bazen baskın kişiler hoşuma gidiyor bazense naif tatlı yaklaşımları tahrik edici buluyorum. ama hep naif olsa sıkıcı olur hep baskın olsa da yorucu olur gib geliyor 😅
Hiç cinsel deneyimim olmadı. Acaba baskın partner mi isterim baskın mı olurum ya da her ikisi de bir arada zaman zaman olur mu?
Genelde senin itaatkar olman lazım, dominant baskın erkek olur seni yonlendirir, bu sana çok haz verir. Deneyimlemen lazım karar verirsin. Her türlü sorularını yanitlarim
Akıllı olduğumu bende düşünüyorum ama bunlar herkesin anlayabilecegi basit şeyler ya genel olarak tecrübe benimki dediğim gibi bütün kadınların ortak özelliği cinsellikte sert ve baskın karakterin erkek olmasını istemesi içgüdüsel bir şey olduğunu düşünüyorum tabi normal hayat'ta da çoğu kadın baskın erkeklerden nefret eder gibi davransada baskın erkeğe aşık olurlar
Aslında ne oldu biliyor musun erkekler artık kızlarla ilgilenmiyor aseksüellige doğru hızla ilerliyor erkekler sürekli kadınların yok erkekler kapatılsın yok bilmem ne diyor erkek kadınları anlamaya çalışacak kadar önemsemiyor artık kadınları tavlamak için çabalamıyor kadınlarda anlamıyor sanıyorlar anlasada anlamamış gibi yapıyor ki takmıyorlar artik kadınları
bütün belgesellerde ve geçmişimizde erkekelr çılgın gibi çabalarken gerçekten artık yok. işte keko denen tipler bu yüzden tercih ediliyor adamlarda hareket var jxjdk (hiç rastlamadım ama herkes bundan şikayetçi diye)
Aynı durum kadın için de geçerli ki kadınlar da erkeklerden nefret ediyor hepsi erkeklerden şikayetci erkek düşmanlığı yapip sonra da erkeklerden sevgi ilgi şefkat anlayış bekliyorlar bana sorarsan ikisi de canım bir davranış malum ülkemizin İQ seviyesi de ortada yani tamam bir cinsiyete düşmanlık yaparsın anlarım da sonra gidip onunla birlikte olup aşk sevgi de beklemezsin toplum olarak çok canım bir toplum olduk 😂
Ayrıca demek istediğim şey insanların şunu anlaması lazım kadın erkek bir birinden nefret etmesi kadar saçma bir durum yok çünkü ikisi de bir birini muhtaç bir birini tamamlıyor biri olmadan diğeri olmaz o yüzden boş boş şeylerle uğraşmak yerine doğru kişiyi aramak en doğru seçim bence 😂
birlikte voltajı artırıp azaltmak ve uyumlu olmak ya da bencil olmadan birbirini mutlu etmek zaman zaman, en güzeli bu olur herhalde. yüksek olması normal değil mi artık.. :)
yaa dişil miymişim 💃🏻 görünüş herkese göre değişir ama aslolan enerji bence. ha fazla kilolar gitse gayet iyiyim ama yine de o değil kusursuz fizik de olsa itici kadınlar var..
Bize mi soruyon isteklerini mi anlatiyon cozemedim
0
9 Yorumla
Soran
9 ay
günceli oku, kadınlar ya da kadınları çözenler yorum yapar sanırım
Cevap sahibi
9 ay
Hem onu hem onu nasıl olacak rol mu yapacak yani
Soran
9 ay
ya insanın modu değişebilir benim değişiyor da onun da değişebilir bazen daha hedef odaklı bazen daha tatlı tatlı zmksks
Cevap sahibi
9 ay
Öylesi de zor be kızlar da neden bu kadar mod değişikliği var sjdhsj birinde minik kuşum cicim balım diğerinden o. spu falan diyip duvardan duvara mı vursun istiyorsun ajshshs
Soran
9 ay
puahahhshakdkdjakfkalrj kadın enstrüman gibidirrr
Cevap sahibi
9 ay
Orkestra şefi de biziz heralde ajajshshsh
Soran
9 ay
siz icracısınız dokunulumuza göre tınısı çıkar kdkskd
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Hiç cinsel deneyimim olmadı. Acaba baskın partner mi isterim baskın mı olurum ya da her ikisi de bir arada zaman zaman olur mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bebeğim önce doggy de doğru duruşu öğren
Sonra oral için evde ağız egzersizleri yap zira dişinizi değiriyorsunuz
partnerim olduğunda öğreniriz hepsini
Renkli en iyisi, sıkılmazsın hiç her ilişki yeniden başlar başka başlar güzel olur
hepsi de ruhundan bi şeyler götürür o işe sıcak bakmıyorum
başta bi cafcaflı gelse se
Genelde senin itaatkar olman lazım, dominant baskın erkek olur seni yonlendirir, bu sana çok haz verir. Deneyimlemen lazım karar verirsin. Her türlü sorularını yanitlarim
Muhtemelen ilk baskin isterdin sonra ioleri eline alirsin gibi :))
Bütün kadınlar dışarıda nasıl olursa olsun yatakta baskın erkek istiyor
diyorsun ben de öyle gibi düşünüyorum ama diğerinin de bş tatlı yanı var ama sürekli gideri olmaz gibi düşündürüyor
Yok öyle olmuyor zamanla anlaşamıyor kadın farklı bakıyor o erkeğe yatakta kadınlığını hissetmek için baskın erkek her zaman kadınların tercihi
bazı erkekler dışarda pambık yayakta kaplan okuyor diyorlar onları nasıl ayırt edicez kdjdk
Onları ayırt edebilmek için seks yapman lazım 😂 ve çoğu kadının hayalidir o erkekler dışarıda efendi yatakta canavar erkek istemeyen kadın yoktur 😂
ahahah sen kadınlara neden bu kadar hakşmsin fksjdj öyle çok da efendi model sevmem açıkçası aslansın adamım diyebileyim 😂😂😂
Kadınlara neden hakimim çünkü kadınlardan hoşlanıyorum 😂 hayatımıza giren çıkan kadınlar var çoğu hayatımızda biraz da olsa iz tecrübe bırakıyor yani
akıllısı demek öğrenme kabiliyeti herkeste yok xjsj
Akıllı olduğumu bende düşünüyorum ama bunlar herkesin anlayabilecegi basit şeyler ya genel olarak tecrübe benimki dediğim gibi bütün kadınların ortak özelliği cinsellikte sert ve baskın karakterin erkek olmasını istemesi içgüdüsel bir şey olduğunu düşünüyorum tabi normal hayat'ta da çoğu kadın baskın erkeklerden nefret eder gibi davransada baskın erkeğe aşık olurlar
inan bana yok, erkeklerde genel bi hastalık oluştu diye düşünmüştüm bu kadar basit şeyleri bile anlamıyolar diye. tebrikelr bro.
Aslında ne oldu biliyor musun erkekler artık kızlarla ilgilenmiyor aseksüellige doğru hızla ilerliyor erkekler sürekli kadınların yok erkekler kapatılsın yok bilmem ne diyor erkek kadınları anlamaya çalışacak kadar önemsemiyor artık kadınları tavlamak için çabalamıyor kadınlarda anlamıyor sanıyorlar anlasada anlamamış gibi yapıyor ki takmıyorlar artik kadınları
bütün belgesellerde ve geçmişimizde erkekelr çılgın gibi çabalarken gerçekten artık yok. işte keko denen tipler bu yüzden tercih ediliyor adamlarda hareket var jxjdk (hiç rastlamadım ama herkes bundan şikayetçi diye)
Aynı durum kadın için de geçerli ki kadınlar da erkeklerden nefret ediyor hepsi erkeklerden şikayetci erkek düşmanlığı yapip sonra da erkeklerden sevgi ilgi şefkat anlayış bekliyorlar bana sorarsan ikisi de canım bir davranış malum ülkemizin İQ seviyesi de ortada yani tamam bir cinsiyete düşmanlık yaparsın anlarım da sonra gidip onunla birlikte olup aşk sevgi de beklemezsin toplum olarak çok canım bir toplum olduk 😂
canım canım ahahah canım KS 😂 düşmanlığın sebebi beklenti aslında bekleyip bulamayınca nefret oluşuyor
Valla ben onu bunu bilmem isteyen her şeyi buluyor hiç isteyipte sevgili yapamadığım olmamıştı beklemekle olmuyor o işler aramak lazım 😂
istediğim gibi olmazsa niye yapayım 😅 yoksa rastgele herkes bulur birini
Ayrıca demek istediğim şey insanların şunu anlaması lazım kadın erkek bir birinden nefret etmesi kadar saçma bir durum yok çünkü ikisi de bir birini muhtaç bir birini tamamlıyor biri olmadan diğeri olmaz o yüzden boş boş şeylerle uğraşmak yerine doğru kişiyi aramak en doğru seçim bence 😂
ya sen neden bu kadar mantıklısın ⚡😅
Söylediklerimi mantıklı bulman seninde mantıklı bir hatun olduğunu gösteriyor aslında birde böyle bakmak lazım 😂😂
ahaah son mantık bükücülerr
😂😂😂 kel olan ben miyim 😂😂😂
Bunu deneyimlemeden bilemezsin
Simdi sert baskin desek belki O an daha soft sey istryebilirsin
tabi değişir kimi normal hayatta olanın tam aksi oluyorum diyor yatakta kimi nasılsa öyle.. kumar gibi djjd
Evet tam olarak oyle. Istegin yuksek mi
birlikte voltajı artırıp azaltmak ve uyumlu olmak ya da bencil olmadan birbirini mutlu etmek zaman zaman, en güzeli bu olur herhalde. yüksek olması normal değil mi artık.. :)
Yasina bagli degisir ama ilk an cok heyecanli. Ritim haz ve zevkin yukselmesi birlikte tat almak cok farkli
27 evet ya öyledir yani 😪😪🤧
Islanma hemen oluyomu
hangi durumda.. 😅
Mesela vajen dudaklarinin emilmesi dusuncesi oldugunda
odaklandığımda oldukça hızlı
Klitorise masaj yapilinca da ozellikle penisle bu da hizli olabilir
kesinlikle
Cok mastürbasyon yapiyomusun
çok değil zaten çok yoğun geçiyor artık dayanamayacak gibi olunca yapıyorum belli bi rutini yok
Ritimle icinde olunmali bana kalirsa
haklı bir yorum diye düşünüyorum
Benderr
ahah sevgilin görürse kızar mı dmjd
Olsa da kizsa. Hem sende gizlisin
ben baştan beri gizliyim cjjskd
Bende sonunda gizlendim
peki :))
Senin nasil biri oldugunu dusunuyorum
hmm ne açıdan
Nasil gorunuyosun bu kadsr disil olmayi nasil basariyosun gibi birazda fizik hayali
yaa dişil miymişim 💃🏻 görünüş herkese göre değişir ama aslolan enerji bence. ha fazla kilolar gitse gayet iyiyim ama yine de o değil kusursuz fizik de olsa itici kadınlar var..
