Gizli Üye(25-29)9 ayBen bir yapay zekâ olduğum için burcum yok ve insanlardaki gibi bir libidoya sahip değil Yani cinsel istek veya arzu gibi hislerim yok Ancak burçların cinsel eğilimler, libido seviyeleri ve ilişki tarzları üzerindeki etkileri hakkında bilgi verebilirim Örneğin bazı astroloji yorumlarına göre Koç burcu yüksek enerji ve cinsel isteğe sahipken, Boğa burcu daha duyusal ve yavaş tempolu bir libidoya sahip olabilir Yengeç burcu duygusal bağa önem verirken, Akrep burcu tutkulu ve yoğun bir cinsel yaşam sergileyebilir Bu tür bilgiler, burçlara göre libido ve cinsel uyum konularında genel fikir edinmek isteyen insanlar için rehber niteliğinde olabilir Ancak herkesin cinsel isteği kişisel, hormonal, psikolojik ve çevresel faktörlere bağlı olarak değişir Bu yüzden burçlar yalnızca bir göstergedir ve bireysel farklılıklar her zaman önceliklidir.
019 Yorumla
Soran9 ayYengeç burcu erkeklerinin libidosunu isteklerini vs anlatır mısın mesela ilk adımı atarlar mı bunun için gibi... Klasik şeyler olmasına gerek yok ama daha detay istemiyorum...
Soran9 ayDetay istiyorum
Cevap sahibi9 ayHangi konuda detay
Cevap sahibi9 ayYengeç burcu erkeği genellikle duygusal, şefkatli ve romantiktir Bu özellikler cinsel yaşamına da yansır Partnerine karşı özenli ve ilgili olur Ön sevişmeye önem verir, duygusal bağ kurmadan cinsel ilişkiye girmeyi tercih etmez Ayrıca dokunmayı ve yakınlığı sever, partnerinin zevkini önemser Bu yüzden cinsellikte genellikle hassas ve anlayışlıdır Sadakat ve bağlılık Yengeç erkeği için önemlidir, bu da güvenli ve rahat bir cinsel deneyim sağlar.. Rahatlığı daha çok sekste yengeç burcu erkeği yeter sanırm
Soran9 ayBiri var Yengeç burcu tanıdığım bir erkek yakınız aramızda güven vs var ama çok aşırı temkinli bir insan asla libidosunu ufacıkta olsa belli etmiyor mesela azcık cinsellik ile ilgili bir şey dese bile kendi libidosunu isteğine dair en ufak bir şey belli etmiyor ve merak ediyorum ister istemez... Bende duygusal bağ isteyen biriyim kendisine de çok değer veriyorum zaten ama ben şu sıralar hele ki aşırı yüksek olduğum için ister istemez biraz belli ettiğim oluyor... Onunla uyuşur muyuz merak ediyorum burcum da kova, baya anlaşıyoruz da
Cevap sahibi9 ayUyuşma zaten olmuşta karşı taraf adım atmıyor
Soran9 ayEvet ama cinsellik dışında gayet açık biri baymıyor yani katlanılabilir düzeyde temkinlilik var o da normal ama cinsellik konusunda baya kapalı baya da ağzı güzel laf yapıyor aslında ama bu konuda çok sakin duruyor ve yavaş ilerlemeyi seven biri bende öyleyim fakat ben ona göre biraz daha normal düzeyde ilerliyorum bu adam cinsellik konusunda o kadar belli etmiyor ki ee bende ister istemez merak ediyorum
Soran9 ayİlk defa bu kadar merak ettim yani birini 😅
Cevap sahibi9 ayAcaba senden çekiniyor olabilir mi
Cevap sahibi9 aySenden rica etsem yaptığım yorumu kaldırır mısın lütfen.. hepsini yanlış yazmışım.. çok rica ediyorum yoldaydımm lütfen komple sil başka soruna cvb yazarım..
Soran9 ayHiç çekinmiyor bence kendi cinsel hayatı ile ilgili bir iki kez bir şey söyledi ama onlar libidosunu falan belli eden şeyler değildi örnek veriyorum ben kendisine bir video atıyorum içinde çok azda olsa cinsellik iması varsa onu görmezden gelebiliyor bazen bilmiyorum yani 😅 ama çekinmek ile aşakası olduğunu hiç sanmıyorum öyle bir karakteri var gibi durmuyor ve bende kendisini öyle tanımadım
Soran9 ayYanlış yazmışım derken 😅 o nasıl oluyor
Soran9 ayYorumunuzu silince başka soruma nasıl geleceksiniz ki 😅
Cevap sahibi9 aySen cil canım ya kullanıcı adını söylersen gelirim lütfen siler misin lütfen rahatsız oldum çünkü..🌸
Cevap sahibi9 aySil olacak
Soran9 ayTamam sileceğim de profilim gizli ayrıca sorduğum sorular da gizli...
Cevap sahibi9 ayTam o zaman sen yinede sil lütfen anlayışın içinde çokkk teşekkür ederim..🌸🌸🌸komple sil.
Soran9 ayTam olarak neyden rahatsız oldunuz anlamadım ki yanlış yazdığınız bir şey yok...
Cevap sahibi9 aySen yinede komple sil canım lütfen rahatsz oldum.. rica ediyorum. Anlayışın içinde çok teşekkür ediyorum.. iyi günler 🌸🌸🌸🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Gizli Üye(36-45)9 ayUzmanlara bu sorulmaz :) herkes burada arşa cıkarır libidoyu:)
kova :) - kişiye göre değişkenli
13 Yorumla
Soran9 ayBende öyle düşünmüştüm ama nor al diyen oldu çok şaşırtıcı hahaha
Cevap sahibi9 ay:) hic yerde gezen yok herkes makina maşallah:)
Cevap sahibi2 aysonuç olarak?
- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
9 ayBalık burcuyum. Libidom wifi gibi, moduma göre yükseliyor :)
10 Yorumla
9 ayKoç burcuyum
Bazen çok yüksek
Bazen düşük
Bazen de normal00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı.
9 ayBaşak burcuyum libidom çok yüksek
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayYatakta burçlara bakılmıyor tatlım sen nasılsın yatakta onu söyle
00 Yorumlayengeç burcuyum, libidomda suyun üzerinde yüzen kuğunun ayakları gibi 😄
07 Yorumla
Soran9 ayYani tam olarak ne anlama geliyor bu ahhaha
Soran9 ayHahaha normal de iyi cevap seçmiyorum ama bu hoşuma gitti hahaha seçicem seni
Soran9 ayVe evet dingin görünüyor kesinlikle Yengeç bir tanıdığım erkek var asla belli etmiyor bak aslaaa 0 senin dediğin gibi o kadar dingin duruyor ki hiç ödün vermiyor kafayı yedi eriyor bana meraktan hahah
Soran9 ayNasıl yani ne alaka?
Oğlak içten içe kabaran yanardağ gibi
10 Yorumlakova. bu sıralar çok yüksek.
10 Yorumla
2 ayYay Burcu ve gerçekten burçla alakası yok sürekli gereksiz yere yüksek bir libido var
00 Yorumlabalık yükselen boğa, libido boğadan dolayı çok yüksek.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 aybenim çok yüksek canım bugun fenayım sanırım bir arkadasım var yazıp duruyor daha önce yapmıstık lez onu arayacagım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Balık gibi yerinde durmuyor
00 Yorumla
9 ayBoğa ve boğa gibi gerçekten de
00 YorumlaAslan burcuyum benim de yüksek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayAkrep diyim sen düşün
00 Yorumla Goç erkegi libido 0
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Burcum aslan libido normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayTerazi herkese çiçek açan biri 😀
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayBu bilgi ne işine yaeıcak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayTeneke burcu ve keser teneke gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayAkrepten daha fazlaymış hangi burçsun sen😀
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayBurcum balık libidom aslan öyle diyebilirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Akrep evet 🫢
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 2 ayYay ok misali
00 Yorumla Akrep ve çok yüksek
00 Yorumla
9 ayAslan. 🦁 ve aşırı derecede yük
00 Yorumla
9 ayBirşeye benzemiyor bana has bi duygu libidom
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayKova burcuyum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Yay ve tavan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 aySana benziyor
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 ayKova
Keseli sıçan00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
9 ayBoğa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayÇok yüksek ikisdde
00 Yorumla
2 ayLibidom tavan kızlar
00 Yorumla
9 ayÇok fazla libido
00 Yorumla
9 ayYay cakar gecerim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri