Hislerimde haksız mıyım, ne anlama geliyor bu?

Geçen akşam hep abim gibi gördüğüm biriyle bira içmeye gittim. Başta sohbet tamamen sıradandı, ama gece ilerledikçe yürürken koluma dokunmalar, sarılmalar gibi ufak temaslar oldu. Hesabı o ödedi, ben de borç kalmasın diye kahve ısmarladım. Kalkmaya yakın bana “yanlış anlama ama bir yer ayarladım, balkonu var otururuz” diyerek otel daveti yaptı. Üslubu yılışık değildi; hatta “benden zarar gelmez” gibi güven telkin eden cümleler kurdu. Ben teklifi kabul etmedim ve vaktim olmadığını söyleyip oradan ayrıldım. Arkadaşça bir şey gibi gelmedi, cinsellik amaçlı gibiydi. Güvenmedim. Sanki kibarlık maskesiyle niyetini örtmeye çalıştı. Eve gelince de akşamki sohbet için sürekli teşekkür mesajları gönderdi. Sizce yanlış anlamam normal mi? Böyle bir şeyi ona konduramıyorum ama hislerimde yanılmıyor gibiyim. Aramızda 10 yaş var. Ben 25. O 35.

Güncellemeler
9 ay
Bir de bir insan neden "boşandıktan sonraki süreçte s. viştiğim hiçbir kadından zevk alamadım" der. Öyle dedi bana. Bu da şüphelendirdi beni. Özellikle erkekler, erkek beynini siz biliyorsunuz. Cevaplayın lütfen.

İletişimi nasıl kesebilirim bir de
Güncellemeler
8 ay
Tekrardan üst üste yazmaya başladı. Görüldü bile atmadım. Hâlâ yazıyordu. Engelledim gitti. Yüzü de kızarmıyor aq pişmiş kelle gibi hâlâ
Hislerimde haksız mıyım, ne anlama geliyor bu?