Cinsel Yaşam Erkekler en çok ne ister? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 dogy ya da kucakta arka mi yoksa ön mu Erkekler en çok ne ister? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 8 ay Sandalyede oturup yüzü bana dönük kucakta anal.Memeler çok daha hassas oluyor. Vücudunun her yerine hakim olabiliyorum. Offf gece gece canım çekti yaa 1 0 Yorumla
ÇAPKINMEMUR Takip Et Bilge Yaş: 30 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Dogy de öne köklerken parmaklarım la oynamak çok hoşuma gider 1 2 Yorumla Soran 8 ay iyii Yorumla ÇAPKINMEMUR 8 ay Teşekkürler 🍀 Yorumla
mustafaram Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 8 ay Kucak ön arks ister boyun kilon kaç 1 6 Yorumla Soran 8 ay 164 55 Yorumla mustafaram 8 ay Kucak kadınısın fiziğin çok iyi ya bence yaşın kaç bakire misin Yorumla Soran 8 ay bkire ayn canım Yorumla mustafaram 8 ay Bakireysen arkadan kucakta çok tatlı olursun ya canım arkadan alabilir misin Yorumla Soran 8 ay alirm Yorumla mustafaram 8 ay Canım arkanın yeri ayrı tatlı ya en som ne zaman yaptın önüde yalatırsın offff Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Ön sadece. Pozisyon çeşitliliği önemli ama. Bacaklar omuzda değişik bir versiyon mesela 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 8 ay Erken bosalanlar dogy sevmez.Tembeller dogy sevmez. 0 4 Yorumla Cevap sahibi 8 ay Sen. ne. seversin Soran 8 ay bilm Cevap sahibi 8 ay Oral. severmisin bal döküp. yalatmak Soran 8 ay da so evt
AyhanAkbayrak Takip Et Xper 5 Yaş: 34 8 ay Ön, kucakta, misyoner, 69, 69 esnasında aynı anda boşalma, sayayım mı daha? 0 0 Yorumla
GözGezArpacık Takip Et Xper 5 Yaş: 33 8 ay Kişiye göre değişir ama ben dogiciyim ajaja tercihim ön 🍑🤤 0 0 Yorumla
İrfan_77 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 8 ay Fiziğin iyiyse kucakta ön ve sarmaş dolaş meme ve boyun emme 0 0 Yorumla
Ateşboceğı61 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 8 ay Kucakta meme yalamalı 0 9 Yorumla Soran 8 ay iyiymis Yorumla Ateşboceğı61 8 ay Böyle zevk vermez mi Yorumla Soran 8 ay verir Yorumla Ateşboceğı61 8 ay Ama sevişme uzun olmalı 30/40 dk sadece ön sevişme olcak belki daha fazlası Yorumla Soran 8 ay cok iyo Yorumla Ateşboceğı61 8 ay Ben öyle seviyorum Yorumla Soran 8 ay sevdm Yorumla Ateşboceğı61 8 ay Ve geç boşaldıgım için uzun tutarım Yorumla Soran 8 ay mukmml Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. topuklularıyla bacak omuz 0 0 Yorumla
mrtbey38 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Doggy favorimdir, ön ve isterse arkada olur. 0 0 Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sabit değil deneme hepsini 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hepsi ve daha fazlası 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Neyi vermezsen en çok onu ister 0 1 Yorumla masumcocuk34 8 ay Atabilirsin Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kucak olabilir 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. bdsm severim 0 2 Yorumla Soran 8 ay o da iyi Yorumla Kupid 8 ay evet evet Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Doggy en guzeli 0 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Önden 0 0 Yorumla
i-love-female-orgasm Takip Et Xper 5 Yaş: 36 8 ay Ruh beden ve zihin bütünlüğünde sevişmek ister 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hepsi 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ön isterdim amasyada 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Doggy arkadan 0 0 Yorumla
Titanik52 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Hepsii 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 8 ay Doggy hele ki boyuma göre minyon ise... 0 1 Yorumla Cevap sahibi 8 ay Gel hadi Yorumla
Wanteronee Takip Et Guru Yaş: 35 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. Hepsi farkli guzel 0 0 Yorumla
eyup110111 Takip Et Yoda Yaş: 26 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. O öyle bişey değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Sandalyede oturup yüzü bana dönük kucakta anal.
Memeler çok daha hassas oluyor. Vücudunun her yerine hakim olabiliyorum.
Offf gece gece canım çekti yaa
Dogy de öne köklerken parmaklarım la oynamak çok hoşuma gider
iyii
Teşekkürler 🍀
Kucak ön arks ister boyun kilon kaç
164 55
Kucak kadınısın fiziğin çok iyi ya bence yaşın kaç bakire misin
bkire ayn canım
Bakireysen arkadan kucakta çok tatlı olursun ya canım arkadan alabilir misin
alirm
Canım arkanın yeri ayrı tatlı ya en som ne zaman yaptın önüde yalatırsın offff
Ön sadece. Pozisyon çeşitliliği önemli ama. Bacaklar omuzda değişik bir versiyon mesela
Erken bosalanlar dogy sevmez.
Tembeller dogy sevmez.
Sen. ne. seversin
bilm
Oral. severmisin bal döküp. yalatmak
da so evt
Ön, kucakta, misyoner, 69, 69 esnasında aynı anda boşalma, sayayım mı daha?
Kişiye göre değişir ama ben dogiciyim ajaja tercihim ön 🍑🤤
Fiziğin iyiyse kucakta ön ve sarmaş dolaş meme ve boyun emme
Kucakta meme yalamalı
iyiymis
Böyle zevk vermez mi
verir
Ama sevişme uzun olmalı 30/40 dk sadece ön sevişme olcak belki daha fazlası
cok iyo
Ben öyle seviyorum
sevdm
Ve geç boşaldıgım için uzun tutarım
mukmml
Doggy candir kalça da güzelse harika
topuklularıyla bacak omuz
Doggy favorimdir, ön ve isterse arkada olur.
Seçenekler arasından karar vermedim
Sabit değil deneme hepsini
Hepsi ve daha fazlası
Neyi vermezsen en çok onu ister
Atabilirsin
Her pozisyonda o hazzı almayı sever
Kişiden kişiye değişir
Kucakta arka
Kucak olabilir
Onlara fark etmiyor
Doggy kucak ikisi çok severim (bakirim)
bdsm severim