Tensel uyum mu bu?

Üniversite öğrencisiyim daha önce hiç sevgilim olmadı. Hep kariyer odaklı düşünüyordum ve evlenmeyeceğim sonunda ayrılıcağım bir erkek için zaman harcarsam emeklerim çöp olur diye hiç sevgili yapmama düşüncesindeyim. bana yazan biri var ve bu kişi farklı şeyleri bahane ederek benle iletişim kuruyor. Bana asılmadı yürümedi sadece benle iletişim kurmak için söylediği şeyleri başkasından da isteyebilir diye öyle düşünmeye başladım. Bir gün bir gezide yolculukta birlikte oturmak zorunda kaldık. Başta hiç umursamadım ama sonra virajlarda bana temas ettiği zaman çok hoşlanöaya başladım. Hani sarılıp kol kola gezdiğim erkek arkadaşlarım oldu hiçbir zaman bir şey hissetmiyordum bu temasların yanında bir hiç kalıcak bir temastan etkilenmiş olmama şaşırdım. Bir süre sonra şunu fark ettim o da bilerek bacağını bana değdiriyordu bahaneyle. Normalde rahatsız olmam gerekirken ben yol boyunca kendimde ıslaklık hissettim Hiçbir cinsellik içeren şey olmadan bunu yaşamış olmak bana aşırı tuhaf geldi bir taraftan da kafama takıldı. Onu beğendiğim için ten uyumu mu hissettim yoksa benim şapa mu ihtiyacım var
Tensel uyum mu bu?