Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Doğumdan sonra cinsellik hem fiziksel hem duygusal açıdan değişiklik gösterebilir Fiziksel olarak vajina ve çevresindeki kaslar doğumdan sonra gevşeyebilir bazen cinsel ilişki sırasında hissiyat değişebilir Hormonal değişiklikler özellikle östrojen düşüşü vajinal kuruluk veya hassasiyete yol açabilir Yorgunluk uyku eksikliği ve vücut iyileşme süreci cinsel isteği etkileyebilir Duygusal olarak anneliğe uyum sağlama süreci stres ve sorumluluklar cinsel isteği geçici olarak azaltabilir Partnerle iletişim ve yakınlık arttıkça cinsellik daha tatmin edici hale gelebilir Çözüm yolları olarak vajinal kuruluk için kayganlaştırıcılar kullanmak ilişkiyi aceleye getirmemek ve vücudun iyileşmesine zaman tanımak partnerle açık iletişim kurmak ve gerekirse kadın doğum veya cinsel sağlık uzmanına danışmak mümkündür Genel olarak doğumdan sonra cinsellik değişebilir ama çoğu çift zamanla ve uygun yaklaşımlarla eski veya daha tatmin edici seviyeye dönebilir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
9 ayEşim daha hamile olmadı yorum yapamam ama değişmez benim için her gün yaparım
116 Yorumla- 9 ay
Öyle diyorum libidom yüksek dayanamam her türlü yaparım
- 9 ay
- 9 ay
İlk 8 ay sakıncası yok yapılır
- 9 ay
- 9 ay
Daha değişim olmadı
- 9 ay
Biz haftada 7 yapıyoruz uçuştayız 😅
- 9 ay
- 9 ay
Umarım olmaz
- 9 ay
Teşekkürler sağ olasın
9 aynormal doğum yaptıysan vajinanda biraz genişleme olur, erkek sorun etmez se cinsellikte bir şey olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
9 ayYani eşlere gore bazen degisebiliyor kadini cok zorlamamak gerek lohusalik falan derken pskolijileri iyi uyor ama sobrasi çok önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayDeğişir, eskisi gibi olmaz.
43 Yorumla- 9 ay
Kötüymüş
Cevap sahibi9 ayDoğuranlar öyle diyor.
- 9 ay
:(
- Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı.
9 ayKadınlardaki libidonun yarıya düştügünü biliyorum
08 Yorumla- 9 ay
evett, çocugu da dogurdum görevim bitti gibi yaklaşıyor
- 9 ay
Ama her kadın için aynı degil , çocuk karnında 7 aylık olana kadar sevişen kadınlarda var libidosu yüksek
- 9 ay
Hazırlık aşaması her iki taraf içinde çok çok önemli
- 9 ay
Rolleri karıştırmamalı , sorumluluklarını ayrı tutmalı
Bence değişmemeli ortak çocuk sonuç olarak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
9 ayçocuktan dolayı araya soğukluk giriyor istemeden
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
9 ayErkek için ever
08 Yorumla- 9 ay
Uzun süre olmadığı için isteksizlik olur ve görüntüsü rahatsız eder o yüzden
- 9 ay
Fazla değildir ama doğum sonrası önemli olur
- 9 ay
Üzüleceksen gerçekleri söylemem bende
- 9 ay
Zaten çoğu zaman takılmazlar ama doğumdan sonra gerçekten görüntüsü değişir albenisi uzun bir süre olmaz ve bu yüzden de erkek sadece İlişkiden sonra sırtını dönüp yatar Bunu o dönemlerde Senin de zaten takmaman gerekir Ama duygusal bir boşlukta olduğun için ve 9 aylık bir süreçte Bu işlem olmadığı için depresyona girersin
9 ayKadına bağlı
010 Yorumla- 9 ay
Genişleme ve daralma hiç sorun olmaz özellikle normal doğumsa bir süre sonra eski haline hatta daha dar hale gelebiliyor
Ama kadınlar eş olma ve anne olma arasındaki farkı bazen kavrayamayıp eşiyle olan ilişki dengesini sağlayamadığında o zaman cinsellikte etkileniyor - 9 ay
Hamile misin yakında doğum mu var?
- 9 ay
Tecrübelerim diyelim ama normal doğum hem anne hem çocuk için en sağlıklısı onun için normal doğumdan sonra daralma oluyor
- 9 ay
Tabi 4-5 ten sonra genişler ama bir taneden sonra emin ol hamile kalmadan önceki halinden bile daha dar oluyor
- 9 ay
Evet emin ol öyle tecrübeyle söylüyorum
Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Değişir
00 Yorumla
9 ayDeğişmez.
00 Yorumla
9 ayBiz ne bilek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayEvet ya
00 Yorumla
9 ayBilmem
10 Yorumla