25 yaşındayım 2-3 gündür yükselmiyorum. Paranoya başladı bu olay yüzünden normal mi bu yav. Geçen hafta tavşan gibi hissederken şimdi bi çökme geldi ne yapsam bilemedim tavsiye bı şey verin erkekliğim söz konusu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
9 ayYahu ne kullanıyorsunuz kafanız niye böyle çalışıyor anlamıyorum. Erkeksin diye her gün taramalı tüfek olman gerekmiyor. Erkeklik bu değil. İnsan bedeni bu. Her zaman buna açık olmayabilir. Psikolojin ruh halin önceliklerin bunu belirler.
01 Yorumla
Soran9 ayAga panik durumum geçti o yüzden son sözüne kadar katılıyorum da keşke her gün taramalı tüfek olsaydım diye iç çekmedim değil okuduktan sonra
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
Azalıyorsa ve azalmaya devam ediyorsa seni seçerim pikaçu gel buraya 💛
31 Yorumla
Soran9 ayHer şeyde bir hayır var diyip koşarım mesela. Ama maalesef libidomun göklerde olması her şeyden daha önemli 😢
9 ayOlur arada öyle normaldir stres etki edebiliyor
11 Yorumla
Soran9 ayYaşıyor musun böyle şeyleri hacım yav harbi fena korkuttu
9 ayOlur arada çok takma stresli bir dönemindesindir kafanda çok fazla şey vardır olabilecek şeyler.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
9 aypsıkolojık ayda yorgunluktandır
10 Yorumla Psikolojiktir geçer
11 Yorumla
Soran9 ayBı şey de yaşanmadı bu periyotta yani psikolojikse bile neden olduğunu kestiremedim. Her şeyden memnundum aw. Neyse sağ ol
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
9 ayStrestendir düşünme bunları
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayNasıl azalıyor
113 Yorumla
Soran9 ayAga normalde libidosu tavan olan bi insanım. Cinsel hayatım vasat olsa da güzel bi histi libido tavan gezmek. 2-3 gündür tık yok libidom yerlerde geziyorum tamamen sertlesmiyor bile öyle bı azalma
Cevap sahibi9 ayCinsellik yaşadın mı
Soran9 ayYok cinsel hayat vasat ötesi benim
Cevap sahibi9 ayNeden vasat yani
Cevap sahibi9 ayYasadigin için mi diyorsun
Soran9 ayYok olm işte olmadı daha önce herhangi bir deneyimim. üniversitede iş meseleleri vs peşinde kosturdum istediğim bı alanı bulmaya çalıştım bitince de aile evi işsizlik vs derken kız kovalamiyorum uzun süredir
Cevap sahibi9 ayNormalde kovalıyor muydun
Soran9 ayEn son lisede oldu işte kovalamiyorum desem yeridir valla ondan mı oluyor acaba
Soran9 ayOndan olduysa da neden tam şu anda yaşanıyor bu durum onu da anlamıyom 8 yıl geçmiş 8. Yılın sonunda bu hale düştük
Cevap sahibi9 aySevgili falan olarak değil mi
Soran9 ayAynen kovalamaktan kastım o. Onun dışında libidom çok fazla olsa bile sadece cinsel ilişki için kızlarla konuşamıyorum
Cevap sahibi9 ayZaten sadece cinsellik icin konusulmaz hatta hic konusulmaz
Cevap sahibi9 ayŞimdi bursa söyleyemiyorum bazı seyleri ama kendi kendine yapma isteği de mi yok
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne