Cinsel Yaşam Cinsellikte en güvenli korunma yöntemi ne? Belicia Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Spiral mı? Güncellemeler9 ay İlaç da hormonları bozabilirmiş Cinsellikte en güvenli korunma yöntemi ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sevgisizprens34 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Güven dedinmi güvendiğin partnere kendini teslim edip kendini bırakarak anın tadını çıkarmak çünkü partnerinin iradesinden eminsindir egerki güven yoksa tabikide kondom 0 0 Yorumla
Siradakikufur Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 9 ay Vaktinde çıkarmayı bilen biriyle birlikte olmak. 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Erkek için geri çekilmek kadın için Tabii ki de spiral 0 0 Yorumla
METE3534 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Elbette spiral doğum kontrol hapı ve kondom 0 0 Yorumla
fox0155 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 36% 9 ay Condom kendine neden bişey yaptırıyosun taksın kılıfını 0 0 Yorumla
Mr_Sadist Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Tam boşalacekken geri çekilmeEn güvenli yoldur güvenin bana 0 0 Yorumla
Heimdall0X Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Kola birsey takiyorlardı cip gibi o daha güvenli ve saglikli 0 0 Yorumla
orhnymk Takip Et Xper 7 Yaş: 38 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Disari bosalmak. Hic sapka vs baska basey kullanmadim kendimi geri cekiyorum 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% 9 ay Geri çekilme şükür bu zamana kadar bişi olmadı 0 0 Yorumla
Hasmakıneĺı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 101% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. Uzmanim bu konuda spiral en guvenilir 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Yani en o? iyisi o gibi :)) 0 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Spiral bence de mantıklı 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nereye attığına dikkat etmek 😂 0 0 Yorumla
FırıldakDünya Takip Et Xper 6 Yaş: 110 9 ay Hic takmam cekerim fisi 0 4 Yorumla Belicia 9 ay Sorumluluk alırsın o zaman Yorumla FırıldakDünya 9 ay İsi biliyorsan almazsin. Senelerdir taktigim bu Yorumla Belicia 9 ay Bu ne özgüven Yorumla FırıldakDünya 9 ay Hahahaha cok yapinca özgüven oluyor Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Geri çekilme bu zamana kadar bi sorun olmadi 0 0 Yorumla
AyhanAkbayrak Takip Et Xper 5 Yaş: 34 9 ay İlişki esnasında prezervatif ve sonrasında hap 0 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. İlaç alin 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Kondom bence 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Cekilme 0 0 Yorumla
dilara5566 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 9 ay spiral + condom 1 3 Yorumla banaşurdanbitouchh 9 ay Spiral ne Yorumla dilara5566 9 ay @banaşurdanbitouchh emniyet sibobu Yorumla banaşurdanbitouchh 9 ay OXLEOXKOWODKSKS oneymiş öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Güven dedinmi güvendiğin partnere kendini teslim edip kendini bırakarak anın tadını çıkarmak çünkü partnerinin iradesinden eminsindir egerki güven yoksa tabikide kondom
Vaktinde çıkarmayı bilen biriyle birlikte olmak.
Erkek için geri çekilmek kadın için Tabii ki de spiral
Elbette spiral doğum kontrol hapı ve kondom
Condom kendine neden bişey yaptırıyosun taksın kılıfını
Tam boşalacekken geri çekilme
En güvenli yoldur güvenin bana
Kola birsey takiyorlardı cip gibi o daha güvenli ve saglikli
Disari bosalmak. Hic sapka vs baska basey kullanmadim kendimi geri cekiyorum
Geri çekilme şükür bu zamana kadar bişi olmadı
Uzmanim bu konuda spiral en guvenilir
Yani en o? iyisi o gibi :))
Doğum kontrol hapı + kondom
Spiral bence de mantıklı