İlişkilerde bazı anlar var ki ömür boyu unutulmuyor… İlk öpücük mü sizce daha unutulmazdır, yoksa ilk seks mi?

İlişkilerde bazı anlar var ki ömür boyu unutulmuyor… İlk öpücük mü sizce daha unutulmazdır, yoksa ilk seks mi?

Öpücük de seksin başlangıcıdır. Dolayısıyla ilk olan her zaman unutulmaz, başkasıyla öpüşsen diğeriyle seks yapsan her ikisini de unutmazsın.
Ama seks yaparken Oksitosin salgıladığın için o kişiye bağlılık hissedersin.
Kocanız (resmi nikahlı) olmadan kimseyle seks yapılmaz. Aklınızdan çıkarmayın.
Seks, evlendiğiniz kişiyle yapın.
@blanieyy Süresini bilemem ama bir müddet zırıl zırıl ağlatır ama sonra normale dönersin. Et tırnak olayı var yaa. Tırnağını çekip çıkardığında parmağın çok acır, hatta bi kaç gün de sürer acısı ama sonra iyileşir ve acı hissetmezsin. Yani içinden atmak istiyorsan biraz acı çekeceksin demek.
Cevap
30Cevap
Bence ilk öpücük hayatımda hiç öpülmedim
Valla ilk oral seks çok iyiydi ben onu hatırlıyorum hafif dişleri si.. kime değsede çocuk yaşta çok keyif almıştım 😋
ilk öpücük ve seks unutulmazdır kısaca ilkler unutulmazdır
ikisi farklı duygular olsa dahi bence ikiside unutulmaz
Ben ikisinide unuttum, demek ki ikiside unutulmaz değil 😅
İlk seksim ve ilk öpücüğüm ilk kez bana ait olan biriyle bu gece herşeyimi vereceğim ve onu ulu kraliçeliğe yüksekleteceğim
Kişiden kişiye göre değişebilecek bir durum eğer duygusal bir ilişkinin başlangıcı ise kesinlikle ilk ve tutkulu öpüşmelerunutulmaz
Her ikiside unutulmaz
İkisi de bence unutulmaz
zamanla her şey unutulur
Seks bence kadın için ama
Çok yaşayınca hepsi unutuluyor ;)
İkisi de unutulmaz değildir.
İlk öpücük unutulmaz
İkiside unutulur
Seks bence
İkiside
öpücük
İkiside unutulmuyor.