Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yani aslında bütün yaptığınız sevgililik içinde cinsellik olmak zorunda. Bir erkek bir kadınla neden arkadaş olsun ki cinsellik farklılığı yoksa hiçbir çekiciliği yok. Erkekler erkeklerle daha çok eğlenir. Evlendikten sonra o erkek çevresinden ayırmaya çalışmaz mi kadın. Neden seni hayatına alsın ki. Yani kadınla erkek arasında mutlaka bir ilişki vardır ama. İşin içinden çıkar para ilişkisi varsa yani o zaman arkadaş olabiliyorsun sadece ama onda da az da olsa iki kişi de etkilenir. İlişkide duygusallık varsa seks de olmak zorunda. Adamın seks arzusunu doyur normale çevir. Doyumsuz hala getirirsen adamın aklı hep orada kalacaktır. Bir erkek sevgilinin en büyük hayali karşısındaki sevdiği dişi tarafından boşaltılmak öyle ya da böyle. Seninle buluşan erkek evde boşalmamış olarak gelir. Anını hissetmek için , biraz da azap çektirir penisine. Belki bir olasılık vardır diye düşünür. Adam rahatladıktan sonra tekrar tekrar tek kişiden rahatlamak ister o da sevdiği kişi olmak zorunda. Seksi kafanızda küçültürseniz aslında yemek içmek gibi bir şeydir. Adam bir daha seks konuşamaz doyurursanız. Doyacağınızı bildiğiniz sofrada ne yemek var diye sormazsınız. Yani seksi sorgulamazsınız. Duymamış adam açtır ve onu hep sapık yerine koyarsınız. Doymamış adamlar ülkesi Türkiye haline getirirsiniz. Türkiye'den çıkar çıkmaz adam doyar. Bu suni açlığı aslında kadının kendisi yapar. Şikayet etmişti aslında erkeklerin aç kalması. Sapması sapıklığı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Neden konuşmasın, seven erkek sevdiğini arzulamaz mı? Ama şu var tabiki, konu sadece cinsel içerikli olmaya başladıysa, normal sohbet edemiyor, konuyu sonunda o noktaya getiriyorsa, senin istememene rağmen böyle davranıyorsa, beklentisi duygusal değil cinsellik amaçlıdır
010 Yorumla
Soran9 ayEvet konu dönüp dolaşıp oraya gelmeye başladı. Ve buda artık beni sıkmaya başladı. Konuşma dedikçe yönü orası olmaya başladı. 5 aydan sonra değişti. Bu arada annesine ve ablasına anlattığını söylüyor da doğru olabilir mi yoksa amacı beni kendine bağlamak falan mı
Soran9 ayVe bana olan duyguları bitmiştir demek değil mi
Soran9 ay5 aydan önce farklıydı yani gerçekten aşık gibiydi şimdi ise ne bileyim beni rahat bırak der gibi olmaya başladı
Soran9 ayEskiden bu saatte şu saatte aktif oluyoruz derdi WhatsApp da, hatta güzel sözler söylerdi. Şimdi ise benimde arkadaşlarım var istediğim vakit aktif olurum ve güzel sözleri cinselliğe yöneliyor. Sapıklaştı bildiğin
Soran9 ayEvet yazıyor
9 ayİyi de sevişmek istiyorsa bundan doğal bir şey olamaz. E gerçekleşmiyorsa da kafasına bunu takması gayet normal. Senin bunu bu kadar aşktan sevgiden uzak görmen daha tuhaf bana sorarsan..
03 Yorumla
Soran9 ayNeden bunlar sevgiden ve aşktan mı oluyor?
- 9 ay
Ana fikir oradan geliyor evet
- 9 ay
Bırak adamcağıza eziyet ediyorsun okudum geri kalanını da… allah kolaylık versin, sana da akıl fikir versin. Yakında adam senden bıkıp aktif-pasif var mı diye geziyor olursa şaşırma!
Gizli Üye(25-29)9 ayGayet normal bir şey ama eğer cinsellik konulmaya başladıktan sonra sırf oraya odaklanılıyorsa evet azıcık kötü hissettirebiliyor fakat ben bunun gerçekten karşılıklı sevgi ve güven olduğunda rahatsız ettiğini düşünmüyorum ilişkini ve kendini içinde rahat hissedip hissetmediğini bir gözden geçirmelisin
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 9 ayevlenmeden konuşmam ben
10 Yorumla
9 ayKonuşur diyene inanma ne kadar mağara adamı gibi dursamda evlilik öncesi cinsellik olmak o erkek sana hakimmis gibi hisseder ve seni cepte görür bunu geri kafalilik olarak görmeyin ama vücudunuzun kıymetini bilin ona erişmek için o imzayı atması lazım hem ruhunuza hem bedeninize saygıdır bu sizi haketmek için ilişkiyi iyi yönetip o imzayı atacak cabaladigi şeylere aşık olur erkekler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
9 ayİlk zamanlar konuşmazda ilerleyince olabilir cinselliğe kendimizi kapatamayız ama oda abaza bir eo olmamalı.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
9 aymerak etme eninde sonunda ilişkinin geleceği nokta orası zaten. hayat boyu romantizm diye bir şey yok
00 Yorumla Ben ayrılırsak temiz kalsın benim yüzümden ileride pişman olmasın diye konuşmamıştım, hata yapmışım. Zikeni seviyorlarmış bu karı milleti.
01 Yorumla- 9 ay
Nerde yaşıyorsun 😅
9 ayKonu sürekli oraya geliyosa, konuşmaların büyük kısmı buysa biraz sorun var demektir zaten.
012 Yorumla
Soran9 ayEvet bazen bir şey diyince başlatma konu oraya gidecek diyor
- 9 ay
Sen sorunundan, sıkıntından bahsedince tavrı nasıl oluyo?
Soran9 ayPek umursamıyor gibi sanki kendi kendime konuşuyormuşum gibi
- 9 ay
Ama cinsellik olunca konu havalara uçuyor dimi?
Soran9 ayEvet o açıyor hep konuşalım vs diyor konuşmayınca tavır yapıyor
- 9 ay
Peki neden hala onlasın?
Soran9 ayAnnesine ve ablasına anlatmış bizi sence doğru mudur
- 9 ay
Muhtemelen anlatmadı. Ama sorduğuma cevap verir misin? 😊
Soran9 ayBilmiyorum bazen normal konuşunca hoşuma gidiyor ama cinsellik sohbeti olunca sıkılıyorum
- 9 ay
Ama normal konuşmanız 3 5 dk falan dimi?
Soran9 ayYarım saat
- 9 ay
Sonra saatlerce cinsellik. Neden hala onlasın? Net ol lütfen, objektif bakarak cevap ver.
9 ayne alaka? seviyoruz diye s... ikmeyecek miyiz allah aşkına...
02 Yorumla
Soran9 ayEvlilik öncesi saçma
- 9 ay
o zaman çocuğa bu fırsatı vermeyecektin.
Gizli Üye(30-35)9 aySeven erkek s*ker de doğası gereği, ama sizinki yazışmayla devam etmiş 5 ay. Evlenmeden olmaz diyenler, evlenince hayatın şokunu yaşıyor o kadar diyeyim.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Neye konuşur yaşamın yarisi cinsellikten gecer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
9 ayAsıl seven sevdiği ile konuşur bu niye garip geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayCinsellik öcü degil arkadaşlar seven sevdiğiyle sevişmek ister
10 Yorumla5 ay iyi bi süre bence evlilik düşüncesi varsa problem etmem ama evlilik düşüncesi yoksa uzatma bence
02 Yorumla
Soran9 aySözde annesi ve ablası biliyormuş ama sanaldan tanışıyoruz yani bilmiyorum
9 ayŞimdi şöyle cinsellik muhabbeti ne zaman başladı kaçıncı ayninida ve tam olarak nasıl bir muhabbet bu
02 Yorumla
Soran9 ay5 aylık ve 5. Ayında başladı. Normal cinsel sohbet
- 9 ay
Tamam da şimdi içeriği nasıl şu sanal seks vs ise kesinlikle bırakman gerek anormal bir durum erkekler böyle konustuklari kızı basit görür benim de 5 aylık ilşkim var sadece ilk gece korkumu anlattım oda üstü kapali anlayışlı biri oldugunu söyledi tek konuştuğumuz konu bu ilersine izin vermiyorum evlenmeden
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
9 aySevgililikte cinsellik önemli ama sadece o odaklıysa olay farklıdır
00 Yorumla Öyle düşnme cinsellikte sevgiye dahil
24 Yorumla
Soran9 ayCiddi misin
Soran9 ayBizimkisi mesaj yoluyla
Sevgililer arasinda cinsellik konusu birkez açılınca. Geri donuau yok
00 YorumlaBi noktada kimya ve hormonlar beynini ele geçirdi demekki çok istiyo o işi :)
00 Yorumla
9 ayKonuşur ya kaç aylık ilişki
04 Yorumla
Soran9 ay5 aylık
- 9 ay
Bence kınuşulır yaşlarınız kaç
Soran9 ayBen 27, o 29
- 9 ay
Bence kınuşmuyorss sıkıntı var ya kapalımısın açık mı
- Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı.
9 ayYaşamadınızmı hiçbişey
00 Yorumla
9 ayDemek ki ilişki yönetim algın 0
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayKonuşmuyorsa sorun vardır
00 Yorumla cinsellik ilişkinin büyük bölümü doldurur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 aymala vurmaz dile vurursa olacağı budur
00 Yorumla
9 aySiz iyisini bilirsiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Konuşabilir cinselliği seven erkek sevgilisiyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 ayAlakası yok konuşabilir tabikide
00 Yorumla
9 ayhaftada 1 veya daha az
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Kimseye güvenme
00 Yorumla
9 ayKonuşmaz konuşanda kullanıyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
9 ayyeri ve zamanına göre
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
9 ayHiç alakası yok konuşmazsa sorun vardır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sende istiyorsun demekki
00 Yorumlaİnsan sevdiğini arzular ama fazlası da abartı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. öyle gözüküyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayGünaydın yeni mi anladın?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayZamanla normale döner
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Konuşuruz
01 Yorumla
Soran9 aySaçma
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. sadece konuşmamı eylem yokmu
02 Yorumla
Soran9 ayKonuşma mesaj yoluyla
9 ayEver
01 Yorumla
Soran9 ayEvet ne
Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Neden konuşmasın?
00 Yorumla
9 ayLibidosu yüksektir söyleyecek bir şey bulamadım
00 YorumlaCinsellikten başka bişey konuşmuyomusunuz
00 Yorumla
9 ayTam aksine çok daha fazla konuşur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Reel var mi
00 Yorumla
9 ayKonuşabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayHiç görüştünüz mü
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayKonuşmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayKonuşmaması lazım
00 Yorumla
9 ayKonusmaz
03 Yorumla
Soran9 ayDemi ya
- 9 ay
sonra vay ben aldatıldım. oluyor. büyükbaş mıyız sürekli birbirimize bakalım, trene bakar gibi
- 9 ay
Sen konus o zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı.
9 ayKonuşur
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar