Gayet de sevmiyor bence bu gerçekten sorulmuş bir soru değil en azından öyle olmasını tercih ederim. Sana saygı duymuyor isteklerinle ilgilenmiyor sen onun için cinsel objeden başka bir şey değilsin. Ona hayır tatmin olmuyorum seninle yatmayacağım desen yalandan bir iki istediğini yapar sonra yine aynı devam edersiniz ya da seni boşverir diğer objeleriyle devam eder. Kendine saygın varsa sana böyle hissettiren biriyle sevişme bedenin o kadar değersiz olmamalı.
34 Yorumla
Soran9 ayo kadar haklısınki gerçekten kendim kçtü hissediyorum arkasını dönüp yatıyor zaten ayrılıcam sadece sevdiğini düşünmek istiyordum yorumun çok doğru kendimi kandırmaya gerek yok
Soran9 aygerçekten öyle manipülatif bir insan artık hayatıma bakacam gözlerim açıldı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)9 ayBu sadece bencilliktir ve seni obje olarak görüyor seni asla sevdiğini onaylayamam Ama senin de bu konudan rahatsız olduğumu düşünmüyorum açıkçası kendini obje olarak göstermek hissetmek sadece köle ruhlu ya da köle fantazisi seven kişiler için geçerlidir
14 Yorumla
Soran9 ayikide bir boşaldınmı diye soruyor ama o kadar beceriksizki
Cevap sahibi9 ayCinsellik O Kadar Hafife alınabilecek veya üstü kapalı Yapılacak bir şey değildir cinsellik gerçekten insanı mutluluk huzur ve güzellik veren bir eylemdir cinsellik yaşandıktan sonra sırta dönülen veya üstünüzü giyip olay yerine ayrılabileceğiniz bir eylem değildir cinsellik o kadar rahat ve o kadar güzel yaşanmalı ki insan arzularda uyuduktan sonra sıraya aşkı sevgiyi mutluluğu ve güzelliği hissetmek başlar duyguları doyurmak başlar cinsellik bittikten sonra Sevdiğin kişinin saçlarıyla oynayabilirsin yüzüne burnuna masaj yapabilirsin gözlerinin içine bakıp ona Beklenmedik anda iltifatlar edip duygularını ve hislerini tatmin edebilirsin Bunların hepsi cinselliğin içinde olan ve yapılması gereken bir eylemdir bence
Soran9 ayteşekkürle yorumunuz için çok beni etkiledi
Cevap sahibi9 ayDoğruya da yanlış etkilenirsin ya da etkilenmezsin buna bir şey diyemem ama cinsellik ve duygular önemli bir unsurdur cinsellik yaşanırken o an o ortamda iki kişi değil tek bir beden ve tek bir duygu olmalıdır ve Duygu sadece mutluluğu temsil etmelidir Ben sadece kendime yapılmasından hoşlanmadığım bir şeyi karşı tarafa da yapılması taraftarı değilim O yüzden cinsellikte bunları bana yapıp hoşuma gitmediği için karşı tarafa da yapmam ve karşı tarafa nelerden mutlu olursam aynısını ona yapmayı isterim Her zaman cinsellik iki bacak arasındaki olan bir eylem değildir Aksine çok güzel bir duygu ve insana mutluluk verebilecek bir eylem olduğunun bilincinde olunmalıdır bu akşam mesela kanlı ay tutulması var umarım bugüne özel yardımcı olabilmişimdir ve güzel düşünceler ve fikirler verebilmişimdir
Gerçekten tam bir odunmuş kusura bakmada. Hep kendini düşünen, bencil, dengesiz, sevgisi olmayan sadece cinsellik için görüşen biriyle vaktini harcama, değerini bilmiyor senin. Umarım en kısa zamanda doğru kararı verirsin.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
9 aySen kim bilir kaçıncı cinsel objesin onun icin🤣🤣
Hala sevgilim diyorsan kesinlikle Hakediyorsun15 Yorumla
Soran9 ayya önceki ilişkilerini biliyorum ama bizim konumuz apayrı yani her zaman destekçim zor zamanlarda yanımdaydı falan birazda onun için sırf böyle yapıyor diye bırakamazdım
- 9 ay
Aranızdaki tek ilişki cinsellik değil demişsin 😂😂
Ona 2 ay boyunca verme bak bakalım aşk sevgi diye bisey var mı 😂😂
Çok safsın yaaa
Soran9 aycidden öyle zamanlarımızda oldu kendiside diyor her şey bu değil çoğu zamann uzanıp yatarız diye
- 9 ay
Hehe tamam öyledir. Sen 2ay verme bak o zaman yeniden gel konusalim
Ben sana bunu yaptım söyle yaptım kötü gününde böyle yanında oldum. Manuple etmeye başlar 😂 - 9 ay
Günaydın 🤣🤣
Oltayı al balığa gidelim uyandıysan😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen bir an önce kurtul yoksa ömrünün sonuna kadar yapmaz
12 Yorumla
Soran9 ayyapmıyordu kurtuldum
- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
9 aybaşkasının adıyla seslendiyse başkasını hayal ediyo kafasında ben kabullenemezdim bu durumu
11 Yorumla
Soran9 ayçıldırmalık bir durum
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hayatım oyalamıyorsa yalayan birisiyle seviş Sen Oral yapılmasını mı istiyorsun kendine
12 Yorumla
Soran9 ayevet
temiz ya da ona hoş gözükmüyoer ya da tiksiniyor olabliir ama ayıp ediyor
16 Yorumla
Soran9 aytemizlik konusunda tamam her zaman yapmak istemeyebilir çünkü bizde her zaman temiz olamayabiliyoruz ama duştan çıkıncada yap onun için ağda vuruyorum düzenli sık sık duşa giriyorum yine yok
Soran9 ayya da daha öncedenemiştir sevmemiştir
Soran9 ayçok zor asla kabul etmiyo
9 aySevgilin seni kullanıyor seni düşünen adam olsa dilide yara olsa yalar suyunu içer
18 Yorumla
Soran9 aybende farkındayım bidaha yapmam zaten
- 9 ay
Bencede sakın yani ya yaşlarınız kaç kaç aylık ilişkin
Soran9 ay7 yıldır böyle
- 9 ay
Kızım cidden iyi dayanıyorsun ya valla bence ayrıl yani 7 yıl az mı ya yaşlarınız kaç
Soran9 ay26 28
- 9 ay
Yaşıda gene var yani acemide değil ya evlilik düşünüyormuydun onunla saksoda nereye boşalıyordu
Soran9 ayheryere göpüslere genelde arkada içime hep dedim ağzıma boşal onu kabul etmiyordu göğüsleride görmek istemiyordu çok fazla
- 9 ay
Senin gibi kadını cidden bulamaz ya boyun kilon kaç merak ettim her kadın ağzına istemez sen ağzına istiyorsun ya
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 aySeni mkip bırakıyor işte
Önce istediğini yaptır sonra ver bence
Yaşlarınız kaç114 Yorumla- 9 ay
Ayrıca tam odunmuş bence
Soran9 ay26 oda 28
- 9 ay
Ağzının tadını bilmiyor bence knka
- 9 ay
Ben önce karşımdakini delirtmeyi kıvrandırmayı seviyorum
Soran9 aybencede kendimi kötü hissediyorum değersiz gibi
- 9 ay
Bence hakeden birine ver teslim et kendini seni uçursun iyice
- 9 ay
Nasıl hoşlanıyorsun peki?
- 9 ay
Siz beraber mi yaşıyorsunuz
Soran9 ayuzun uzun sevişsin ön sevişme uzun olmalı ben iyne onu tatmin ederim
- 9 ay
Sen duygusal bi kızsın uzun ve tutkulu bi ön svşme istiyorsun sonra onun için herşeyi yaparsın muhtemelen haklısında ama o kalas sevildiğini bile hissettiremiyor maalesef sana
- 9 ay
Artık sana bunlar görevinmiş yapmak zorundaymışsın gibi davranıyor sende sırf sevdiğin için devam ediyorsun
- 9 ay
Yazık etme kendine bitir hemen o ilişkiyi
- 9 ay
Sana bişey sorayım mı
- 9 ay
Bide hiçbiryerini mi ylamıyr
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence sizi sevmiyor çünkü bi erkeğin kadını yalamaması ya sevmediğinden ya değer vermediğindendir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayBu kişi sadece kendisini düşünerek yapıyor sen onun umrunda bile değilsin. Bıraktığın da iyi olmuş doğru karar vermişsin
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayKokusu hoş değildir ama bir de ben yalayım belki koku yoktur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. içi almaz, bende çok isterim ama yapamıyorum, burnumun ucuna kadar bile geliyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayÇok saçma ve kolpacı bir yapısı vardır bencil olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
9 ayO sana yapmıyorsa sen de yapma
12 Yorumla
Soran9 ayyapmam bu saatten sorna bitmiştir
- 9 ay
En iyisini yaparsın bu işler tek taraflı olmaz karşılıklı olması lazım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ay:D yoklukta iş görüyorsun demek ki :D
12 Yorumla
Soran9 aycanım yoklukla ne alakası var güzelim kendime güveniyorum aramızdaki ilişki sadece cinsellik değil
- 9 ay
anlattığınla bu örtüşmüyor.
Saçma ya tatmin etmek lazım partnerini
12 Yorumla
Soran9 ayo zaman kendinde yaptırma
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
9 ayZaten anal yapması kötü en baştan. Ayrılman iyi olmuş
02 Yorumla
Soran9 ayaynen öyle
- 9 ay
Oral yapılması şart kadına o da yokmuş
9 ayBeynini... Ulan en az 20-30 dk yalamassam bşr b*k anlamam ben, ne mal adamlar var ya
11 Yorumla- 9 ay
Oha başkasının ismini söylemek nedir ya
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Buna rağmen sen hala onunla birliktesin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
9 aybenim gibi ciddi evlilik düşünen birini bul bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBen yaliyordum sevgilimi 1 saat yaladim kendinden geçti
10 YorumlaYol ver gec boyle bencillere
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
9 ayYalamayan erkek, ahh bee üzülüyorum valla :(
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seni kullanıyor zevki için
10 YorumlaBende karımı yalıyom karım beni yalamıyor kötü durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
9 aySende yapma isterse bile anlayacaktır
12 Yorumla
Soran9 ayyapmasam bile artık zorla yanaşıyor karşı koyamıyorum
- 9 ay
Öyle bir dünya uok kimse istemediğin şeyi zorla yaptıramaz
Ağzının tadını dilmiyor demek ki
12 Yorumla
Soran9 aykendini çok tecrübeli buluyor
Sevgilin m. al
14 Yorumla
Soran9 ayof evet o kadar kötü bir durumki
Soran9 ayben onun heryerini yalıyorum ama
9 ayYalamayı sevmeyenle seks yapılmaz
16 Yorumla
Soran9 ayaynen bencede
- 9 ay
Pasif gibidirler yatakta
Soran9 ayben çok aktifim onun göğüslerini bile yalıyorum yine yok saatlerce acı benim için
- 9 ay
O zaman yapma onunla seks
Soran9 ayyapmam bu saatten sorna burdakiler gözümü açtı ben herkes öyledir sanıyordum meğer adamlar en az 30 dk yalarım diyorlar
- 9 ay
Yaşanması lazım hem kadın için bundan erkekte zevk alıyor
Gizli Üye(25-29)9 aybaya baya sevmiyo seni
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Zaten seni kullanmis belli amasyada
01 Yorumla
Soran9 ayya sevgi var ama cinsellikte böyle yapınca yarım kalıyor
Gizli Üye(45 üstü)9 ayYalanmazmı hele birde dustan cıkınca of
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 aybu kadar yil berabersiniz analdan nasil zorlaniyorsun? kayganlastirici almiyor musunuz?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 aySeni aldatıyor olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
9 ayAyıp bu
12 Yorumla
Soran9 aybayağı artık sevgisindende şüphe ediyorum
- 9 ay
Hayır de sen de bi gün
Gizli Üye(25-29)9 ayGeçmiş olsun kurtulmuşsun
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayBiz neler yaptık da değer bilmediler
06 Yorumla
Soran9 ayvay be ciğerimi yaktın
Cevap sahibi9 aySadece cinsellik değil her konuda yaptım ama işte insanlar nankör
Cevap sahibi9 aySeni hiç mi yalamadı
Soran9 aybir kere falan
Cevap sahibi9 ayOnda da boşaltmamıştır bile seni
Cevap sahibi9 ayArkadan yaptınız mı
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Beceriksiz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hoş değil ya
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Ne büyük kayıp
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Değiştir
10 YorumlaYalayan bul
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ayZevk vermeyi sevmiyor demektir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 aySlak herifmis
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayBakire misin de anal yapıyor...
06 Yorumla
Soran9 aydeğilim onun için verdim ben zevk alıyım diye çok yalvarıyorum önden yap yok diyo
Cevap sahibi9 ayNasıl ya bakire değilsin ama ille de arkadan mı diyor... Niye?
Soran9 aybilmiyorum hamilelik riski için sanırım
Cevap sahibi9 ayPrezervatif kullansın zor bi şey mi...
Soran9 ayof canım işte
Cevap sahibi9 ayİlk erkeğin o mu?
8 aySeven insan önce sevdiğini mutlu etmeye çalışır
00 Yorumla
9 ayKirlisindir. O yüzdendir
00 Yorumla
9 ayBırak ya ben ağzıma oturtup bastırıyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem