İletişimi nasıl kesebilirim bir de
Hislerimde haksız mıyım, ne anlama geliyor bu?
İletişimi nasıl kesebilirim bir de
Geçen akşam hep abim gibi gördüğüm biriyle bira içmeye gittim. Başta sohbet tamamen sıradandı, ama gece ilerledikçe yürürken koluma dokunmalar, sarılmalar gibi ufak temaslar oldu. Hesabı o ödedi, ben de borç kalmasın diye kahve ısmarladım. Kalkmaya yakın bana “yanlış anlama ama bir yer ayarladım, balkonu var otururuz” diyerek otel daveti yaptı. Üslubu yılışık değildi; hatta “benden zarar gelmez” gibi güven telkin eden cümleler kurdu. Ben teklifi kabul etmedim ve vaktim olmadığını söyleyip oradan ayrıldım. Arkadaşça bir şey gibi gelmedi, cinsellik amaçlı gibiydi. Güvenmedim. Sanki kibarlık maskesiyle niyetini örtmeye çalıştı. Eve gelince de akşamki sohbet için sürekli teşekkür mesajları gönderdi. Sizce yanlış anlamam normal mi? Böyle bir şeyi ona konduramıyorum ama hislerimde yanılmıyor gibiyim. Aramızda 10 yaş var. Ben 25. O 35.
böyle modeller den uzak dur bu ne kafası anlamıyorum zaten böyle tip erkekler ile takılan kızın aklını sorgularım abin dediğin kişi bu mu insanlara güvenmeyin samimi laflarına güzel sözlerine öğrenemediniz mi bütün çabası senle ilişkiye girmek :) komik
Ya nerden bilebilirdim
ben utandım nasıl bir şerefsiz miş görüşmeyi kes
Kestim zaten
sarhoş edip tecavüz uğramadığına dua et bu kızlar aşırı rahat bu dönem de sonra başınıza bir hal gelince haberlerde görüyoruz kadın cinayetleri kadına taciz neden acaba oldu dimi
ben bir barda takılan kadın görsem uzak dururum direk esc bölümüne alırım bu dönemde kadınlara güvenilmiyor ne oturmasını ne kalkmasını ne yaşamasınız hiç bir şey kalmadı gibi zaman kaybı gibi geliyor hepsi ahlaki ilişkileri de prno filimlere taş çıkarırı genel görüşüm
Fıtrat denen bir şey var. Ayrıca içki de var ki içinde akıl baştan gider, kimse bilinçli bir şey yapmaz.
Yaşlarınız da uygun, Abi deme lazım olur cinsinden.
1- Senin bu adamla bu denli görüşmen zaten en başından yanlış.
2- Yanlışı sen kabul ediyorsun, başkasının yapacağı yanlışın en başı zaten kendinsin.
Fıtrattan sonrasını okumadım 😂
Konduramayacak ne var yavrum ikiniz de o yolun yolcusunuz Eninde sonunda yatakta buluşacaksınız işte konduramayacak Ne var bunda yavrum Karşındaki insan insan Sen de insansın insanı frenleyen inancıdır inancınız yoksa her türlü işi yaparsınız
Yazdıklarımdan bunu mu çıkardın süperzeka
Aynen yavrum
Bulan bulduğunu xiksin işte 😆
Daha becermedi mi o seni
gece sevi... m cümlesi hariç her şeyi söylemiş zaten. amacı doğrultusunda gayet hedef odaklı ilerlemiş, ama yanlış kişiyi seçmiş, belki de bilerek zor hedefi seçmiştir
Hiç olmayacak bir şey
İhtimali de yok
Böyle düşünmesi gerçekten iğrenç
Cevap
36Cevap
anlamı yok uzak dur
Öyle düşünüyorum
Tabi ki hislerine güven. Hisler seni yanıltmaz. Ve o yaşta biri çok profesyoneldir yani sana nasıl yaklaşacağınj iyi bşşir. Yaptığı bu maskenin ardında kini sen zaten anlamışsın. Bence birdaha buluşmamalısın. O niyeti yokmuş gibi saklamaya devam edecek ama hep seni arzulayacak.
Cevabın için teşekkür ederim
İsterse yaş farkı 20 olsun onlar o tarz şeylere bakmıyor ve hislerin hiçbir zaman seni yanıltmaz
Ya bi … ne abisi bu devirde eseğe damacana yapio buda abi dior ya bi gidin ya uf bikdim
Yaş farkı makul. Senin abarttigin ölçüde değil. Ancak şüphe kısmında haklısın. Gitmemekle kendini kurtardın.
10 yaş var arada. Hadi ona tamam diyelim ama abi kardeş ayağı çeken biriydi. Şok oldum o yüzden. O amaçla bir buluşma olmamıştı yani.
Görüşmeyeceğim bir daha zaten. Teşekkür ederim
Adqm bildigin seni yqtaga qtmak istemis bununyanlis anlamasimi olur. Safmisin saf ayaginami yatiyorsun
Anladık onu zaten.
Konduramadım böyle bir şeyi. İğrenç
Neyine konduramiyorsun sonucta drmis amacida belli yani sen konduramayinca sonuc degismiyir ki
Değişmez
Sadece böyle bir amaçla gitmedim ben
Senin amacin karsindakinin acini degistirmiyor canim
Amacini**
Öyle de yani çok manipülatif davrandı anlayamadım ilk başta. O raddeye gelene kadar yani
Anladin ama kabul etmek istemedin bnce. Kadinlar hep boyle davranir gerceklere hep kapatirlar kendilerini
Evet aynen öyle oldu
Sen kac yasindasin
25
Bencede hislerinde yanılma sana yanlamış resmen ve seni istediği için sana yakın duruyor abi ayağı yalan yani
Rica ederim
Merhaba, sen yanlış anlamamissin zaten, yani böyle bir geceden sonra davetin otel odası olması gayet niyetini ortaya koymus
Yani bir şey diyemedim buna, hı hı diye dinledim sadece. Ne diyebilirim ki aq çok saçma şeyler yaşadım bu gece
Of düşündükçe kafayı yicek gibi oluyorum. Nasıl böyle bir şeye ihtimal verebilir nasıl
Kılpayı kurtuldum galiba.
Teması da ben hiç cinse niyetle düşünmedim. Daha sonrasında dank etti otel diyince
Balkonda otururuz...
Eve gel film falan izleriz gibi bir şey bu
Gerçekten...
Bir anlık dalgınlıkla gitseydim kötü şeyler olabilirdi. Kaç tane haber okuyoruz
Abim gözüyle bakmasaydım belki
Mantıklı bir insanım o konularda. Libidom ne kadar yüksek olursa olsun alkol etkisiyle bile yanlış kararlar almam genellikle
Allah korudu
Şükür kötü bir şey yaşammadı
Onun adına çok utanıyorum midem bulanıyor düşündükçe
Buluşmada defalarca dedi zaten, bundan sonra yoğun bir iş sürecine giricem vaktim olmaz falan diye geçiştirdim
Nasıl davranır sence
Ben nasıl davranacağım of m@la bağladım şu an
Of kafayı yiyeceğim
Ne gibi
Olabilir bilmiyorum
niyetini anlamışsın zaten istiyorsan görüşmeye devam edip, yaşarsın..
Okumadın herhalde hepsini, böyle bir cevap verdiğine göre 🙄
Hiç oralı olmayın anlar zaten ve kesinlikle başbaşa kalmayın işin sonu kötü bir yere gidebilir hem ayrıca bir erkekle karşılıklı bira içmek nedir yaa 🫤
Ne var arkadaşça düşündüm
Erkekler arkadaşça düşünmez ki düşündüğünüzü zannettirirler
O amaçla gitmedim asla ve o bunu biliyordu. Kendi karaktersizliği
O da o amaçlı giymediğinizi biliyor olabilir ama asıl onun ne amaçla yaklaştığından atıfta bulundum ben
Gitmediğinizi*
Bu benim problemim değil. Birçok erkek arkadaşım var, karşılıklı içtiğim vs. Hiçbiri böyle yaklaşmadı bana
Aslında dolaylı yoldan bir nevi yine sizin probleminiz de oluyor, çünkü erkekler böyledirler hepsi yapmadı veya yapmayacak diye yine illa birisi yapmayacak değil işte
Neyse kısacası konuşmayın, görüşmeyin yeter
seni s... mek istemiş tek kelimeyle. doğru anlamışsın.
Ayn
böyle ergen sorularından vazgeçin artık milleti işletmeyin oltaya geliyor sazanlarda. abin gibi gördüğün birisi ile bira içmeye gidilmez anladınmı. senin amacında en baştan anfinifinfon yani. dürüst mağdur kız ayağına yatıp burada insanları provoke etmeyin.
Kes düdüklü tencere
kurduğu cümle ile sana mesajı vermiş. doğru yapmışsın gitmemekle
Evet
boş yapmış gitseyin yatırıp si…kecekti senide hikaye ya
Abi kardeş ayağına g. t ayağı yani. Hâlâ anlatamıyorum şoku
Bakireyim
Of kes nereden biliyorsun beni. Sende ondan farksızsın işte 🤢
Sapıksın tedavi al 👍🏻
Tabiki cinsellik icin ister seni dikkatli ol amasyada
Bundan sonra işim olmaz zaten hâlâ inanamıyorum
Dün gitseydin kesinlikle aranızda bir şeyler olacaktı
Evet
Direkten dönmüşsün az kalsın postu deldiriyormuşsun
👍🏻🤢
Canim bir erkekle icmeye gidiyorsun ne bekliuorsun
Arkadaşça gidilemez mi. İlla öyle mi düşünmek gerekli
Evet :)
🤢 midem bulanıyor
Neydem canim bu erkek kafasi. Benim yuzumden mi bulandi?
Senden hoslamiuor olabilirmi?
Öyle düşünmelerine. Yani abim gibi görüyordum gerçekten
Hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyorum. O gözle yaklaşmadım ona. Dikkat etmedim
Peki canim et biraz :)
İletişim kurmayı istemiyorum ya
Sen bilirisn
Sana oyle yaklasmasi dogru degildi
Haklısın
Hislerinden yanılmıyorsun. Akli basinda biri iyi niyetle oyle bir teklifte bulunmaz. Niyeti kesinlik farklıymış. Sen doğru olanı yapmışın.
Rica ederim.
İletişimi kesmek istiyorsan uzak dur. Birak cayi kahveyi birayi, camiye bile gidecegiz derse kabul etme.
Haklısın
Teşekkür ederim. Önemli olan senin bunu yapman.
Hislerinde yanılmıyorsun ve seninle cinsellik yaşamak için oraya davet etti. iyi ki gitmemissin
Rica ederim. Benimde değer verdiğim kuzenim tatilde benden faydalanmak istemişti
İnanamıyorum. Nasıl bir hale düştü bu millet. Mide bulandırıcı
maalesef öyle
Hahahaha, benim kuzende bana böyle demişti. Taktikleri bu demekki, seninle sevişerek çok zevk alırım sen diğer kadınlar gibi değilsin demek istiyorlar galiba. Hee kıza böyle derler bence
Ay iğrenç gerçekten kusucam ya
Ufak yollu sana yürümüş yani ortam bulsa sendende meyilleme görmüş olsa işlem bitmişti yaş farkı hiç önemli değil
Abi kardeşe ayağı g. t ayağı yani
Hâlâ şoku atlatamadım
Sana sinyal çakıp mesaj yollamış tecrübeli olsan sen tonundan bile anlarsın sana şehvetini ve meyilini
Bakireyim
Manipülatif davrandı ilk başta o yüzden anlamadım o raddeye gelene kadar
Bakire olman önemli değil bir çok yolu var ilişkiye girmenin
Tecrübeli değilim yani o anlamda
Ha tamam evet aynen öyle dürüstçe söylemek varken arkadan dolanmakta ne
Anlaşılmayacak bir şey söylemediğimi düşünüyorum
Rahatsız olduysan mesafe koy hatta ortamında bulunma ters yap
Bir daha işim olmaz zaten
Abi ayağına yatıp nasıl arzulayabilir inananamıyorum. Dizginlemesi gerekirdi
maalesef erkeklerde doyumsuzluk açlık çok fazla ama yaklaşımında hata var kadın bakışıyla çok farklı ikili ilişkiler
Benim yaklaşımımda mı hata var?
Hiç yeşil ışık yakacak bir harekette bulunmadım ki
Senin yaklaşımından ötürü değil o evlenip ayrılmış cinselliğe alışkın ve arayışta muhtemelen parayla istediği kadar beraberlik yaşayabilir ama acaba diye olta atmış işte
Benim iş yerinde bir çok kadın arkadaşım vardı evli olsun bekar olsun ve her türlü konularıda konuşurduk onlarla seks yapmayı aklıma getirmedim hiç onlar özel hayatımı kaçamaklarımı biliyorlardı ayrıca
Yaptığı çok kötü ya.
Tamamen zihniyet meselesi yani, yazdığından onu anladım
Ya seni kolay kadın gördü ya da hayal dünyasında böyle bir ilişkiye uyar dedi
Kolay bir kadın hiç değilimdir
Nasıl bir cesaretle böyle davrandı bilmiyorum
Onunlayken davranışların giyimin kuşamın ses tonun nasıldı bunlar bile yanlış mesaj vermiştir belki
Gayet normaldi.
Bu arkadaşça bir buluşma olduğu için makyaj falan da yapmadım. Sadece çok hafif rimel sürdüm. Ne ruj, ne fondöten hiçbir şey yoktu. Üzerimde de askılı ama dekoltesiz, hatta gerdana kadar kapalı siyah bir elbise vard
Demekki onun içinde sana karşı cinsel istek arzu varmış dışa vurmuş bir şekilde
Bilmiyorum çok vakit geçirdiğimiz bir ortam da olmadı yani. Boşanma sonrası azgınlık bence. Bana özel değil diye düşünüyorum
Sana özgü değildir ama denk gelmiş olta atmış belki vurur diye
Haysiyetsiz 🤢 Midem bulandı yine
Sen eğer bu sözlere kikirdeyip tepki vermesen onaylamış olurdun bazı sözler kadınlarda yanlış mesaj verir
Erkek beyni ve kadın beyni farklı çalışıyor
Tamamen öyle bunu bilmen harika
Teşekkür ederim ✨️
Rica ederim ne demek
Biriyle beraberim ve seninle konusmam uygun degil artik de bitir
Flörtöz bir şey yoktu başta
ne oluyoruz falan derse ne dicem
Yok baskasiyla beraberim de basindan at
Tamam
Cinsellik temel ihtiyaçtır. Sen ona o kadar vakit ayırdıysan sorun erkekte değil. Sorun senin kişiliğinde dir. Abi dediğim kişiymiş. Lafa bak.
Ne diyon lan lolipop
Bazılarına göz diken sapık herifin biri daha
hadi ordan git lan kanı bozuk. Kesin sen travestisin
Kendi ayaginla gidecektin yani az daha. Daha once yasadin mi biseyler
Hayır
Ne alaka ya midem bulanıyor düşündükçe
Benim bilincim yerindeydi ama burası Türkiye. Akla mantığa sığan bir davranış değil otele gitmek
Yanlıs anlaman doğall
Amaçlar farklıymış
Rica ederım
Her an her şey olabilir. Dikkatli ol derim. Hislerine güvenen biriysen muhtemelen yanılmıyorsundur düşüncende.
Öyle
O zaman kesinlikle temkinli ve mesafeli davran.
Bundan sonra işim olmaz
En temizi
haklısın sana yükselmiş olabilir
Tatsız bir olaydı
Abi deme lazım olur olmuş sizinkisi
Zihniyet meselesi
Adamın zihniyeti işte
Kesinlikle hisler doğru 👍
🙏🏻
Doğru anlamışsın amaç iliski
Ayn
Erkeklerin yüzde 80i böyle. İğrenç adamlar
👍🏻
Eve gitmekle en iyisini yapmışsın
Ucuz yırttık
Şöyle söyleyeyim 3 duble rakı içtim buluşma öncesinde, otururken de , 4 ya da 5 tane bira. Aklım yerindeydi ama o biraz çakıra kaymıştı. Yine de bilinci yerindeydi. Alkole sığınılacak bir durum değil bence
Hiç öyle bir hamlede bulunacağı aklıma gelmemişti off
Ben mi istesem?
Bence reddetmezdi
Bilmiyorum öyle düşündüm. Somut bir delilim yok
Ay buradan devam pls. Kaldırabilecek durumda değilim midem bulanıyor
Doğru tercih yapmissin
Seni becerecekti gitseydin
Ayn
İstiyor muydun
Sence aq okuman yazman da mı yok
Haklısın asla gitme. Erkeklere güven olmaz
Evet ayn
Cakıcak sana dikkat et
🤢😡
E dogru ama napiym
Ucuz kurtulmuşsun
Kesinlikle o işi yapmak için ayarladı oteli
Erkekler her kadıni arzular
10 yaş var aramızda, çok garip, gerçekten abim olarak görüyordum
Sen öyle görsende o seni arzular
İğrenç bir durum. Midem bulanıyor
Ne giymiştin
Açık bir şey giymedim. Kolsuz ama dekolte vermeyen gerdana kadar kapalı siyah bir elbise
Muhtemelen hatta emin olabilirsin sen gittikten sonra seni hayal ederek rahatladı
Ay düşünmek istemiyorum kusucam gerçekten nasıl böyle bir şeye ihtimal verebilir, düşüncesi bile korkunç. 10 yaş var aramızda. Evlenip boşanmış koskoca adam
yanlış anlamaman anormal
Ayn
Anlamı yok uzak dur
Öyle
😊😊 yürüş yapp prkda
?
Seni skmk istemsi
🤢 midem bulanıyor
Maalesef sende bu kadar seksi olma skdkkd
Ya ne alaka şimdi kdkdls
Allah bilir fiziğin ne güzeldir şimdi kskdkxk
Öff sus tamam midem bulanıyor hâlâ