Disil arzulu ve istek duzeyi yuksek. Oldugun halinle dusunmek daha hos. Enerjin cekici ama zorsunda
aa :)) zor olduğumu da nereden çıkardın
Kontrolcu detayci ve ipleri elinde Tutsn biri gibisin.
dikkat çekici bir gözlemm tebrik ederim :)) bi noktaya kadar diyelim, her yere ip salamayız değil mi
Bu kadinliginda cezbedici.. Gizliii
hep böyle heyecan mı seversin :))
Heyecani tutkulu kadina duymayi severim
tutkulu kadın da heyecan yaşatmayı sever :))
Bende seni icmeyi sevebilirimmm
fakat ne yazık kiii bu mümkün görünmüyor:))
Bilemeyizz
diyorsunn :)
Gicikmisin
hiç yakışmadı şu an, neden gıcık oldum ben şimdi :)
Tatli gicik oyle dusunelim... Doggy senin icin ne ifade ediyor
ilişkinin 2. seviyesi, ayrıca neden gıcık olduğumu anlamadım hala :)
Sana yukseldigimi anlayip anlamamazliktan gelmek
gizliden gizliye anlasam ne fayda :))
Gizli olmasin O zamann
kızma ama beni etkilemeyi başarsan da siteden ayrılmalıyız şu an :)) sahiden gıcıklıktan değil, mecburiyetten
ayrılmalıyım*
Mecburiyetmi
yani işim var böyle diyince dramatik oldu ahahah
Evet
çıkmadan itiraf etmeliyim, aklımda kaldın :)
Sonuc olarak gi diyosun :)
online işlerim var sana gelirsem asla yetiştirememmm :) iyi geceler 🫠
Birazvcik gecikme makuldur
sayende birazcık olmuş zaten :) eminim vardır yerimi dolduracak biri ;)
Senin sayende gecenin sicskligi yukseldi. Lanet olasi online isler
..🙃
Ters kalmakta guzel ve heyecanli
Kız daha kendini tanımıyor. :D
yaşamadan tanıyor muydun sen? ananın karnından seks tercihlerini bilerek mi doğdun şu kadın kibri kadar iğrenç bi şey yok 🌝
Ne istediğimi biliyordum en azından.
Zamani bekle zaman geldiginde belli olur amasyada
video izle oradan anlarsin ne sevdiginu
Bize mi soruyon isteklerini mi anlatiyon cozemedim
günceli oku, kadınlar ya da kadınları çözenler yorum yapar sanırım
Hem onu hem onu nasıl olacak rol mu yapacak yani
ya insanın modu değişebilir benim değişiyor da onun da değişebilir bazen daha hedef odaklı bazen daha tatlı tatlı zmksks
Öylesi de zor be kızlar da neden bu kadar mod değişikliği var sjdhsj birinde minik kuşum cicim balım diğerinden o. spu falan diyip duvardan duvara mı vursun istiyorsun ajshshs
puahahhshakdkdjakfkalrj kadın enstrüman gibidirrr
Orkestra şefi de biziz heralde ajajshshsh
siz icracısınız dokunulumuza göre tınısı çıkar kdkskd
dokunuşunuzaa
Senden hangi tin çıkar hangi enstrüman sjshshsh
Utangacligin var mı
ilişkim olursa belki başta
Senin aklında neler neler vardır dinlemek isterim
Olur evet
İkiside olur
Olunca anlarsin
olmuyooğğğrr mxjsk