yok.
kuzeye gıttıkce kadınlar daha ateslı daha guzel erkkelerı bılmem
Bence zenciler yani siyahiler inanilmaz penisleri var ve cok fena doyuruyorlar
Hayvan ırkı bence hiç trip tanışma filan yok direk gidip üstlerine çöküyorlar :D
Güney amerika'daki dehreler büyüktür ve doyumsuzdur. Kadin olarak da asyadaki kizlar cok dar ve istrklidir
Fantezileri olan kişiler olarak ayırırım ırktan ziyade
Butun ırklar başarılı
Bayanlar olarak mi erkekler olarak mi
Ne bileyim ben onu mu araştırdım sanki
cinsellik kişiseldir ırk ile alakası yoktur
Türkiye'deki ırklar değildir
Türk kadını harika bu arada
Nereden biliyorsun ben bu işten profesyoneliyim yani
Bunun ırkla ne alakası var
Güzellik veya güç olarak
Bellide rus erkekleri iyidir
Ne bu rus hayranlığımız😂
Kadını da iyi erkeği de iyi nasıl millet bunlar arkadaş
@bahtsuzbedevii sizde kızları çok sebviyorsunzj
Bilmem yani anlaşılabilir istekler ya hayal gücü bir şey diyemem yargılamak bana düşmez😃
Erkeklerin çok iyi olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Ama çekici duruyorlardır kabul ediyorum.
Gay alarmı olabilir mi bu mesaj🤨😅
Hayır be saçmalama kızlar için dedim😂 iğrenç bişey o olay bence
Duruyorlardır yani tahmin kızlar için öyle duruyorlardır dedim ajsjdkd
sanırım zenciler
Afircaaa
Irkla alakası yok.
bizim doğu tarafı
Irkla alakası yok bence
Almanya
Rus.
Orclar
Slavlar ruslar