Cinsel Yaşam Estetik penis tarifi nedir bir kadın için? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Gözüne hoş gelen yani Estetik penis tarifi nedir bir kadın için? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Bakarsınız Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% 9 ay Yamuksa öne veya arkaya dogru yamuk olmalı kalın ama abartılı değil 15 cm civarı kılsız temiz bakımlı 4 4 Yorumla Soran 9 ay Yamuk değil düz. Hem kalın hem de baya uzun (19-20) ekstra olarak çok belirgin damar var Yorumla dilara5566 9 ay eşimin yamuk bana garip geliyorsu istenilen bişey olması şaşırttı Yorumla Soran 9 ay @dilara5566 çoğu kız sevmiyor öyle onu gördüm Yorumla Bakarsınız 9 ay Basın acıklaöaso geldi görsel olatak sevmem ama daha cok zevk veriuomus yana dogru yamuk olmafıkca bir artı Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Ben kara seviyom ya bana çok çekici geliyor bir de öne doğru 75 derece kalkması 3 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay yamuk olmasın bi de kapkara olmasın biraz kalın olabilir 3 4 Yorumla Soran 9 ay Hepsine uyuyorum diyebilirim ha keza uzunluk kısmında da Yorumla Cevap sahibi 9 ay tebrik ederim skini Yorumla Soran 9 ay Şeyi merak ediyorum kadının tam istediği gibi olunca fotoda görünce etkileniyor mu direkt yoksa duygusal bağ mı şart kesin olarak? Yorumla Cevap sahibi 9 ay duygusal bağ şart değil ama olsa daha iyi Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 9 ay Düzgün ve pürüzsüz, bir de tek renk 3 1 Yorumla Soran 9 ay O konu sıkıntı sanırım ya gövdesi ve başı farklı renk oluyor Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Yamuksa öne veya arkaya dogru yamuk olmalı kalın ama abartılı değil 15 cm civarı kılsız temiz bakımlı
Yamuk değil düz. Hem kalın hem de baya uzun (19-20) ekstra olarak çok belirgin damar var
eşimin yamuk bana garip geliyorsu istenilen bişey olması şaşırttı
@dilara5566 çoğu kız sevmiyor öyle onu gördüm
Basın acıklaöaso geldi görsel olatak sevmem ama daha cok zevk veriuomus yana dogru yamuk olmafıkca bir artı
Ben kara seviyom ya bana çok çekici geliyor bir de öne doğru 75 derece kalkması
yamuk olmasın bi de kapkara olmasın biraz kalın olabilir
Hepsine uyuyorum diyebilirim ha keza uzunluk kısmında da
tebrik ederim skini
Şeyi merak ediyorum kadının tam istediği gibi olunca fotoda görünce etkileniyor mu direkt yoksa duygusal bağ mı şart kesin olarak?
duygusal bağ şart değil ama olsa daha iyi
Sımsıkı taş gibi dimdik 🥰
Kocaman şükür 😂
Düzgün ve pürüzsüz, bir de tek renk
O konu sıkıntı sanırım ya gövdesi ve başı farklı renk oluyor