Cinsel Yaşam 1 ay seks yapmadan nasıl durabilirim? angaralıebe Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Ay delirmemek elde değil. Acilen evlenmem gerek 1 ay seks yapmadan nasıl durabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Veysel454588 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seks te bir ihtiyaç sonuçta. Hele ki bir de seviyorsan yapmadan durmak çok zor. Ama seni cinsellikten soğutan olursa yapmadan durabilirsin 0 0 Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Anca kendi yöntemlerinle atıştırmalık veya doyumluk olabilir haa hiç onlarda olmayacal dersen ozaman iş zor 0 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ramazan ayında gibi düşün kendini hatta düşünme otruç tut bak nasıl dayanıyorsun 0 2 Yorumla angaralıebe 9 ay Olmaz 5a5 Yorumla aynadakiajan 9 ay Niye be ne güzel işte sevapta kazanmış olursun Yorumla
Gshshshsh Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 9 ay Neden 1 ay özel bi sebebi yoksa yap birisiyle 0 2 Yorumla angaralıebe 9 ay Olmaz aldatmam Yorumla Gshshshsh 9 ay Sevgilin varsa sevgilinle yap Yorumla
anadecrister Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 100% 9 ay Ülkece tek derdimiz bu olsa keşke 😑, 1 ay yauraksız kalma Challange yapabilir misin? 0 1 Yorumla angaralıebe 9 ay Ağlamak Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. evlenmen şart, tam istediğin gibi denk gelir inşallah 0 0 Yorumla
hancislife99 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Ben de aynı fikirdeyim, düzenli seks hayatı şart. Mecbur evlenmek lazım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Kendi kendine yetin ne diyim yapmaya yapmaya alisrsin beli bi sureden sonra 3 2 Yorumla angaralıebe 9 ay Olmuyo. bee Yorumla Cevap sahibi 9 ay Olur olur Yorumla
boyka003 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 9 ay mastürbasyon yaparak duracan başka nasıl duracan 😂 0 4 Yorumla angaralıebe 9 ay Ooof of Yorumla boyka003 9 ay Noldu kizzz çok mu darlandin Yorumla angaralıebe 9 ay Ewwt Yorumla boyka003 9 ay Sana acil koca lazım burada yazmakla olmayacak senin iş sağlam emek çekmek lazım 😂 Yorumla
jigolmertaltan Takip Et Xper 4 Yaş: 38 9 ay Ben 2-3 gün zor dayanıyorum sen 1 aydan bahsediyorsun 0 0 Yorumla
Qfrost Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Durabilirsin zor değil 0 2 Yorumla angaralıebe 9 ay Çok zor bence Yorumla Qfrost 9 ay Aklın hep oraya çalışmasın başka uğraşlar bul Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. 1 ay dursam dağa taşa sürterim heralde 0 2 Yorumla angaralıebe 9 ay Haahahh Yorumla chace 9 ay 😀😀😀😀 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bir ay çok uzun zaman duramazsın 0 4 Yorumla angaralıebe 9 ay Gerçekten napacağımı bilemiyorum Yorumla mur_aaat34 9 ay Bu kadar çaresiz olma ya bunu çözmek çok zor değil Yorumla angaralıebe 9 ay İşkence bana Yorumla mur_aaat34 9 ay Evet işkence ama çözümü var Yorumla
Cioarslann34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neden bir ay seks yapmıyorsunkiii 0 0 Yorumla
İstanbul-bey Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 9 ay 1,5 senedir duruyorum olmayınca napıcan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 9 ay 1ay snr nolcakmis😁 1 2 Yorumla angaralıebe 9 ay Sevgilimmlee Yorumla Cevap sahibi 9 ay E azcik sık disini 😊😊 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. O sırada bir kez sevişmemiş ben 0 0 Yorumla
kupavalesii01 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 9 ay Neden 1 ay bekleyeceksin ki 0 2 Yorumla angaralıebe 9 ay Mesafe girdi aramıza Yorumla kupavalesii01 9 ay Anladım Yorumla
blacktalisman Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Evlenirsin 0 1 Yorumla angaralıebe 9 ay Pof Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Sen mi durucn 0 0 Yorumla
Teoman983 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. 1 ay parmaklarını kullan 0 0 Yorumla
Beyzade06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 40% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. neden 1 ay 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Seninle evlenecek olan kişinin ben 🤬 0 2 Yorumla angaralıebe 9 ay Niye Yorumla Cevap sahibi 9 ay G*v*t mıyız? Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Şifreli kilit yaptır 🤣 0 2 Yorumla angaralıebe 9 ay Hahahaha Yorumla Cevap sahibi 9 ay 🤣🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Seks te bir ihtiyaç sonuçta. Hele ki bir de seviyorsan yapmadan durmak çok zor. Ama seni cinsellikten soğutan olursa yapmadan durabilirsin
Anca kendi yöntemlerinle atıştırmalık veya doyumluk olabilir haa hiç onlarda olmayacal dersen ozaman iş zor
Ramazan ayında gibi düşün kendini hatta düşünme otruç tut bak nasıl dayanıyorsun
Olmaz 5a5
Niye be ne güzel işte sevapta kazanmış olursun
Neden 1 ay özel bi sebebi yoksa yap birisiyle
Olmaz aldatmam
Sevgilin varsa sevgilinle yap
Ülkece tek derdimiz bu olsa keşke 😑, 1 ay yauraksız kalma Challange yapabilir misin?
Ağlamak
evlenmen şart, tam istediğin gibi denk gelir inşallah
Ben de aynı fikirdeyim, düzenli seks hayatı şart. Mecbur evlenmek lazım.
Kendi kendine yetin ne diyim yapmaya yapmaya alisrsin beli bi sureden sonra
Olmuyo. bee
Olur olur
Ah ah bi bakmıyosun ki bana Ankara 'da yaşıyorum bende..
mastürbasyon yaparak duracan başka nasıl duracan 😂
Ooof of
Noldu kizzz çok mu darlandin
Ewwt
Sana acil koca lazım burada yazmakla olmayacak senin iş sağlam emek çekmek lazım 😂
Ben 2-3 gün zor dayanıyorum sen 1 aydan bahsediyorsun
Durabilirsin zor değil
Çok zor bence
Aklın hep oraya çalışmasın başka uğraşlar bul
1 ay dursam dağa taşa sürterim heralde
Haahahh
😀😀😀😀
Bir ay çok uzun zaman duramazsın
Gerçekten napacağımı bilemiyorum
Bu kadar çaresiz olma ya bunu çözmek çok zor değil
İşkence bana
Evet işkence ama çözümü var