ՏҽӀɑʍՏ ⚘️
Aynı hareket farklı bedende bambaşka hissettirebilir mi¿

ՏҽӀɑʍՏ ⚘️
Aynı hareket farklı bedende bambaşka hissettirebilir mi¿

Bence sınırlı insan tipi var. Örneğin 50-100 arası çeşit var. Renk, doku, hissiyat sayısı da bu sayıyı geçmez. Nasıl acı, tatlı, ekşi, tuzlu diye 4 tane tat alabiliyorsak sevişerek alabileceğimiz 50 tane falan tat vardır. Bu da coğrafyaya ve iklime göre değişiyor. Siyahi birinden alınan zevkle japon birinden alınan his ve zevk farklıdır. Türkiyeveya Abd gibi arap, türk, kürt, çerkez, tatar, fars, rum, ermeni gibi farklı milletlerin karışık olduğu ülkelerde alınacak tat çeşidi farklıyken çin ve japonya gibi halkın çoğunluğu aynı ten/doku sahibi ülkelerde alınacak tat çeşidi daha azdır.
Tecrübe ve kilo etkenini hesaba katmıyorum.
Sevişmek her bedende aynı his değildir, her vücut farklı bir yolculuk gibi yaşanır. Dokunuşların sıcaklığı, tenin kokusu, nefesin ritmi ve birbirine karışan hisler her insanda bambaşka bir tat bırakır. Bir bedene dokunduğunda hissettiğin şey sadece fiziksel değildir, aradaki bağ, duygular ve güven de o anı şekillendirir. Kimi zaman yavaş ve derin bir akış olur, kimi zaman da hızlı ve tutkulu bir fırtınaya dönüşür. Aynı eylem gibi görünse de aslında her sevişme yeni bir keşif, farklı bir derinlik ve tek bir bedene ait eşsiz bir yolculuktur.
Kesinlikle her bedende aynı hissi vermez. Ten uyumu denen şey tam olarak bu zaten. Özellikle beğendiğin ve arzuladığın biriyle birlikte olduğunda nirvanaya daha kolay ulaşırsın. Tabii sana hangi erkek layık olabilir oraya hiç girmiyorum 😂
Pardon?
Soruların çok kaliteli diye dedim, tanıdığımdan değil. Kızdıysan özür dilerim, şakayla karışık takılmak istemiştim. Affına sığınıyorum 🙏🏻
😒 Peki.
Hala kızgınsın ama yine de biraz toparladığımı düşünüyorum. Teşekkür ederim affedimsi için 😅
Yok değilim
Teşekkür ederim o zaman tekrardan ✨️💐
Kişiye hissettiğimiz duygular ve tenlerin birleşmesi bizi farklı yolculuğa çıkartır.
Rica ederim.
Cevap
64Cevap
Aynı olmadığını düşünmekle beraber bilmiyorum jfjfkf
😅 yiyerim.
Ten uyumu apayrı bir dünya gerisi fasa fiso her beden ayrı bir yolculuk diyemem çünkü ten uyumu-büyüktür bütün tenler
Aşktandır o
Yok değil 😅
Aşktır aşk
🤣🤣🤣🤣
Farklı bir yolculuk tabii. Her beden farklı bir şehir olunca bazı yolculuklar engebeli oluyor bazıları yumuşak geçiyor 😂
Her vücutta farklı. Ben kendimden yola çıkacak olursam sevmediğim bir kadınla sevişirken iğrenirim. Önce aşk olmalı
Güzel.
🙏🏻
Her beden farkli tat ve zevk. Her kadının kokusu
Sıcaklığı tadi inanilmaz farkli. Her kadinin inlemeso farkli. Aldığı zevk farklı. Bazıları oralda 3 4 kez orgazm olurken Bazıları sadece seks esnasinda orgazm oluyor. Her vücut farkli tat veriyor
-Benim için temelde aynı duygu. Fakat kimisi zorunlu vergi ödeyen vatandaş gibi hissettirir, kimiside Blue jazzı gel bide benden dinle der gibi hissettirir. Vücutlar ten aynı, fark hayal dünyasının eyleme geçmesidir. Hissettiren kazanır.
Dağlar kadar fark olmaz, giriş gelişme sonuç hep belli.
Sağlıklı bedenler uyum sağlandığında birbirini tamamlar ve yeterince haz duyar.
Farklı bedenlerdeki yolculuğun merak edilmesine gerek kalmaz.
Aynı his değildir her bedeni farklı bir his vardır.
her ten, her vucut, jer hareket farklı bir haz farklı bit tat, önemli olanda tadına varabilmek , görev değil tatmin olmak ve ttmin etmek için yapılması
Her vücut farklı bir yolculuktur diye düşünüyorum. d
Her bedende ayni his alinmasi mantiksizlik o istek arzu heyecan veya o anki durum çok degisken etken var bence
Kavunlu çilekli limonlu patlıcanlı epsi dondurmadı ama tatları farklıdı beyaa insancıklaa nası aynı olsun kızanım 😀
Ben çok yabancıyım bu konuya ama ten uyumu diye bir şey olduğu için sanırım her vücut farklıdır 😅
Her vücut farklı şeyler hissettirir ve tabiki en önemli formül ten uyumudur.
Her bedende zaten olmaz ama inanın istediği bedende çok farklı oluyor
Her vücut farklı bu yüzden aldatma vakaları dolu ortalik
Her vücut farklı bir yolculuktur. Her insanın sevişmesi farklıdır.
Her bedende farklı bir yolculuk olması kaçınılmaz bir gerçek.
Her vücut farklı yolculuk olduğunu düşünüyorum yoksa başka açıklaması olamaz
Deneyimlemek gerek. Çok fazla kişi olmadığından kıyas yapamam
Her bedende aynı değildir, aşık olduğun insanla yapmak çok daha özel ve güzel hissettirir
Her bedende aynı olmaz... Farkı yaratan da beden, yani cisim değil...
Her beden farklı. Ama bir bedende keşif yapilabilir
Ooo tabi ki farklı bir beden ve heyecanı şahane bişey tabi ki 🤤
Tek eşliliği savunan biri olarak, tek bedende her seferinde farklı hissetmektir diyorum.
seks artik bana sacma geliyir kadinlar artik prenses erkek ariyor
Farklı bir yolculuk kımısı ucakla kımısı otobüsle gıdılen gıbı
Akıldan silinmeyenler boşuna akılda kalmıyor her bedende farklı bir hissi var
Her vücut tamamen farklı bir yolculuktur. Bir de ten uyumu farkı oluyor.
Sanmam ten uyumu ve erkeğin tecrübesi kadını aya çıkıp indirir🙂
Bilmem farklı vücutlar denemedik 😃
Fikir yürüt djfk
Yürütmiyim şimdi jsj
Nerede saat kaçta yürütürsünüz jdfj
Jsjsjsj 😅
Sevişmek sadece benim için istediklerinde olan bir şey ve herkes bana ait olabilir
Bilmem farklı vücutlar denemedik :D
Vah vah ki ne vah shs
Çok fazla vücut gezmedigim için pek nasihat veremem
Her beden farklı hissediyor aynı his değil
Kelepçe mi jdjdjdjd senden de korkulur valla jsjdjdj
Her coğrafya farklı bir keşif yolculuğudur.
Aynı bedende farklı his
Biri soruyu tercüme edebilir mi🤣
Yok artık 😅 mesela aşık olduğun biriyle veya sadece çekim hissettiğin biriyle cinsellik aynı mıdır sence
🤣🤣 anlamadığını düşünmüyorum ama , farklı kişilerle farklı zamanlarda cinsel birliktelik yaşadın diyelim. Her farklı kişide hislerin zevklerin duyguların aynı mı oldu yoksa her farklı bedenle yaşadığın cinsel birliktelikte , yaşadığın hisler duygular ve zevklerde farklılık oldu mu? Diye soruyor 😊🌹
Tek vücutta bir olmak olabilir
farklı tat , farklı haz , farklı deneyim.
farklı ama sevmek bam başka ağır basıyor
Her bedene farklı oluyor
Bes parmagin besi de birmi 🤣
Sevişmek herkesle aynı değildir.
Ayrıdır diye düşünüyorum
Her vucut farklidir amasyada
Tabiki de farklılıklar oluşur
Her vücuda boş ver her seferinde farklı
Her bedende farklı yolculuk vardır
Her vücut farklı his farklı duygu farklı hazdır
Her vücudun farklı aroması olur
Her bedende aynı hissi vermez en güzeli sevdigin