Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Ülke ortalaması 14 falan zaten. Normal bence.
04 Yorumla
Soran9 ayKızlara kısa gelmesin ama
Soran9 ay13 cm dibine değer mi
Tebrikler Türkiye ortalamasındasın kardeş
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(25-29)9 ayBenim de 12 cm. Krem kullanmaya başladım bakalım uzayacak mı? Zevk veriyor aslında ama bir yerden sonra eksikliğini hissediyor insan
114 Yorumla
Soran9 ayUzadı mı
Cevap sahibi9 ayDaha 1 hafta oldu. Pek bir şey göremedim. 2 günde 1 kullanıyorum. 3 ay sonra 3-4 cm uzuyor diyorlar tabi doğruysa. Ay sonunda fark göremezsem devam etmeyeceğim
Soran9 ayBelki. Uzar hemen vazgeçme.
Cevap sahibi9 ayAynen ben de sabredip bekleyeceğim bakalım
Soran9 ayNeden kısa acaba hayır. Tatmin de etmez büyütmenin başka yolu yok mu acaba
Cevap sahibi9 ayBilmiyorum neden kısa. Hatalı sünnet de değil. Doktora gittim dedim penis boyum yetersiz buluyorum dedim. Kontrol etti her şey normal dedi. Hormonlara baktırırdım onlar da normal dedi. Hormon ilacı alınca büyütenler var. Ama sağlam tanıdık olmayınca kimse yardımcı olmuyor. Tıbbi olarak 8 cm üzeri normal kabul ediliyor dedi doktor. Yav tamam da ben memnun olsam neden geleyim. Bi daha da gitmedim
Soran9 ayÇok haklısın kimse yardımcı olmuyor. Bende gitmek istiyorum doktora utanıyorum. Benim hatalı sünnet gibime geliyor yamuk çünkü.
Cevap sahibi9 ayYamuksa hatalı sünnet olabilir. Bende yok yamukluk ama kısa işte.
Soran9 ayYa şöyle yamuk. Kalktığı zaman sola doğru bakıyor. Ama baya sola doğru. Kısa ama yine de
Cevap sahibi9 ayHatalı sünnete benziyor. Bi doktora görün istersen
Soran9 ayGidip ne diyeceğim ki. Geri mi düzeltecekler. Ekleme yapacaklarsa çok iyi olur
Cevap sahibi9 ayOnu doktora danışman lazım. Ben bişey diyemem
Soran9 ayŞimdi aklıma geldi ben kanser atlattım. Kemoterapi almadan önce penisime falan hep baktılar doktor sağlıklı demişti ama
Cevap sahibi9 ayO zaman bir şey diyemem
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
9 ayTr ztn 14 ortalama
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
9 ay15 ile 20 arası
00 Yorumla
9 ay18 olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ay16 cm
00 Yorumla
9 ayYaş?
03 Yorumla
Soran9 ay19 yaşındayım
- 9 ay
Benim 13 yaşındayken 13 cm di ama penis boyu parteriniz le ilgili biraz o beğendikten sonra pek bir önemi yok neticede iş görüyorsa sorun yok
Soran9 ayO da doğru
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat