Yani duygusal olarak küçümsediği belki tiksindiği ve kadında duygu oluştuğunda bundan rahatsız olacağı biriyle seks ilişkisi kurma konusunda ne düşünürler? Neticede yatak macerası varsa kıskançlıklar sahiplenmeler ve ufak tefek duygusal durumlar oluşmaması imkansız gibi her iki taraf için de. Bundan rahatsız olmayacağı kadınla mı yakınlık kurarlar yoksa yokluk durumunda ne olursa olsun mantığı mı olur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
9 ayşimdi illa aşık olmak sevmek gerekmiyor tabi ama bir beğeni çekim uyum zevklerin kafaların uyumu vs gerekli yinede.. küçümsediğim.. hattı tiksindiğim biriyle yapmam ben açıkcası.. ama sahiplenmeden kıskançlık olmadan rahat ve eğlenebildiğin evet o zaman olur
02 Yorumla
Soran9 ayMesela o kadının sana bi şeyler hissetmesinden rahatsız olacağın biriyle olur musun?
- 9 ay
buna engel olamazsın ki.. kendiğinden olursa olur.. burada olay beklentilerde.. ve bu duyguları nasıl yansıttığındadır
En İyi Cevaplar
9 ayHayır tiksindiği ile FB olamaz. Bir iki kere belki yapar ama sonra asla randevu vermez. Erkek beğenmediği ile seks yapmaz, ama aşık olmadığı ile uapar tabiki
05 Yorumla
Soran9 ayTiksindiği derken fiziken değil duygusal olarak dedim
- 9 ay
Tiksinmek ağır kelime, bence başka kelime seç. Tiksindiği kişiyi kimse görmek istemez
Soran9 ayYani bu kızı * ama bana asla duygu beslemesini istemem durumu gibi bişi
- 9 ay
Fiziğini beğeniyorsa fb olur... Ama fazla sohbet etmez
Soran9 ayNeden sohbet yok ki?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
14Cevap
Kurar niye kurmasın bir çoğunun amacı seks ama seviyormuş taklidi yapmıyorlar mı
01 Yorumla
Soran9 ayburada duygusal bi ilişkiden bahsedilmiyor sadece seks diyoruz erkeğin rol yapmasına ihtiyacı olmayn tür bi ilişki
Saçma saçma düşünceleri kendinize ve topluma sorarak normalleştirmeyin
01 Yorumla
Soran9 ayTamam reis
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
9 ayTabii ki de çoğu zaman kurarlar ama az kalan bir kısıma göre de cinsellik her zaman duygulu olmalıdır düşüncesinde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayTiksindigim birinin a*mı altın kaplama olsa bile yapmam
06 Yorumla
Soran9 ayDuygusal tiksinmeden bahsettim yani tatlı bulmama sempati duymama
Cevap sahibi9 ayBen ilişkilerimde arada bağ olmasını tercih eden biriyim. Ama çok yükseldiğim ve deli gibi seks istediğim bir an o tatlı bulmadığım bir kadın birden evime dalsa olurdu sanırım anca
Soran9 ayBağ derken illa duygusal bağ mı yoksa yoksa hoşlanma çekim ve kimya uyumu gibi bi şey mi
Cevap sahibi9 ayEvet çekim enerji olması lazım
Cevap sahibi9 aySen ne dusunuyorsun bu konuda
Soran9 ayBen bana duygu beslemesinden rahatsız olacağım biriyle asla yakınlaşmam, cinsellikte duygu pay bırakırım. Duygusal olarak tamamen kapalı olduğum biriyle asla olamam.
9 ayEvet çok yaptım bugüne dek. Çoğu da kendi evinde beni ağırladı, Ankara , İzmir, burada, Eskişehir, Tekirdağ... Of of of of o evlerin dili olsa da konuşsa...
08 Yorumla
Soran9 aySana bişi hissetmesini istemediğin birileriyle yapar mısın
- 9 ay
O an azgınsam yaparım
- 9 ay
Çok defa da yaptım, pişman değilim, iyi ki yaptım, yine olsa yine yaparım
Soran9 ayUzun süreli yaptın mı onlarla
- 9 ay
Evet en az 2 sene
Soran9 ayÇok mu beğeniyodun çekici seksi mi buluyodun ama hiç sevmiyo muydun cevapla bunları
- 9 ay
İnanılmaz seks yapıyordu tüm partnerlerim hepsi harika kızlardı, ama hiçbirine duygusal bir şey hissetmedim
Soran9 ayDuygusal bi şey hissettiğin kızlardaki özellikler neydi peki?
Gizli Üye(36-45)9 ayÖyle olmasa kerhaneler boş kalırdı. maalesef bir çok erkek o konuda çok iğrençler.
01 Yorumla
Soran9 ayBen uzun süreli cinsellikten bahsettim aylar boyunca görüşür mü duygusal olarak tksindiği biriyle
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayTen uyumu varsa kurar
04 Yorumla
Soran9 ayKadının kendisine duygu beslemesini istemediği kadar kadına duygusal olarka uzak olsa bile?
- 9 ay
Ten uyumunu yakalamışsa her şey değişebilir
Soran9 ayTen uyum dediğin şey ne tam olarak?
- 9 ay
Herkesle yaşadığın ilişkiden aynı zevki almazsın ten uyumu olan kişiyle öpüşmek bile çok mutlu eder garip bişey ama gerçek
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sexsi bedava için yaparlar
03 Yorumla
Soran9 ayDuygusal olarak hiç sevmedikleriyle aylarca seks ilişkisi kurarlar mı
Soran9 ayKadın ona duygusal his beslerse de kaçarlar di mi
Gizli Üye(25-29)9 ayTiksindigi kadinla da fb olmaz
03 Yorumla
Soran9 ayDuygusal olarak asla bağ istemem dediği kadından yani
Soran9 ayFiziksel tiksintiden bahsetmiyorum
Cevap sahibi9 ayO her erkekte olmaz
Gizli Üye(36-45)9 ayımkansız
hatta yatmam bıle tıksınıyosam09 Yorumla
Soran9 ayDuygusal tiksinmeden bahsettim 4mk yani sana duygu beslemesini asla istemediğin biri
Cevap sahibi9 ayO zamsn zaten kotu davranirim sadece seks icin takilirim
Soran9 ayKötü davrandığın birini * istemen seni leş karakterli biri yapmaz mı dostum? Karşındaki de bi anne baba çocuğu
Cevap sahibi9 ayNe alakasi var seks icin gorusuyorsak herkes zevk almaya bakar
Cevap sahibi9 ayAyrica hic begenmesen etkilesime gecilmiyor
Cok fazla yasadim bu tur iliskiler
Soran9 ayEtkileşime geçilmese de fb olunuyo mu
Cevap sahibi9 ayYani olursun illaki bi yerini begenirsin
Soran9 aySırf gtünü beğeniyo diye fb olup muhatap olmamaya gerek duyar mı
Cevap sahibi9 ayDuyar tabi yeterki soksun
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. FB olur elbette
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
9 ayfb olur
00 Yorumla Kurar evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 812 cevap paylaştı. Olabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler hiçbir duygusal ilgi duymadığı hatta duygusal olarak çok uzak olduğu bir kadınla fb olur mu seks ilişkisi kurar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat