Annem hep şey der eşini sen elinde tutucaksin gelir bir *** alır götürür görürsün o zaman ayrıca bunlar senin vazifen yapman gerekenler
bala bala 🤣🤣🤣 ben kafa sallarım hm hm derim
Sizce haklılık payı var mı 🤔🤔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Annem hep şey der eşini sen elinde tutucaksin gelir bir *** alır götürür görürsün o zaman ayrıca bunlar senin vazifen yapman gerekenler
bala bala 🤣🤣🤣 ben kafa sallarım hm hm derim
Sizce haklılık payı var mı 🤔🤔
evli bir erkeği başka bir kadın ele geçirebiliyorsa burada suçlu kadın değil erkektir maalesef
erkek evet demezse başka kadınlar bişey yapamaz
dolayısıyla kimse kimsenin eşini alıp götüremez
ilişkiye uzun süre girmiyorlarsa ve eşlerin yaşları geçmemişse yani ikisi de gençse bu bence normal değil
nedeni ise aralarındaki küslük ya da başka sorunlar vardır
Vallaha burada oluyor 🥲🥲 burada bir sürü evlilik oluyor o yüzden kadın ikinci kadın olmayı kabul ediyor
Allahim ne mükemmel bi yorum ilk defa bilinçli ve akıllı erkek görüyorum
@sdceuykumvar övgü için teşekkür ederim :)
erkeğin yapısına göre haftada 2 kez boşalması gerek , elzem durumlarda 1 ay durur tamam ama evde eşin varken beklenti ve piskoz o yönde , erkeğin karnını foyurmazsan maalesef başka yere gidecektir, haa sevgi aşk değil sadece cinselliktir , erkek kadın gibi duygu beslemez , ama erkeğin elinde olmayan nedenler cinsel dürtü tavan yapınca maalesef farklı düşünmeye başlar, o yğzden bol bol sevişeceksin, ama senin içinde bir görev değil zevk olmalı
Merhaba! Bu konuda bilgim var anlatmak isterim;
Uzun süre boyunca evli kişiler ilişkiye girmeyince veya evlenip ayrılanlar ilişkiye girmeyince kendileri uzun süre depresyona giriyorlar ve sürekli sinirli oluyor bunu kendi çocukları farketmiyor farkettikleri durum şudur; neden sebepsizce sinirliler aslında o sinirin altında yatan durum seks açlığı binevi bunu diyince insanlar yadırgıyor ama araştırınız.
Teşekkürler
Rica ederim
Kısmen doğru ben bir erkek olarak söylüyorum erkekler kadının yatağı terketmesinden nefret eder! Yatak ayırmak ya da ilişki sıklığını azaltmak aldatmak için bahane sebebi yaratır görev falan diye bir şey yok tabiki ancak seks evliliğin temel taşıdır
Cevap
34Cevap
normaldir her şey cinsellik değildir
Ya aslında sen dire bir şey yok hask evlilik veya buna benzer hisler duygular her iki tarafın cabası ile oluşturulan bir şey annenin haksız sürekli tek taraflı olcak diye bir şey yok
Evet cinselliği seven kadınlar ayrılmıyor. Aynısı erkekler için de geçerli cinsellik bir ilişkinin meyvesi ama boş beleş olmamalı aşk ile sevişmek lazım
Normal değil tabii, seven insanlar birlikte olmak isterler. Uzun süre birlikte olmuyorlarsa aralarında kara kedi var, soğukluk var demek
Ya cildiricam gercekten anneni dinleme kanki sevismek senin görevin vazifen degil zaten cinsel uyumun olan ve libidonun dengeli oldugu biriyle evlenmelisin. Kocani elde tutmak için değil istediğin ve azdigin için onunla sevismelisin annen Arap kafasında
😅🤏 amaa bende Arabım ve ayrıca çocuğun var sen esin ile ilgilenmez isen eşinle ilgilenecek başka biri olur 😑😑
Bizde boşanırsan çocuğun görmek çok zor veya imkansız gibi bir sey
Kız Arap demedim zaten Arap kafası dedim hakli da çıkmışım. Tabii ki cinsellik cok önemli evlilikte ama bunu görev olarak görmek igrenc yani seks objesi değilsin sen önemli olan karşılıklı istek ve arzu.
Orası öyle de bazen insanlar aylarca yapmıyor 😑
İdeali her gun olan sey
İs hayati olan hatunlar yuzunden cok şaştı
Uzun sure doymazsa her şey olur
Değil de bazı kadınlar uzun bir süre uzak kalınca ihtiyaç duymuyorlar yani gereksiz bir koca denilebilir artık 🤣
Elini bıraktığında birinin alıp götüreceğinden şüphe duyduğunuz s*lakları hayatınıza dahil etmeyin
Ama çoğu da erkek böyle evde görmediği seviyi ve doğumu dışarda arar bu bir gerçek
Kadın da ilgi ve sevgi ister ama polyanna değil kimse. Ruh hali her gün aynı olamaz. Inişler, çıkıslar olacaktır. ""E sen bu hafta benimle ilgilenmedin, ben de gidip birini bulayım"" kafa yapısındaki biri ile ömür geçmez
Yok beee ben bir haftadan söz etmiyorum 🤣🤣🤣 misal aylacara filan bazıları ben şahit oldum dediklerine göre aylarca eşleri istemez birlikte olmayi
Aylarca devam eden durumda bırak eli, ayağını da tutsan gider. Benim izah ettiğim durum başka. Aseksüel insanlar evlenmesin mümkünse.
🤷♀️ yani sonuçta herşeyi hayat arkadaşınla yapmak için evleniyorsun
alakası bile yok dışarda gözü olanı sen engelleyemezsin o kadar saçma sebepten aldatan insanlar var ki bu erkekler için geçerli değil kadinlar için de geçerli insanı elinde tutmak nedir öyle düşünceler bence çok yanlış
%100 haklı adamdan beklemeyeceksin ka şarlığını yapıp düzenli sağacaksın ki dışarıya süt kalmasın
Anormal. Hastalık felan vardır veya bakımsızlık. Veya sevmediğin biriyle ekonomik koşullar yüzünde n evlisin dir.
Bence var. Kadın evde kocasına cilveli istekli olmalı her dk
hayır
günlük düzenli ilişki olmalı. en az gün aşırı
İlgisiz kalan eş dışarıda arar. Yuva yıkılır.
… yı anlamadım ama anne haklı 🤣
🥹ayıp ben bile diyemem
Aaa anladım anladım
Tek taraflı değil ama erkekte eve ve eşine karşı görevlerini yerine getirmeli
Evet
Zamanı gelince öğrenirsin
Evet 100 💯 haklı
Hakkat bende anlamıyorum djdjdjjd
Payı yok, direkt haklı.
Isteksiz es varsa zaten yapmiyorsun.
Vereni bulur böyle durumlarda
Bence arada çekim bitmiş demektir