42 yaşındayım. Olgunum ve dulum. Hep 20 yaşlardaki genç erkeklerle seks yapıyorum. Onlara deneyim kazandırıyorum. Erkekler olgun ve cazibeli kadınlardan cinsel olarak çok mu etkileniyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
9 ay@soran olgun kadın bambaşka bir şey anlatılmaz yaşanır 🥰 aynı yaştayız. Seninle birbirimizin tecrübelerimizi paylaşmak isterdim.😉 Olgun kadın olgunlaşmış bir meyve gibidir yemeye koklamaya doyamazsın olgun kadın yıllanmış şarap gibidir içmeye kıyamazsın. Tadı damaklarında dudaklarında enfes bir tat bırakır ruhunu kalbini güzelleştirip sarhoş eder 🥰
12 Yorumla- 9 ay
- 7 ay
En İyi Cevaplar
9 ayHep arayıp da bulamadığım o yardımsever ruhu buldum. Fakat bu mesajı görse bile çok geç cevap verecek ya da hiç cevap vermeyecek gidi geliyor. Gene de belki görürsünüz efenim. Olgun ve tecrübe sahibi kadınlar dehşet ilgimi çekiyor ve henüz bir şey yaşayamadım.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 ayErkekler olgun kadınları seviyor çünkü bakirelik durumu olmadığı için ve daha önce deneyimi olduğu için erkeklerin isteklerinin ne olduğunu biliyor ve hayır demiyor normal. Bunu her erkek ister. Ama düzenli olması şart.
10 Yorumla
9 ayYaşanır, her yaşta kadınla cinsellik yaşayabilirim, yaşın çok genç daha, olgun kadınlar rahat oluyorlar, tecrübeli oluyorlar, onların havaları, duruşları başka oluyor.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
123Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 9 ayolgun kadın severim sadece evet
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayKendimden yaşça küçük biriyle ne zaman ilişkiye girsem, doyuramadılar beni. Sizi doyuruyorlar mı?
253 Yorumla
Soran9 ayBen tecrübesiz erkek severim
Cevap sahibi9 ayGizliden çıksam bana yazar mısınız?
Cevap sahibi9 aySoruyu beğendim, oradan da görebilirsiniz
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok dua aliyorsundur, hatta anlatıyorlardır bir bayan var canım ne zaman cinsel ilişki istese gidiyoruz diye
19 Yorumla
Soran9 ayEvet arkadaşlarıyla bile gelen oluyor.
Soran9 ayHayır. Herkesin sırası oluyor.
Soran9 ayNeden?
Soran9 ayTecrübesiz erkekler çok hoşuma gidiyor. Yönlendirmeyi seviyorum.
Gizli Üye(25-29)9 ay42 yas çok geç değil mi genç erkekleri bırak Lutfen😂😂😂
1221 Yorumla
Cevap sahibi9 ay@S400cü bakireyim ben ayip
Cevap sahibi9 ay@S400cü var tabiki
- 9 ay
Duyması bile güzel 42 istekli arzulu kadınlar için harika yaş
Cevap sahibi9 ay@FeritGezen tamam sen 42 yaşındaki kadına git hshshshs
- 9 ay
Gitmem gelirse sevinirim
Cevap sahibi9 ay@FeritGezen hahshshshhshs
- 9 ay
Sen kaç yaşındasın 18 mi
Cevap sahibi9 ay@FeritGezen 25
- 9 ay
Güzelmiş 5 yaş var aramızda. Tüm kız arkadaşlarım bndn büyük oldu hep
- 9 ay
Ama hiç 40 larda biriyle olamadım tabi:)
- 9 ay
O yüzden sanırım merak uyandırıyor
- 9 ay
Tanışsak mı
Cevap sahibi9 ay@FeritGezen hayır sen git 42 yaşındaki hanim efendi ile tanis
- 9 ay
Olsa tanışırdım
Cevap sahibi9 ay@FeritGezen tamam git bul tanis
Başkasının fikrini bilmiyorum ama olgun kadın her daim genç kızlardan daha çekici oluyor. Sebebini bilmiyorum belki tecrübesi belki kafa yapısı belki de muhabbeti çekici geliyor ama sonuç söylediğim gibi daha çekici geliyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
9 ayeee olgun gençlere göre yatakta daha vahşi ve tecrübeli oluyor, ayrıca olgun sertliye daha dayanıklı oluyor o yüzden gençler seni istiyor sende gençleri istiyorsun
10 Yorumla Ne kadar midesizsin. Ucuz musun bu kadar ciddi olup evlenmeye bakmaz msn
21 Yorumla
Soran9 ayİki kere evlendim şu an bekarım
Gizli Üye(25-29)9 ayBende genç biriyim ve bu zamana kadar hiç c. ilişki yaşamadım ama senin yaşında olgun kadınlar ilgimi çekiyor hep. Öyle serseri biri de değilim, efendi biriyim ama bu benim hayâlim oldu dayanılmaz olmaya başladı 😔
11 Yorumla
Cevap sahibi8 ayGzlin cıksm yzr msn?
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kendinde kaybettiğini düşündüğün gençlik enerjisini 20 yaşındaki çocuklarla seks yaparak bulmaya ve o gençlik dönemlerine geri dönmek istiyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBende kendimden büyüklerle ilişki yaşamayı çok severim tek isteğim temiz olmaları, en son 51 yaşında gürcü kadınlar 3 gün sınırsız ilişki yaşadık harikaydı halen zırt pırt arar konuşuruz bakalım neler olacak
10 Yorumla
9 ayHer yaşın tadı farklıdır ama psikolojik olarak kendinden o kadar yaş farkı olan bir kadına sahip olmak müthiş haz verir gurur verir ona
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
9 ayZaten senin gibi olgun hatunlar sayesinde gençler bir şeyler öğrenebiliyor doğru yoldasın en iyisini yapıyorsun
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet, ben hep milf hatta yaşı büyük arzu ettim
Çıtır hevesim olmadı hala bile gelen olsa burun kıvırıyorum11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. etkilenmek değil sadece nazsız tripsiz veren sadece seks isteyen kadınlarla olmak onlar için güzel bi deneyim. çünki yaşıtları gereksiz triplere girip yoruyolar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
9 ayçok seviyorlar, bence sen keyfini sür, kullan bunları
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
9 ayNeden sadece küçüklere seni anlayacak bizim gibileri de mutlu etsen
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı. Tecrübe sahibi olmayanlar işi bilen kişilere daha kolay ulaşıyor bu günümüzde
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı.
9 ayHala bu çocukluğumdan bu yana gelen istek hiç bitmedi
10 Yorumla
9 ayOlgunlukla alakası yok auran yüksek ve doyumsuz seksi biri olduğun için tercih ediliyorsun
9 ayYanı çoğu erkek ister birlikte olgun tecrübe istemem diyen yalan söyler
11 Yorumla- 9 ay
Nerede yaşıyorsun
Evet tecrube ve ergenlikten kalma takıntıları olmadıgı için
10 Yorumla
9 ayOnlara tecrübe kazandırarak büyük hayr dualarını alıyorsun, birde benim hayr duamı almanı isterdim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayKesinlikle ve sonuna kadar evet. Nerede yaşıyorsun?
11 Yorumla- 9 ay
9 ayKesinlikle yaşar beni çok cezbediyor. Sebebini bilmiyorum ama olgun kadınlardan fena etkileniyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
9 ayBakımlıysa neden olmasın, tecrübeli olması iyidir tabi
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
9 ayO yaşta bir kadından da çok bir performans beklenmez bence ya
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Demekki vücuduna iyi bakmışsın yoksa o yaşlarda ki bir erkek vücudu kötü olan bir kadını istemez
10 Yorumla
9 ayBirde bana deneyim kazandır teyze
Seni malulen emekliye ayırıvereyim bi10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. 20li yaslardaki cocuklardsn ne istiyosun. Her erkek olgun kadin sever
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayYo beleş sorunsuz olduğun için seninle takılıyorlar Emin ol çıtır denk gelse senin çuvala bakmazlar
11 Yorumla
Cevap sahibi9 ayHaksız mıyım
Gizli Üye(30-35)9 ayBiriyle yaşamıştık bambaşka bi haz anlatılmaz ama böyleleri denk gelmiyorsunuz nereden bulacağız genç sevenini
11 Yorumla
Cevap sahibi9 ayNeredesin peki merak ettim
Gizli Üye(25-29)9 ayolgun ama o kadarda değil 30-32 güzeldir 40 tan sonra pörsüme başlıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
9 ayvücudun güzel ise neden yaşamasın yaşıyormuşsun işte.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 ayErkekler ulaşabildikleri her kadından etkilenir 🙃
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayBana da tecrübe kazandırır mısın ama yaşım 20 diil 45
10 YorumlaTam tersi ne zaman kendimden büyük biri ile cinsellik yaşasam hep fazla tatmin oldular doydular ve hep tekrarınu istediler herkesin fantezi dünyası farklı ama bende seviyorum olgunlarla beraber olmayı
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayValla bana 20liklerden daha çekici geliyorlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 9 ayKarsılıklı çıkar ilişkisi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayya benimlede yatıp bana hayatın gerçeklerini öğretirmisin ablaaamm 27 yaşındayım merak ediyorum
11 Yorumla
Cevap sahibi9 aytabi istanbuldaysan
Gizli Üye(30-35)9 ayHeyecan ve farklılığı seviyosan sınır yoksa tabiki💫😇🌹
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayEvet, etkilenen bayağı bi kişi var. Bu kişilerin milf sevdası bambaşka bir şey
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayAbla günah ya az edep
80 Yorumla
9 ayJ ile başlayan meslek grubu var onlar yapar para karşılığı genelde
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayAynen böyle bir ilişki arıyorum nerede ve nasıl bulabilirim?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayEtkiliyor mesela artik bir doymaya başlayınca artık tecrübeli biri daha cok zevkli veriyor tecrübesiz biri kolay kolay tatmin edemiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ay32 yaşında hiç ilişki yaşamamış biriyle yaşar mıydın?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayTam istediğimsin 27 yim ne dersin geç boşalıyorum hemde
10 YorumlaHayır dualarını mı alıyorsun abla😀
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
9 ayÖyle olmasa buldukların ne peki
10 Yorumla
9 ayAurası yüksekse etkilenir
10 Yorumla
9 ayÇok iyi olur da nerdeee
9 ayÇok demeyelim de. Çekiciyle evet etkileniyoruz.
10 Yorumla
9 ayOlgun kadın harika olur severim..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı.
9 ayKeşke bana da deneyim kazandırsan...
10 Yorumla
9 ayEvett en güzelini yapıyorsun
10 Yorumla
9 ayOlgun kadın severim evet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
9 ayyaşar güzelde zevk alır
10 Yorumla
9 ayolgun kadınlar harikadır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Etkilenirler bilgilş tecrübeli olduğun için
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 628 cevap paylaştı. Gerceklesmeyen hayalim bu benim 😔
10 Yorumla- Devamını Gör (67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler