Kendisi hemşire bizi arkadaşlarımız tanıştırdı bende görüşelim dedim belki severim diye çünkü ben ozel sektorde çalışıyorum 3 de 1 ine onun maaşının hemde seviyor diye bende severim dedim neyse bu sefer yakınlaştık evinde ve öpüşmeye başladı ve bana çok kibar davrandı rahatsız olursan söyle dedi ve iş ileriye gitti biraz ve huylandim ayakları ayaklarıma surtunce özellikle neyse ben evlenince ileride sevebilirmiyim biraz da maaşına güveniyorum ikimiz rahat yaşarız diye ama evlenmek istiyorum seninle tam benim tipimsin dedi ve burnuma öpücük atti acayip tilt oldum bilmiyorum ilk başta iyi gibiydi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)9 ayParası icin evleniyorlar diye kızlara laf ediyorlar bide. Yani sevmiyorsan olmaz eninde sonunda bağ iyice kopar , kendi hayatina yazık etme kızın da
33 Yorumla
Soran9 ayTamam da la parası var diye sırtımı ona mi yaslayacam durumu iyi diye kafa dengi de iyi yaşarız diye yoksa ben 12 bin lira yine onun elina sayarım 15 bin kendime alırım ileride severim diye düşünüyorum
Cevap sahibi9 ayYasliycak gibi duruyon , yoksa niye önce parasını konuşacaksın
Soran9 ayEeee memur ama yaslama degil ki ileride severim umarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(18-24)9 ayboş ver abi Zenngin karı bulmuşsun evlen iste
Hayrina bizede zengin birini bulsaydın iyidi Zisjsijxdijdidjdidjdijddjjfifjc
00 YorumlaÇok komik hikaye kusura bakma dkkdkf
21 Yorumla
Soran9 ayHikaye değilse bütün Türkiye ağzını gtume çevirsin o zaman
Karı olan kim bu hikayede
11 Yorumla
Soran9 aySensin ghbe evladı.
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
9 ayNasıl o duruma geldiniz
014 Yorumla
Soran9 ayYa konuşuyorduk işte eve girince yakinlastik da sonra sevebilirmiyim acaba
Soran9 ayEvlenince
- 9 ay
Evlendiniz yani
Soran9 ayEvlenmedik daha la evlenmek istiyor işte bende evlenince sevebilirmiyim on düşünüyorum
- 9 ay
Seversin sevdirir
Soran9 ayBilmiyorum yani ilk görüşte aşk olmadığı için sevmezsem diye korkuyorum yazık etmek istemiyorum
- 9 ay
Sevişirken zevk aldın mı
Soran9 ayŞimdi çok almadım işte ilk başta bir saçlarımı falan okşadı bir hoş oldum ama sonra pek beğenmedim sarildim ama
- 9 ay
Tam olarak ne yaşadınız ne kadar süredir birliktesiniz bilmediğim için umpilerde mutlu olursun
Soran9 ay6 aydır tanışıyoruz çok kibar ve nazik birisi yani tişörtümü çıkarmadan bile sordu cikarabilirmiyim diye ya da sırtına dokunabilirmiyim diye kafa da dengiyiz tam olarak ne yaşandı dersen de önce çorapları çıkardık sonra tişörtleri donla kaldık diyim biraz on sevisme oldu opusme oldu rahatsız olursan falan de dedi kucağıma falan oturdu çıkaracaktı ama evliliğe ozel olsun istiyorum dedim sen çok iyi birisin dedi
- 9 ay
Teprik etmek lazım o kızı
Soran9 ayBilmiyorum severmiyim acaba onu düşünüyorum.
- 9 ay
Bence seversin ya sevdirir kendini sana
Soran9 ayİnşallah
- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
9 ayO seni şey yapar yakında
14 Yorumla
Soran9 ayNasıl la
- 9 ay
Miker
Soran9 ayLa sg git şuradan trolll kendinle karıştırma
- 9 ay
Gel anlatayım
Gizli Üye(25-29)9 ayÇok mu çirkin
236 Yorumla- 9 ay
Başka yeri güzelmiş demekki
Soran9 ayMakyaj yapınca çok çirkin olmuyor ama biraz çirkin
- 9 ay
Fizigi iyi demekki
Cevap sahibi9 aySenin maaş kaç ne iş yapıyorsun
Soran9 ayBenim maaşım 26 bin lira guvenlik gorevlisiyim
- 9 ay
Kimin
Cevap sahibi9 ayHemşire kız bulmuşsun evlen
Cevap sahibi9 ayYakışıklı mısın sen
Soran9 ayOnun maasi 62bin 36bin tl benden fazla alıyor tam
Soran9 ayBenim boyum 192 evet yakışıklıyım çevremdekiler beğenir hep beni
Cevap sahibi9 ayKadının parasına güvendiğine göre prensessin ama
Soran9 ayNe alaka mk prenses falan ben çalıştım senelerce evlenmek için de bir neden arıyorum bir yandan sonra severim diye de geçiriyorum sen evlen dedin ayrıca
Cevap sahibi9 ayEvet evlen çünkü tipin para etmiyor paran yok ve bu kız kabul etmiş seni
Soran9 ayEvet ama ona göre daha iyiyim tip konusunda iyi anlaşıyoruz aslında çok kibar birisi ama evlenince severmiyim onu bilmiyorum onu düşünüyorum olur mu diye daha önce tegmen bir kız arkadaşım vardı ama ben gitmedim onunla Çukurcaya gitcem demişti
Cevap sahibi9 ayAskerden eş olmaz o ne öyle ya hemşire iyi de beğenmemişsin sen
Cevap sahibi9 ayBurçlarınız ne
Cevap sahibi9 ayKendimi geliştiririm daha iyi paralar kazanırım diyorsan sırf parası için evlenme onunla. Ki kadının daha fazla kazandığı ilişki olmaz erkek kendisini eksik hisseder ve olmaz o iş
Soran9 ayYa ileride alışırmiyim onu düşünüyorum çünkü kafalarımız uyuşuyor birbiriyle çok kibar birisi yani üzülüyorum böyle aklıma bana mesela bir soruyordu tişörtünü cikarabilirmiyim diye
Soran9 ayBurçlar dersen o balık ben ikizler
Cevap sahibi9 ayBiraz zaman ver hemen evlenme olmazsa ayrılırsın
Soran9 ayKendimi gelistirirmiyim konusuna gelirsek ben sendikali bir fabrikada çalışıyordum 50 55 bin falan maasim vardı ama iş koşuşturma olduğu için rahat diye guvenlik olmayı tercih ettim beden yorulmuyor sadece kafa
Soran9 ayAskere gelirsek güzeldi ama gönderdim onu çok sertti egosu vardi evlenmek istemişti ama gitmedim köye onla
Cevap sahibi9 ayNormal sert olması mesleği gereği de şu askerlerde ego neden olur anlamıyorum djdjdj
Cevap sahibi9 aySen dene bakalım hemşireyle
Cevap sahibi9 ayYan yana yakışıyor musunuz o da önemli
Soran9 ayYani makyaj yapınca şarkıcı goksele benziyor boyu posu aynı kısa esmer ama makyajsız pek iyi değil ben uzunum annemde kadin kadındır oğlum seversin falan dedi
Soran9 ayMaasi benden yüksek olsa da ben ondan para istemem hatta 12 bin falan veririm eline ay başı 15 i kendime ayırırım ozel harcamalarım için
Soran9 aySert olması sorun değildi de çok egosu vardı bende dedim bu daha tegmenken böyleyse albay olunca yanına yakıştırmaz falan yol verdim sert derken yani paşayım guvenlik değilim gibi beni beğendiği için evlenmek istiyor ama kendini de çok üstün görüyor oyle
Cevap sahibi9 ay15 i ona vericen gerisini sen alıcan evi kim geçindirecek akıllı
Soran9 ayBir zahmet o bende katkı vermiş olacam iste vedavaya çalışacak halim yok ya aq ev kira değil zaten onun
Cevap sahibi9 ayOh ne ala ev kadından maaş kadından karıyı sen mikecen bir de daha güzellik arıyor öpte başının üstüne koy. Daha evin yok konuşuyorsun boymuş yakışıklıymış bunlar karın doyurmuyor canım erkek dediğin para kazanmasını bilir
Soran9 ayBende para kazanıyorum zaten benim de arabam var işte ama o da benle olcak sonuçta tek taraflı değil ki severim belki çünkü esine böyle beğenmedi dayım da ama sonra alıştı ben birde kafa olarak da anlaşıyorum
Cevap sahibi9 ayNe bk yersen ye
Soran9 aytamam sende sg git bos konuştun zaten bir tane dolu cümlen yok
Cevap sahibi9 ayZoruna gitti dimi
Soran9 ayBence senin zoruna gitmiş ki ahlaksızca konuştun
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem