Cinsel Yaşam Libido kadar fizik de önemli mi sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 013 Bazıları nefes alsın yeter der😅🍑 Libido kadar fizik de önemli mi sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. libido esası bence.. süper fizik ama soğuk kadın, kadınlar yok mu, oyuncak bebek gibi koy kenarı 0 10 Yorumla Soran 8 ay Her şeyden biraz olması lazım:) Yorumla proboyman 8 ay illaki ama cilveli-işveli bambaşka Yorumla Soran 8 ay Tamam her şeyden biraz diyorum istee Yorumla proboyman 8 ay fikir değiştirdimnefes alsın yeterhehehehehe :) Yorumla Soran 8 ay Yazık üzüldüm bulursun umarım Yorumla proboyman 8 ay niye? Yorumla Soran 8 ay Yoklukta olan erkek tipi 😂 Yorumla proboyman 8 ay yok canım boşanıyorum şu an ama laf olsun, komiklik için dedim valla. Yorumla Soran 8 ay Anladım Yorumla proboyman 8 ay sorunda var ya, komiklik olsun dedim iştenefes alsın yeter Yorumla
YürüyenEril Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 8 ay Önemli fit ve bakımlı kadınlar candır.Hafif esmer 0 7 Yorumla Soran 8 ay Hmmm:) Yorumla YürüyenEril 8 ay Evvveeet Yorumla Soran 8 ay Fit miyim acaba 😄 Yorumla YürüyenEril 8 ay Bence değilsin😂🤣 Yorumla Soran 8 ay Ön yargılı 😊 Yorumla YürüyenEril 8 ay Asla:) Yorumla YürüyenEril 8 ay Bende Yorumla
planZ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 92% 8 ay Fizik önemli ama libidosu bir hatunun ne kadar yüksek ise o kadar fiziksel dezavantajları görünmez olabiliyor 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Libido işin ateşi, fizik ise o ateşi harlayan kıvılcım gibidir. Biri 0 0 Yorumla
ѕєz10 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 8 ay Önce fizik görünüş önemli zaten ak Kezbanında libido yüksek olsa ne olacak 0 0 Yorumla
Biçay Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Fizik dediğim fit olmalı. Çok yaygın sevemiyorum. 0 0 Yorumla
Dominant1adam Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Önemli canım.. Ama libido yoksa en güzel fizik bile iş yapmaz ikisi bir bütün 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Başlatan fiziki güzellik olur. Libido sonraki açama 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Fizik te olmalı ki karşındaki kişiye istek duyasin sadece nefes alsın lâ olmuyor bu işler ya 🙂 0 0 Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Valla benim için tip fizik giyim makyaj takılar... Dış görünüşe ait her şey ve detay önemli. 0 0 Yorumla
Honestchange Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. her şey önemli biraz insanın kendine saygısı olmalı herkesle olmaz 0 0 Yorumla
Akmankan Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nefes alsın derken Babaannesi yaşında bayana mi diyor bunlar abaza olmuş 0 0 Yorumla
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Mükemmel bir fizik az libido olacağına, çok libido orta düzey fizik olsun yeter 0 0 Yorumla
AŞKLA1ADAM Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Elbette ama fiziğine guzellestirebilen kıyafetler var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 8 ay libido daha önemli. fizik önemli ama esmer olsa kapatır bütün açıkları :) 0 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 8 ay kadında çok değil erkekte kız seçici çoğunlukla fiğiye yanılıyorlar 0 0 Yorumla
Güntan_Göktan Takip Et Yoda Yaş: 31 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı. fizik çok uçlarda olmadığı müddetçe libido bence daha önemli :D 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı. Fizik o kadar da önemli değil. 0 4 Yorumla Banker_Bilo 8 ay Bunun anlamı "nefes alsın yeter" değil. Soran 8 ay Libido istek enerji önemli Banker_Bilo 8 ay Demek istediğim o zaten. Soran 8 ay Biliyorum
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Elbette fiziksiz olmaz 0 0 Yorumla
haddadi69 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Abazalar için öyledir :) 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. E tabiki önemliiii 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. zeki olsun bana yeter 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Biraz önemli fizik amasyada 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı. Yani zaten en önemli o fizik yoksa sıkıntı 0 0 Yorumla
SismanSavaR Takip Et Xper 1 Yaş: 110 , eic 100% 8 ay Kucuk meme geniş kalca olacak ve şişman olmayacak 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Fizikte bakimda olmali ya otoe herkeslede olmaz. 0 0 Yorumla
Buzlubiratuzlufistik Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Ben kimyaya daha çok önem veriyorum 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. evet ama güzel nefes alsın 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Her şey önemli en önemlisi ruh bağı 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Fizik önemli bence 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence en önemlisi kimyadır. 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Evet önemli 0 0 Yorumla
ahmet_goktas06 Takip Et Bilge Yaş: 25 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. bir zahmet güzel olsun ne kötü ne aşırı iyi 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Fizik tabiki önemli 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Onemli tabiki 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. kısmen evet 0 0 Yorumla
eyup110111 Takip Et Yoda Yaş: 26 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şeftali güzel olacak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
libido esası bence.. süper fizik ama soğuk kadın, kadınlar yok mu, oyuncak bebek gibi koy kenarı
Her şeyden biraz olması lazım:)
illaki ama cilveli-işveli bambaşka
Tamam her şeyden biraz diyorum istee
fikir değiştirdim
nefes alsın yeter
hehehehehe :)
Yazık üzüldüm bulursun umarım
niye?
Yoklukta olan erkek tipi 😂
yok canım boşanıyorum şu an ama laf olsun, komiklik için dedim valla.
Anladım
sorunda var ya, komiklik olsun dedim işte
nefes alsın yeter
Önemli fit ve bakımlı kadınlar candır.
Hafif esmer
Hmmm:)
Evvveeet
Fit miyim acaba 😄
Bence değilsin😂🤣
Ön yargılı 😊
Asla:)
Bende
Fizik önemli ama libidosu bir hatunun ne kadar yüksek ise o kadar fiziksel dezavantajları görünmez olabiliyor
Libido işin ateşi, fizik ise o ateşi harlayan kıvılcım gibidir. Biri
Önce fizik görünüş önemli zaten ak Kezbanında libido yüksek olsa ne olacak
Fizik dediğim fit olmalı. Çok yaygın sevemiyorum.
Önemli canım.. Ama libido yoksa en güzel fizik bile iş yapmaz ikisi bir bütün
Başlatan fiziki güzellik olur. Libido sonraki açama
Fizik te olmalı ki karşındaki kişiye istek duyasin sadece nefes alsın lâ olmuyor bu işler ya 🙂
Valla benim için tip fizik giyim makyaj takılar... Dış görünüşe ait her şey ve detay önemli.
her şey önemli biraz insanın kendine saygısı olmalı herkesle olmaz
Nefes alsın derken Babaannesi yaşında bayana mi diyor bunlar abaza olmuş
Mükemmel bir fizik az libido olacağına, çok libido orta düzey fizik olsun yeter
Elbette ama fiziğine guzellestirebilen kıyafetler var
libido daha önemli. fizik önemli ama esmer olsa kapatır bütün açıkları :)
Fizikte önemli güzel gelmeside duyguda dengeli olmalı
Fizik önemli, fazla iri olursa partnerim pek hoş olmuyor.
kadında çok değil erkekte kız seçici çoğunlukla fiğiye yanılıyorlar
fizik çok uçlarda olmadığı müddetçe libido bence daha önemli :D
Fizik o kadar da önemli değil.
Bunun anlamı "nefes alsın yeter" değil.
Libido istek enerji önemli
Demek istediğim o zaten.
Biliyorum
Elbette fiziksiz olmaz
Abazalar için öyledir :)
E tabiki önemliiii
zeki olsun bana yeter
Fizik önemli benim için
Biraz önemli fizik amasyada
Yani zaten en önemli o fizik yoksa sıkıntı
Kucuk meme geniş kalca olacak ve şişman olmayacak
Fizikte bakimda olmali ya otoe herkeslede olmaz.
Ben kimyaya daha çok önem veriyorum
evet ama güzel nefes alsın
Fizik önemli.. ama her kadın özeldir
Her şey önemli en önemlisi ruh bağı
Fizik önemli bence
Bence en önemlisi kimyadır.
Önemli
Evet önemli
Nefes alsın yeter 😂😂
sulu olması önemli
Evet ama çok aşırı beklentim yok
bir zahmet güzel olsun ne kötü ne aşırı iyi