Parmakların şişer herhangi bir sebepten dolayı, o şişen parmaktaki yüzük çıkmaz ya zorlada olsa sabunla falan cikartirsin ya hani, büzük teki meselede o yağlayıp sabunlayip sokmaya çalışırsın, sıkı dar delik ikisindede özellik bu 😉
Benim için olan zevki çok farklı açıkçası anal yapmanın zevkini alınca bırakmayıda istemiyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
9 ay
hakimiyet hissi arkadan sarılırken yapabilmek ve sonrasında içinde kalmak beraber uyumak çıkmadan boşalabilme rahatlığı sıcaklığı verdiği his hepsi farklı ayrıca anal yapan kadın daha bir bağlı oluyor. bunun dışında kayganlastirici olmalı kadınında zevk aldığı canının yanmadığı şekilde olmalı
Benim için anal seksin iki türlü'de ayrı ayrı his ve zevki var
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
9 ay
Darlık var daha sıkı biraz mesakatli olsada bikere olsun bemce herkes yapmali biz esimle iki defa denedik 3 ncude anca tam anlamiyla yapabildik bizim icin deisik bi zevkdi
Dar olması, hakimiyetin tam olarak kurulması ve kadının o anki hareket, ses ve mimikleri...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
9 ay
Penis basi sinirlerin toplanıp zevk alındığı nokta ve anal delik dar oldugu ve bagirsaklar da dışarı atma gorevi olduğu için penis başını vaakkumluyor o yüzden erkek çok zevk alıyor
Vajina haliyle daha geniş ve kaygan hissiyat az kadın bile vajinal girişte çok zevk almaz anüs öyle değil dar sıkı ve sinir yönünden çok zengin her iki tarafta haz duyar
Anüs ün daha sıkı yapısından dolayı daha bir zevk alır erkek. Fakat sonuçta b o k çukuru yani bir erkek olarak anal ilişkiye girmem demiyorum ama o kadar da hevesli b o k çukurunda oynamaya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Parmakların şişer herhangi bir sebepten dolayı, o şişen parmaktaki yüzük çıkmaz ya zorlada olsa sabunla falan cikartirsin ya hani, büzük teki meselede o yağlayıp sabunlayip sokmaya çalışırsın, sıkı dar delik ikisindede özellik bu 😉
vajina daha zevklidir hem kendi sulanır hem daha sıkı kavrar ayrıca kadının aldığı hazdan verdiği tepkileri de görürsün
Kadınlara zararı varmış zaten acıdan başka bişey değilki
Benim için olan zevki çok farklı açıkçası anal yapmanın zevkini alınca bırakmayıda istemiyorum
hakimiyet hissi arkadan sarılırken yapabilmek ve sonrasında içinde kalmak beraber uyumak çıkmadan boşalabilme rahatlığı sıcaklığı verdiği his hepsi farklı ayrıca anal yapan kadın daha bir bağlı oluyor. bunun dışında kayganlastirici olmalı kadınında zevk aldığı canının yanmadığı şekilde olmalı
günah boyutu beni korkutuyor
yapmadım kaçak oynarım
Benim için anal seksin iki türlü'de ayrı ayrı his ve zevki var
Darlık var daha sıkı biraz mesakatli olsada bikere olsun bemce herkes yapmali biz esimle iki defa denedik 3 ncude anca tam anlamiyla yapabildik bizim icin deisik bi zevkdi
Hic sevmiyorum igrenc bisey. Zevk veren ekstra bir yani da yok
Dar olması, hakimiyetin tam olarak kurulması ve kadının o anki hareket, ses ve mimikleri...
Penis basi sinirlerin toplanıp zevk alındığı nokta ve anal delik dar oldugu ve bagirsaklar da dışarı atma gorevi olduğu için penis başını vaakkumluyor o yüzden erkek çok zevk alıyor
Benim neden bundan haberim yok pok ile işim olmaz vajina her zaman
Anal seks dar delik ve arkadan ama göre göre iyi kökleniyor
Dar birde sulanmıyor oda tatlı zevk veriyor sert yspınca ama kadım oturamaz
Zevki yok benim için daha çok darlık milletin hoşuna gidiyordur
Vajina haliyle daha geniş ve kaygan hissiyat az kadın bile vajinal girişte çok zevk almaz anüs öyle değil dar sıkı ve sinir yönünden çok zengin her iki tarafta haz duyar
Anüs ün daha sıkı yapısından dolayı daha bir zevk alır erkek. Fakat sonuçta b o k çukuru yani bir erkek olarak anal ilişkiye girmem demiyorum ama o kadar da hevesli b o k çukurunda oynamaya
Hevesli değilim
Dur veren olarak mı alan olarakmı , eğer veren olaraksa prostat tan dolayı sanırım alan olaraksa darlıktan dolayı..
daracık deliğe girmek baya zevkli
Denemedim ama iaterdim denemek amasyada
Ben çok seviyorum bagirtmayi popnun şekli hoşuma gidiyor kasılması falan o yzuden
Sen severmisin
Dıbırın dar oluşuyla ve yasak olmasıyla ilgili
Vajinal yeterli bence
Peki sen ne düşünüyorsun bu konuda
Babayı zevkli! Leş gibi bir şey
Bencede iğrenç ama çoğu erkek seviyor
Sevmiyorum sevenin de midesine sokayım
Anlatilamaz bence o. zevk
yok ne iğrenç bence
Daha dar olduğu için
Cunku daracik orasi
zevkli değil ya çok kötü kokuyor :D :D