Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayatta keyif alınacak ve eğlenecek şeyler sadece maddi durumda sınırlı değildir diye düşünüyorum. Aslında fakirlik durumu da insanlar pahalı eğlencelere erişemedikleri için daha çok manevi ve sosyal aktivitelere yönelirler. Aile akraba ve komşularla yapılan uzun sohbetler misafirlik komşuluk ilişkileri komik anları paylaşım gibi etkileşimler parasız ama çok değerli eğlence kaynaklarıdır bana göre. Parkta yürüyüş yapmak deniz kenarında oturmak piknik yapmak veya doğada vakit geçirmek gibi aktiviteler ücretsizdir ve stresi azaltmanın harika bir yoludur. Okey tavla iskambil gibi geleneksel oyunlar mahalle maçları basit el sanatları hobiler insanları bir araya getirebilir. Müzik dinlemek şarkı söylemek veya enstrüman çalmayı öğrenmek amatör tiyatro gruplarına katılmak veya yerel halk komutanı izlemek gibi sanatsal faaliyetler çoğu zaman düşük maliyetlidir veya ücretsizdir. Her şeyden öte şunu söylemek istiyorum size sözlerimi noktalamadan evvel katılırsınız veya katılmazsınız.
İnsanların mutluluğu ve eğlencesi sahip oldukları para ile değil hayatlarında bulunan ilişkiler deneyimler ve manevi değerlerle şekillenir. Seks evrensel bir insan deneyimi olsa da hayatın sunduğu tek eğlence kaynağı değildir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 9 ayfakirin seks ile ne işi olur.
00 Yorumla
u 9 ayCevaplari okudum. Detaya "Fakir karısıyla, zengin parasıyla oynar" atasözünü yazsaydın bir sıkıntı çıkmayacaktı😊
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayAta sporları 😁 zengin 1-2 çocuk yapar fakir 5-6 sonra geçinemiyoruz.
11 Yorumla
Soran9 ayDemek istediğim tam olarakta bu aslında ama bazı avanaklar anlamamış ne dense
Gizli Üye(18-24)9 ayOlmadığı için her fakirin beş altı çocuğu var
12 Yorumla
Soran9 aySonunda demek istediğimi anlayan biri
Cevap sahibi9 ayAynen öyle cevredede çok denk geldiğim için yani beni dovmeyeceklerini bilsem doğum kontrol hapi ya da prezervatif alacam bakiyorum açız evimiz kira gexinemiyoruz aglayip kapiyi bi aciyon 6 çocuk var yahu kardesim fakirlik ayip değil ama orada tutun ya da onlem alin
9 ayKarın güzelse ne işin var ölü evinde karın çirkinse ne işin var ölü evinde ölü zaten senin evinde
48 Yorumla- 9 ay
Çok doğru 😁😃
- 9 ay
- 9 ay
- 9 ay
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
9 aynedne zenginler seks yaparken eğlenemiyorlar mı?
tombala var, briç var, karo papazı var, var da var o kadar aşağılama fakirleri
yani gizli üye olunca herşeyi yazabilrisiniz hissini size veren bu garip site yönetimi00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. artık fakirlerden seks eğlence alanından çıktı. fakir boooku yedi
adam ev kirasını faturaları geçim derdini düşünürken o işe odaklanamıyor miki kalkmıyor.
o iş bitti.
şimdi karı koca sadece kardeş kardeş yatıyor00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayKnk alta hep şey demeye çalışmışsin zenginlerin çocuğu az fakirlerin çok Elon mask ın kaç çocuğu var ya da acun Ilıcanın zengin zaten zengindir fakir Zaten fakirdir çocukla ne alakası var
15 Yorumla
Soran9 ayİstisnalar kaideyi bozmaz diye bir laf duydun mu?
Cevap sahibi9 ayHangisinin istisna hangisinin kaide olduğunu bilemezsin çok çocuklu ve zengin olan bir sürü aile var senin tanıdıklarin öyleyse onlarda sıkıntı vardir korunmalarını öner ya da madem fakirler😂😂
Soran9 ayFakirlerin %90 daha çok çocuğu olur %10 bir kesim için senin tanıdığın benim tanıdığım diye bir şey olamaz çünkü görünen köy kılavuz istemez 2×2=4 bu böyledir dışarda her hangi bir dilenciye kaç çocuğun var diye sor en az 4 5 çocukları var hatta yanlarında getirip dilendiriyorlar hadi inkâr et inan ben de inkar etmek isterdim ama
Cevap sahibi9 ayTamam bacım haklıysan haklısındir neden bu kadar savunmaya geçtin ki haklısın ama genelleme yapmak yinede doğru olmaz
Soran9 ayGenelleme yapmak doğru bacım bu inkar edilemez bir şey fakirlerin daha çok çocuğu olur
Gizli Üye(36-45)9 ayZengin parasıyla fakir karısıyla başka ne etkinliği olabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
9 ayEvli değilse fakirler için seks bile para yani imkansız. 😅
00 Yorumla Var her sabah 7de yaw he servetini büyütmek için durakta servis beklemekte eğlenceleridir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayFakir seks dahi yapamaz ki zar zor evlenir yapar oda başka türlü kimse vermez veya almaz 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 aySeninde baska eglencen yok sanirim sabah aksam uçkur düsunuyoraun
00 Yorumla
9 ayFakirlerin eğlencesinin seks olduğu da nerden çıktı
02 Yorumla
Soran9 ayNerde çok çocuklu aile var %90 fakir
- 9 ay
Garibanlar kondom alamıyor demekki
Gizli Üye(30-35)9 ayMutluluk veriyor sonuçta
Performans paraya bakmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayEvet bide rakı içmeyi seviyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 ayBende sexyok fakirimde nasi oluyor ya
00 Yorumla o ne be gızz öyle nasıl soru bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ne kadar fakirsem o bilr yok
00 YorumlaOnun içinde para lazım evlenemiyorsun
00 YorumlaKahvede 101 oynamak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
9 ayAsil fakirlerin seks eglencesi yok
00 Yorumla Ne alaka
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı.
9 ayTabiki de yol
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. bence yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayzenginlerin başka mı
00 Yorumla
9 ayZenginin diycen fakir elini yapar
00 Yorumla
9 ayVar hayal kurmak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
9 ayYoktur herhalde
00 Yorumla
9 ayFakirlere soralım
00 YorumlaYoktur ye iç seviş
00 Yorumla
9 ayDaha çok seks
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayYok bbejejej
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği