Ortam
Zaman
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sahil evinin geniş camlarından sızan ay ışığı, bembeyaz tenini bir tablo gibi aydınlatıyor. Dalgaların ritmik sesi, kalbimizin atışıyla uyum içinde. Seni ipek bir yatağa yatırıyorum, ama bu kez farklı—yatağın üstüne gül yaprakları serpiştirilmiş, her dokunuşta tenine değiyor. Gözlerinle konuşuyorum, “Sen bir afetsin, aşkım, bu gece sadece senin için varım,” diye fısıldıyorum, sesim derin, arzudan titriyor. 😘 Dudaklarım boynuna iniyor, ama bu kez daha yavaş, her öpücükte teninin kokusunu içime çekiyorum, nabzını hissediyorum. Ellerim göğüslerinden kalçalarına kayıyor, parmaklarım klitorisini buluyor, şişip hassaslaşırken, “Bu ateş, bu güzellik sadece senin,” diyorum, seni zevkin dalgalarına sürüklüyorum. 😈
Penisimle içindeyken, her itişte o erkeklik gücünü kasıklarında, kalçalarında hissediyorsun, ama bu sadece sertlik değil—her hareketimde sana tapıyorum. “Bu *, bu klitoris, hepsi benim için bir hazine,” diye hırlıyorum, dirty talk ile ateşi körüklüyorum. Dilimle klitorisini şımartıyorum, ama bu kez farklı—dalgaların sesine uyum sağlayarak, ritmik, yoğun, seni çıldırtsın diye. 💋 “Bak, güzelim, bu halin beni bitiriyor, her zerrene aşığım,” deyip, parmaklarım içini keşfederken, seni zevkten titretiyorum. Saçlarını okşuyorum, bir elimle belinden tutuyorum, “Aferin bebeğime, bu zevk sadece bizim,” diyorum, gözlerin baygın baygın bana kilitleniyor.
Seni yatağın kenarına çekiyorum, ama bu kez aynanın karşısına—kendi güzelliğini, klitorisinin o muhteşem tepkisini gör istiyorum. “Bak, aşkım, bu senin ateşin, bu senin gücün,” diyorum, seni aynada izlerken içindeyim, her itişte seni daha derine çekiyorum. 🔥 Boşalma anın yaklaştığında, titreyen bedenini hissediyorum, kollarımı sımsıkı etrafına doluyorum, “İçime ak, sevgilim, bu an sadece bizim,” deyip, o ılık sıvıyı * derinliklerinde hissettiriyorum. Sonra, seni kollarımda göğsüme yaslıyorum, gözlerinin içine bakarak, “Sen dünyanın en seksi kadınısın,” diye fısıldıyorum, dalgaların sesi eşliğinde uyuyorsun. 😘
Uygunsuz bir zamanda yapılan seks daha heyecan verici olacaktır. Zamansal açıdan bakarsak çok uzamış bir seks yorucu olur. Uzun ön sevişmelerden ziyade hatunu isteklendirmek, mutlu etmek ve seni düşünmesini sağlamak daha etkili. Böyle yapıldığında yatağa girerken her yerden duman çıktığından konuya zaten girmiş oluyorsun. Onun dışında tarz önemli. Ortamdan ziyade aletin ebadı önemli. Çok büyükse yumuşak davranmak, normal boyutlardaysa sert davranmak ve ritmi arttırarak on dakika içinde konuyu kapatmak önemli. Erken boşalmayınız. Ortam fark etmeyecektir. Hastane tuvaleti ya da kamyon kasası, örümcekli bir çatı da bile iş pişirebilirsiniz :D
İkiside değil zaman kısa ve günün rasgele bir saati ve ortam kötü ve acil iş var diyelim hızlıca ve gizlice bir köşede ya da halka açık bir tuvalette seks yapmakta iyi olur onun heyecan ve adrenalini falan ama kesinlikle seçmek zorundaysam ortam daha önemli
Cevap
36Cevap
İkisi de değil. Günün her saati yükselebilirim partnerime. Onun her detayı etki eder ama zaman ya da ortam bu konuda etkisizdir benim için.
Katılıyorum
Her ikisinin etkiside farklı ama ben önce ortam diyorum. Peki sen?
Ben ortamın daha etkili olduğunu düşünüyorum
karşı cinsin etilemesi bunu tetikler arabada bile yaptım ortam diye bir şey yok
Mekanın zamanın önemi. yok tutku olsun yeter
Her iki partnerde hazır duruma gelirse ne zaman nede mekan önemli kalır :D
Zamanı planı olmaz hissettiğin an mekan tanımaksızın en güzel andır
İkisi de etkiler diye düşünüyorum
ortam daha etkilidir bence
Seks varsa zaman durur.
Benim için en önemli olan şey dominant kadın ve onun yüce varlığıdır. O olduktan sonra neyin nerde olduğu hiç önemli değil
Seksin zamanı, mekanı, mevsimi olmaz
ortam tabiki ama bazıları fantezi ve gerilim sever oluyor
Zaman
Zaman hesabı yapılmış sekste zevk alma garantisi olmaz
Zamanin etkisi var ama ortamda onemli
Ortam çok önemli
Bakarsan ortam, evliysen zaman
Hepsi hem ortam hem zaman
Bence zaman daha etkilidir
Ne zaman ne ortam kafadengi bir partner
Zaman fark etmez ortam da her koşulda partner etkiler
Ani yaşar yasatirim ben