Cinsel Yaşam Erkekler flörtünü arzular mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Normal muhabbet ederken bile arzular mi Güncellemeler9 ay Ben arzulamıyorum beğenmedim mi çocuğu acaba Erkekler flörtünü arzular mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. sevdiğim kadını arzularım sadece 0 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 9 ay Merhaba, arzular evet, ama her normal sohbet sırasında değil 0 0 Yorumla
Alone_wolf34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 9 ay Arzular. Onun seni azdırması lazım sözleriyle 0 0 Yorumla
MinikCanavarX Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Libidosu yüksekse arzular 1 4 Yorumla Soran 9 ay Ben niye arzulamıyorım Yorumla MinikCanavarX 9 ay Hoşlanmıyorsundur Yorumla Soran 9 ay Evet Yorumla MinikCanavarX 9 ay Sorun bitmiştir o zaman Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. Arzu olmazsa çekim olmaz 0 16 Yorumla Soran 9 ay Ben niye arzulamıyorum Yorumla Hyperxxx 9 ay Hoşlanıyor musun peki Yorumla Soran 9 ay Hayır Yorumla Hyperxxx 9 ay İşte sebebi bu hoşlanmazsan arzuda olmaz demekki o adamdan olmaz Yorumla Soran 9 ay Büyük ihtimalle çok beğenmedim diye Yorumla Hyperxxx 9 ay Aynen öyle beğenmemişsin Yorumla Soran 9 ay Bi kere yolda gördüğüm çocuğu boynundan öpesim gelmişti Yorumla Hyperxxx 9 ay İşte arzu bu sen nasıl birisin peki Yorumla Soran 9 ay 170 boy buğday ten balıket fit arası yüzüm güzel Yorumla Hyperxxx 9 ay Baya etkileyicisin Yorumla Soran 9 ay İşte ben zor beğeniyorum herhalde bu çocuk çekmedi beni Yorumla Hyperxxx 9 ay Zor beğenenler birini bulamaz maalesef Yorumla Soran 9 ay Yani beyin olarak tipe bakmıyorum sadece cinsel çekim hissetmiyorum Yorumla Hyperxxx 9 ay Her şey cinsellik değil ki Yorumla Soran 9 ay Arzulamdogın biri ile görüşmek mantıklı mi Yorumla Hyperxxx 9 ay Tanımak için görüşebilir sin ama fazla ilerlemez Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Arzular da yansitmasi tercih meselesidir 0 4 Yorumla Soran 9 ay Ben niye arzulamıyorum Yorumla Mertizm2834 9 ay Etkilenmiyosundur Yorumla Soran 9 ay Beğenmiyorum diye mi Yorumla Mertizm2834 9 ay Muhakkak. Bi eksiklik var belli ki Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Düşünebileceğinden 1000 kat daha fazla 0 0 Yorumla
Dominant1adam Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Muhabbetin konusuna bağlı olarak evet 0 0 Yorumla
uzmnhavaci Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 9 ay Normal muhabbette değil ama lşbido tavansa arzular 0 0 Yorumla
Alphn3301 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. E yani erkekse arzular 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Abaza ve ergense arzular 0 0 Yorumla
mersnliAŞK Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı. Erkek dediğin her kızı arzular 0 0 Yorumla
darkist Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 101% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Arzular fırsat buldumu hissettirir zaten 0 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bazen oluyor öyle şeyler 0 0 Yorumla
minipumpkin Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Arzular 3 1 Yorumla Alone_wolf34 9 ay Hem de fena arzular Yorumla
kasimdağ Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 638 cevap paylaştı. Nasıl birisin peki 0 2 Yorumla Soran 9 ay Buğday ten balıket 170 boy Yorumla kasimdağ 9 ay Neler yaşadın anlatmak ister misin gizli desin Yorumla
incebirruh Takip Et Xper 7 Yaş: 29 9 ay Beğendikleri her kadını arzulayabilir 0 2 Yorumla Soran 9 ay Ben niye arzulamıyorum Yorumla incebirruh 9 ay Sen erkekmisin? Yorumla
Aliylmz78 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 9 ay Belli zamanlarda arzular 0 2 Yorumla Aliylmz78 9 ay Yok sebbep baska sizin Yorumla Soran 9 ay Ne Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Arzular tabiki giyinisine bakarak 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Belki olabilir. 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Arzular çok 0 0 Yorumla
Akmankan Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Elbette 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Arzular tabiki 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet arzular 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Arzular 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Yani kişiden kişiye değişir ben isterim 0 2 Yorumla Soran 9 ay Ben niye arzulamıyorum Cevap sahibi 9 ay Libidonu yükseltecek seyker ye artar mesela magnezyum takviyesi al 1 hafta kullanıyorum alet demir gibi oluyor ve acayip istekli oluyorum
Gizli Üye (30-35) 9 ay Baya arzular 0 4 Yorumla Soran 9 ay Benim öyle olmuyor ama Yorumla Cevap sahibi 9 ay Neden Yorumla Soran 9 ay Etkilenmiyorum Yorumla Cevap sahibi 9 ay O zaman sevmiyon Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
sevdiğim kadını arzularım sadece
Merhaba, arzular evet, ama her normal sohbet sırasında değil
Arzular. Onun seni azdırması lazım sözleriyle
Libidosu yüksekse arzular
Ben niye arzulamıyorım
Hoşlanmıyorsundur
Evet
Sorun bitmiştir o zaman
Arzu olmazsa çekim olmaz
Ben niye arzulamıyorum
Hoşlanıyor musun peki
Hayır
İşte sebebi bu hoşlanmazsan arzuda olmaz demekki o adamdan olmaz
Büyük ihtimalle çok beğenmedim diye
Aynen öyle beğenmemişsin
Bi kere yolda gördüğüm çocuğu boynundan öpesim gelmişti
İşte arzu bu sen nasıl birisin peki
170 boy buğday ten balıket fit arası yüzüm güzel
Baya etkileyicisin
İşte ben zor beğeniyorum herhalde bu çocuk çekmedi beni
Zor beğenenler birini bulamaz maalesef
Yani beyin olarak tipe bakmıyorum sadece cinsel çekim hissetmiyorum
Her şey cinsellik değil ki
Arzulamdogın biri ile görüşmek mantıklı mi
Tanımak için görüşebilir sin ama fazla ilerlemez
Arzular da yansitmasi tercih meselesidir
Ben niye arzulamıyorum
Etkilenmiyosundur
Beğenmiyorum diye mi
Muhakkak. Bi eksiklik var belli ki
Düşünebileceğinden 1000 kat daha fazla
Muhabbetin konusuna bağlı olarak evet
Normal muhabbette değil ama lşbido tavansa arzular
E yani erkekse arzular
Abaza ve ergense arzular
Erkek dediğin her kızı arzular
Arzular fırsat buldumu hissettirir zaten
Bazen oluyor öyle şeyler
Arzular
Hem de fena arzular
Nasıl birisin peki
Buğday ten balıket 170 boy
Neler yaşadın anlatmak ister misin gizli desin
Beğendikleri her kadını arzulayabilir
Ben niye arzulamıyorum
Sen erkekmisin?
Belli zamanlarda arzular
Yok sebbep baska sizin
Ne
Arzular tabiki giyinisine bakarak
Belki olabilir.
Evet
Arzular çok
Elbette
Evet
Arzular tabiki
Evet arzular
Evet
neden , arzulamasın mı?
Arzular
Yani kişiden kişiye değişir ben isterim
Ben niye arzulamıyorum
Libidonu yükseltecek seyker ye artar mesela magnezyum takviyesi al 1 hafta kullanıyorum alet demir gibi oluyor ve acayip istekli oluyorum
Baya arzular
Benim öyle olmuyor ama
Neden
Etkilenmiyorum
O zaman sevmiyon
Evet
evet
Sanmıyorum ya