Bu durumda ne yapmalıyım?

Sevgiliydik. Onunla direkt ilişki değil de bazı s*v*şmeler yaşadık. Şu an ayrı da sayılmayız ama bayadır buluşmuyoruz. Önceleri daha rahattık ama onun bir şekilde tüm meseleyi c*nselliğe çekmesinden hoşlanmıyorum her fırsatta bir şeyler yaşamak istiyor sürekli zar zor engel oluyorum. Ama onunla vakit geçirmek güzel ona sarılmak onu koklamak güzel huzurlu sadece bu dediğim durum huzurumu kaçırıyor ben bunu evlenmeden yaşamak zorunda değilim henüz evlilik de düşünmüyorum bunu ona defalarca söylememe rağmen nasılsın bile desem konuyu c*nselliğe çekiyor onu istemesem sarılmam öpmem onu ama böyle de olmaz benim bir sınırım var onu aşmamalı. Engelledim birkaç gündür yazışmıyorum. Ne yapmalıyım merak da ediyorum onu çok hem özledim de hem de bie yandan canının sıkkın olmasını istemiyorum yanında olduğumu bilsin istiyorum arkadaşça devam etmek istiyorum ilişkimize ama o bunu anlar mı ki me yapmalıyım onu öylece kendi haline bırakamam bana çok ihtiyacı var psikolojik anlamda ama o direkt c*nselliğe çekiyor her meseleyi.

Bu durumda ne yapmalıyım?