Cinsel Yaşam Kocam benimle 3 gündür seks yapmıyor, neden? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Madem her gün yapmıyorsun neden evlendi bu? Kocam benimle 3 gündür seks yapmıyor, neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Afrodizyak besle adamı biraz bak nası köşe kapmaca oynarsınpolen kilit ürün, keçiboynuzu pekmaezi v. b. goggle bak, aktar filanhiç olmazsa tarçınlı tatlılar veya yemeklere bir fiske tarçın görrrr-bakkkk neler olurrrrr 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. konuşun açıkçasorunlar konuşularak çözülürkalp ve damar sağlığı uzmanları bile günlük cinsellik öneriyor. bu konu askıya alınamaz önemli 0 0 Yorumla
Gezentilkii Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 9 ay Anlamıyorum bu adamları ne güzel istekli eşi var her gün yapsana Kaç yıllık evlisiniz? 0 2 Yorumla Soran 9 ay Daha 2 ay oldu Yorumla Gezentilkii 9 ay Şaka gibi sizin birbirinize doyamayacağınız zamanlar her gün hatta akşam sabah yapmanız lazım İlk baştan beri Böyle mi? Yorumla
Akrep8245 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 9 ay Böyle kadinslar yanlış erkeklerde heba oluyor 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Yapmiyorsa ya isteksiz bir kocan var ya da seni istemiyordur. 0 0 Yorumla
akdenizgüneşi3 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Yani yorgun olabilir ama isteksiz biri mi ya da sen mi çok isteklisin 0 1 Yorumla akdenizgüneşi3 9 ay Yani ben olsam seni her gün rahat bırakmam bu kadar istek ile Yorumla
Kaan0006 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Sen evli insanları her gün seks yapıyor mu sanıyorsun? 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. 3 aydır sx yapmayan kadınlar var.. istemesen daha 3 ay daha umursamazlar 0 0 Yorumla
PEDBEAR Takip Et Xper 7 Yaş: 33 9 ay Çok haklsın erkek dediğin hergün yapmalı Hergün boşalmalı 0 0 Yorumla
AyhanAkbayrak Takip Et Xper 5 Yaş: 34 9 ay Kaç kilosun? Bakımlı mısın? Genital temizliğine önem veriyor musun? 0 0 Yorumla
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yorgun olabilir. cok mu isteklisin 0 2 Yorumla Soran 9 ay Maalesef Yorumla Mutluadam00 9 ay Bazen olur böyle kac yıllık evlisiniz Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. :D Yazık vallaha yazık. Acıdım eşine :D 0 2 Yorumla Soran 9 ay O da senin gibi yaşlandı bence Yorumla Jagras 9 ay Aaa bak olabilir :D :D Yorumla
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sordunmu kendisine? Hepmi böyleydi yaşlar kaç 0 0 Yorumla
Bygundema Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Hergün mü adamı tüketmişsin demek az sabır 0 0 Yorumla
mavilibalina Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. bunu kocanla konuşmayı denedin mi 0 0 Yorumla
MagdurHesap Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Vay terbiyesiz ne demek 3 gündür seks yapmıyor. 0 0 Yorumla
darkist Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 101% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Sen teşvik et kayıtsız kalmaz 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Belli ki kocanda iş yok 0 0 Yorumla
_Umto_ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Olgun kadınla çok güzel olur ama değer bilmiyor 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Ne kadardır evlisin? Kaç yaşında? 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sana sormak lazım neden? 0 0 Yorumla
Japoness Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı. Gocana sordun mu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Sebebini sordun mu 1 1 Yorumla Nikbulamiyorum000 9 ay 3 gün sebebi sorulacak kadar uuzn bir suremi. sence Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Neden yapmıyor 0 2 Yorumla Soran 9 ay Bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi 9 ay En son ne zaman oldu ve ne yaptı Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. yazık sana 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Afrodizyak besle adamı biraz bak nası köşe kapmaca oynarsın
polen kilit ürün, keçiboynuzu pekmaezi v. b.
goggle bak, aktar filan
hiç olmazsa tarçınlı tatlılar veya yemeklere bir fiske tarçın görrrr-bakkkk neler olurrrrr
konuşun açıkça
sorunlar konuşularak çözülür
kalp ve damar sağlığı uzmanları bile günlük cinsellik öneriyor.
bu konu askıya alınamaz önemli
Anlamıyorum bu adamları ne güzel istekli eşi var her gün yapsana
Kaç yıllık evlisiniz?
Daha 2 ay oldu
Şaka gibi sizin birbirinize doyamayacağınız zamanlar her gün hatta akşam sabah yapmanız lazım
İlk baştan beri Böyle mi?
Böyle kadinslar yanlış erkeklerde heba oluyor
Yapmiyorsa ya isteksiz bir kocan var ya da seni istemiyordur.
Yani yorgun olabilir ama isteksiz biri mi ya da sen mi çok isteklisin
Yani ben olsam seni her gün rahat bırakmam bu kadar istek ile
Sen evli insanları her gün seks yapıyor mu sanıyorsun?
3 aydır sx yapmayan kadınlar var.. istemesen daha 3 ay daha umursamazlar
Çok haklsın erkek dediğin hergün yapmalı Hergün boşalmalı
Kaç kilosun? Bakımlı mısın? Genital temizliğine önem veriyor musun?
Yorgun olabilir. cok mu isteklisin
Maalesef
Bazen olur böyle kac yıllık evlisiniz
:D Yazık vallaha yazık. Acıdım eşine :D
O da senin gibi yaşlandı bence
Aaa bak olabilir :D :D
Ablacım yaz ben yapayım
E sorsana kocana bacım 😬
Yorgundur bide ona sor niye yapmıyon diye
Sordunmu kendisine? Hepmi böyleydi yaşlar kaç
Hergün mü adamı tüketmişsin demek az sabır
bunu kocanla konuşmayı denedin mi
Vay terbiyesiz ne demek 3 gündür seks yapmıyor.
Sen teşvik et kayıtsız kalmaz
Belli ki kocanda iş yok
Olgun kadınla çok güzel olur ama değer bilmiyor
dişiliğini kullan tatlım
Ne kadardır evlisin? Kaç yaşında?
burada gelirler senle yapmaya
her gün seks isteyen eş nasip et ya rab
Sana sormak lazım neden?
Kırdın mı onu naptın
Belkide adam senden memnun degil
Niye ki
E sor da kendisine