Cinsel Yaşam Sevgilimle haftada 1 sevişiyoruz daha fazla istiyorum ama yoğun çalışıyor, ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Onu sürekli istiyorum her zerresine aşığım Güncellemeler9 ay Çok iyi yapıyor yatakta çok iyi ama çok az sevişiyoruz işte çok özlüyorum onu Sevgilimle haftada 1 sevişiyoruz daha fazla istiyorum ama yoğun çalışıyor, ne yapmalıyım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
barraküda Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Haftada bir mi? Ne iş yapıyor sırtında taşmı taşıyor? 18 saat mi çalışıyor genç adam içinden geçmesi gerek. Onda başka bir konu vardır. 0 0 Yorumla
Cioarslann34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Arada sevişecegin olgun birini bul sadece sen istediğin zaman görüşüp sevişmek için kullanacağın biri en sevdiğim ilişki modeli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay sevgilinle nası sevişiyosun hiç gurur yok mu sende 😂😂 3 1 Yorumla Soran 9 ay Ne gururu? Yorumla
Stemmamasör Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% 9 ay 20 yaşındasın ve haftada bir..Bu halimle gecede 3 4 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ayrıl o zamna ya da kendine tokmakci bul 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. ona yakın ol sevişebileceğiniz yerlere git 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Sürekli olunca hevesin geçer birazda özle 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. bunun için arkadaş bul kendine. 0 0 Yorumla
stark-mann Takip Et Yoda Yaş: 33 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. araya başka bir tatlı ekle 0 0 Yorumla
bensorayimmm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 765 cevap paylaştı. yedek sevgili yap 0 2 Yorumla Esmanurr04 9 ay İşte erkeklerin gerçek yüzü Yorumla bensorayimmm 9 ay @Esmanurr04 ya tabi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Haftada bir mi? Ne iş yapıyor sırtında taşmı taşıyor? 18 saat mi çalışıyor genç adam içinden geçmesi gerek. Onda başka bir konu vardır.
Arada sevişecegin olgun birini bul sadece sen istediğin zaman görüşüp sevişmek için kullanacağın biri en sevdiğim ilişki modeli
sevgilinle nası sevişiyosun hiç gurur yok mu sende 😂😂
Ne gururu?
20 yaşındasın ve haftada bir..
Bu halimle gecede 3 4
Ayrıl o zamna ya da kendine tokmakci bul
ona yakın ol sevişebileceğiniz yerlere git
Sürekli olunca hevesin geçer birazda özle
üzüldğm ya var mı yapabileceğim bişey
Maaşını öde iş olarak patronu ol
o yokken başkasını bul seni tatmin edecek
bunun için arkadaş bul kendine.
Benden daha iyi yapamaz bence