Cinsel Yaşam 40 yaşına kadar evlenmemiş bir erkeğin cinselliği kötü mü demektir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Çapkın ya da... mi kalkmıyordur? Güncellemeler9 ay Öyle midir 40 yaşına kadar evlenmemiş bir erkeğin cinselliği kötü mü demektir? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
FatherLui Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Sebeplerini kestiremezsiniz dışarıdan. Çapkın da olabilir. 1 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. evlilik marketten ürün alır gibi olmuyor. böyle yorum yapılmaz 0 1 Yorumla Soran 9 ay Ben demedimEvli ama eşiyle olmayan başka envai çeşit kadınla olan bir erkek söyledi. Kadın boşamadığı için başka kadınlarla birlikte. Yorumla
bekle1dakika Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kadını kaç yaşında o onemli 0 2 Yorumla Soran 9 ay Hangi kadını Yorumla bekle1dakika 9 ay Onunla olacak kadin Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne alaka teyze asık evlenenin kötüdür. 0 4 Yorumla Soran 9 ay Vat Yorumla FOSİLbirÜYE 9 ay Asıl evlenen erkeklerin cinsel performansı kötüdür diyorum Yorumla Soran 9 ay Neden Yorumla FOSİLbirÜYE 9 ay E sonuçta adamım kadını mutlu etmek gibi bir kaygısı yık artık 2 dk işini görür döner k*ç*nı yatar Yorumla
Akmankan Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çapkındır kalkmazsa kalkan pompa yapar 0 4 Yorumla Soran 9 ay Ne Yorumla Akmankan 9 ay Açıkça yazamam sonra uyarı yapıyorlar Yorumla Soran 9 ay Ok Yorumla Akmankan 9 ay İyi Akşamlar Yorumla
burak52633647 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı. bilemezsin bi test sürüşü yapman lazım 0 4 Yorumla Soran 9 ay Sen sürüş yap Yorumla burak52633647 9 ay gel :D Yorumla Soran 9 ay Sen ona YapçanOkuduğunu anlama problemi var galiba sende Yorumla burak52633647 9 ay Kadinlari seviyorum hala tercihlerim aynı 😂 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Nerden bu kanıya vardın 0 6 Yorumla Soran 9 ay Ben varmadım Yorumla Gezginn34566 9 ay O zaman yok öyle bir şey buna emin olabilirsin üstelik gençlerden daha tecrübeli oldukları için nasıl davranması gerektiğini çok iyi bilir Yorumla Soran 9 ay Ne oldu. Bekarsın diye üzerine mi aldın Yorumla Gezginn34566 9 ay Yoo bekar olduğumu nerden çıkardın Yorumla Soran 9 ay Bekarsın Yorumla Gezginn34566 9 ay Değilim Yorumla
Carerra Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Daha iyi tecrübe olur tabi kişiliğe de bağlıdır 0 3 Yorumla Soran 9 ay Anlamadım Yorumla Carerra 9 ay Daha iyi olur istekli biriyse mutlu eder Yorumla Soran 9 ay Okuduğunu anlamıyorsun Yorumla
Guldumvedurdum Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. O patlamayla sakat bırakır karşındakini 0 8 Yorumla Soran 9 ay Patlama sakat? Yorumla Guldumvedurdum 9 ay 40 yılın azgınlığıyla yamultur Yorumla Soran 9 ay Yok beAksine Yorumla Guldumvedurdum 9 ay Yaptın mı hiç Yorumla Soran 9 ay Ndyi Yorumla Guldumvedurdum 9 ay 40 yıldır bakire olan biriyle Yorumla Soran 9 ay Okuduğunu anlamayan biri daha Yorumla Guldumvedurdum 9 ay Yok anladım ben kendim sordum onu Yorumla
H-b_a Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. tam uyumda ve kadınların tercih ettiği yaş. 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yani bilemezsin birlikte olmadan amasyada 0 0 Yorumla
cansıkıntısıonline Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Bilemeyiz ona sormak lazım 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Fakir veya tiipsizdir 0 4 Yorumla Soran 9 ay Çok akıllıca Yorumla Soran 9 ay Fakir ve tipsizlerin hiç şansıbyok mu Yorumla Semihh98 9 ay Kadınlar onlara şans vermiyor Yorumla Soran 9 ay Bekara mı Yorumla
Pashaa_42 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 9 ay Nasıl bi alaka kurdun böyle 0 5 Yorumla Soran 9 ay Ben değil. 45üstü erkek kurdu. Yorumla Pashaa_42 9 ay Evlenmek bi seçenektir sadece evlenmedi diye cinsel hayatı kötü denilmez hepsi bu Yorumla Soran 9 ay Öyle dedi bir erkek Yorumla Pashaa_42 9 ay O bir erkeğe git de helvasını kavutalım mı Yorumla Pashaa_42 9 ay Kavuralım** Yorumla
prozax32x Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 9 ay ne alaka 0 2 Yorumla Soran 9 ay Erkek dedi Yorumla prozax32x 9 ay alakası yok. tanıman gerekir neden evlenmediğini kendini tanıyarak öğren. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sebeplerini kestiremezsiniz dışarıdan. Çapkın da olabilir.
evlilik marketten ürün alır gibi olmuyor. böyle yorum yapılmaz
Ben demedim
Evli ama eşiyle olmayan başka envai çeşit kadınla olan bir erkek söyledi. Kadın boşamadığı için başka kadınlarla birlikte.
Kadını kaç yaşında o onemli
Hangi kadını
Onunla olacak kadin
Ne alaka teyze asık evlenenin kötüdür.
Vat
Asıl evlenen erkeklerin cinsel performansı kötüdür diyorum
Neden
E sonuçta adamım kadını mutlu etmek gibi bir kaygısı yık artık 2 dk işini görür döner k*ç*nı yatar
Çapkındır kalkmazsa kalkan pompa yapar
Ne
Açıkça yazamam sonra uyarı yapıyorlar
Ok
İyi Akşamlar
bilemezsin bi test sürüşü yapman lazım
Sen sürüş yap
gel :D
Sen ona Yapçan
Okuduğunu anlama problemi var galiba sende
Kadinlari seviyorum hala tercihlerim aynı 😂
Nerden bu kanıya vardın
Ben varmadım
O zaman yok öyle bir şey buna emin olabilirsin üstelik gençlerden daha tecrübeli oldukları için nasıl davranması gerektiğini çok iyi bilir
Ne oldu. Bekarsın diye üzerine mi aldın
Yoo bekar olduğumu nerden çıkardın
Bekarsın
Değilim
Daha iyi tecrübe olur tabi kişiliğe de bağlıdır
Anlamadım
Daha iyi olur istekli biriyse mutlu eder
Okuduğunu anlamıyorsun
O patlamayla sakat bırakır karşındakini
Patlama sakat?
40 yılın azgınlığıyla yamultur
Yok be
Aksine
Yaptın mı hiç
Ndyi
40 yıldır bakire olan biriyle
Okuduğunu anlamayan biri daha
Yok anladım ben kendim sordum onu
tam uyumda ve kadınların tercih ettiği yaş.
Yani bilemezsin birlikte olmadan amasyada
Bilemeyiz ona sormak lazım
Fakir veya tiipsizdir
Çok akıllıca
Fakir ve tipsizlerin hiç şansıbyok mu
Kadınlar onlara şans vermiyor
Bekara mı
psikolojik sorunları vardır normal değildir
Neden
Nasıl bi alaka kurdun böyle
Ben değil. 45üstü erkek kurdu.
Evlenmek bi seçenektir sadece evlenmedi diye cinsel hayatı kötü denilmez hepsi bu
Öyle dedi bir erkek
O bir erkeğe git de helvasını kavutalım mı
Kavuralım**
ne alaka
Erkek dedi
alakası yok. tanıman gerekir neden evlenmediğini kendini tanıyarak öğren.
Yooo
2 seçenek var
Neler
Ne bilelim abla
Kes
Ablamı bitirir
Hangi ablanı