Cinsel Yaşam Evlenmek istemek seks yapmak istemek midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Bana göre öyle ayıp yani ulu orta diyemem evlwnmek istiyorum dşye cok utanırım Güncellemeler9 ay Yani istiyo insan evet Evlenmek istemek seks yapmak istemek midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
cptprice15 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 80% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Tek anlamı seks değil tabi ki. Evlilik şirket kurmak gibi bişey. Seks de bunun temel departmanlarından biri oluyor 0 2 Yorumla Soran 9 ay Oha xok iyi acıklama Yorumla cptprice15 9 ay Ceo gibi açıklama yaptım 😅 Yorumla
YAMANANKARA Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 100% 9 ay Evlilik temelde iki bireyin seksini resmileştirmek demektirDüğünde de yüzlerce insan o gece yaşanacak seksin eğlencesini yaparlar. 0 0 Yorumla
Berat06905 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. Kesinlikle oyledir deme zaten azmis bu derler wkfjskjdkwdjksdk 0 2 Yorumla Soran 9 ay E nolcak Yorumla Berat06905 9 ay Direkt bulurlar kwjfjdjf Yorumla
Kombatyeah Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 9 ay seks icin evlenmeye gerek yokki... evlenmeden de seks yapılabiliyor... 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 9 ay Evlenmeden elletme diye büyütülen cinsiyet için, evet 0 0 Yorumla
EnesBT Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 9 ay Ondan önce huzurlu bir hayat istiyorum demek bence 0 0 Yorumla
06genç Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 78% 9 ay seks için evlilik yapmayın bu çok büyük bir hata 0 0 Yorumla
H-b_a Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. evlenmeden yaparsan zina evlenir yaparsan helaldir. 0 0 Yorumla
QwMariner Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 9 ay Ben gayet de evlenmek istiyorum hayat arkadaşı olmasi güzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Hayır insan sevdiği biri ile yuva kurmak ve onunla çocuk yapmak ister 0 10 Yorumla Soran 9 ay İşte aynı şey djfkf Cevap sahibi 9 ay Ya amaç sadece seks değil 😊😀 Soran 9 ay Yav he he sjdkdkkdkdjdjdj hahaha Cevap sahibi 9 ay Ya seks amacı olan sevgili vs bir şekilde yapar iyi misin Soran 9 ay Hmm Cevap sahibi 9 ay Sende seks korkusu var değil mi Soran 9 ay Yo aslında cok istiyorum ama ilk başta korkarım evet Cevap sahibi 9 ay Utanma var mı peki Soran 9 ay Varr Cevap sahibi 9 ay Kaç yaşındasın öpüşme vs oldu mu hiç
orhnymk Takip Et Xper 7 Yaş: 38 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Sacmalama evlenmek demek iki bedenin tek vucut olmasi demek seks e nerden bagladinamk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Yasal ve dini açıdan onaylanmış bir şekilde seks yapacağını topluma açıklamaktır. 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yuva kurmak desen daha naif bence 0 1 Yorumla Soran 9 ay Ahaha bence hayur Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Ben de utaniyorum 3 15 Yorumla Berat06905 9 ay Afferim. Edepli kiz Yorumla Cevap sahibi 9 ay @Berat06905 😂 Yorumla Berat06905 9 ay 😂😂 Yorumla Soran 9 ay Of ya bende Yorumla Cevap sahibi 9 ay Evlenince olacak ama illaki. Kaçış yok 😊 Yorumla Berat06905 9 ay Evet evlenince ziplarsiniz artik Yorumla Soran 9 ay @Berat06905 off yuhh ohaa çok ayıppp ne diyosun yaaa Yorumla Berat06905 9 ay Ahahha sana ayip Yorumla Berat06905 9 ay Evlenmek istiyormus ttttt kuduruk seni Yorumla Cevap sahibi 9 ay @Berat06905 Sen karışma yorumlarimiza Yorumla Berat06905 9 ay Tamamdie canlar Yorumla Soran 9 ay @Berat06905 ya utandırmasana ne var bunda gıcık Yorumla Berat06905 9 ay Tamam ziplamak sizinde hakkiniz ziplayim utanmayın Yorumla Soran 9 ay @Berat06905 ya susssss çok ayıp Yorumla Berat06905 9 ay Tamam ya. Ayipsa susuyum. Alhfkajdjsjd Yorumla
FatherLui Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 955 cevap paylaştı. Temel anlamı buna yorulur doğal olarak. 0 0 Yorumla
avira_07 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Evlenmek istiyorum demekten mi utanırsın 0 0 Yorumla
pptya__ Takip Et Xper 3 Yaş: 35 9 ay İnss ömrünün sonuna kadar hep utanırsın 1 4 Yorumla Berat06905 9 ay Niye öyle dedin kiza ln Yorumla Soran 9 ay Pslk hyvn sen utanırsın ins Yorumla pptya__ 9 ay Ne geri zekâlı lar var su hayatta.. Ben aslında sana iyi dilekte bulunmustum. Neyse iyi dileğimi geri alıyorum. İnss bir an önce evlenirsin evlilik meraklısı sünepe Yorumla Berat06905 9 ay Yanlis anlasildi dedigin akhfjsjd Yorumla
murattiii Takip Et Guru Yaş: 34 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Evlenince utanma kalmaz 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Alakasiz 0 0 Yorumla
Justice000002 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Evet tabiki 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ne ilgisi var 0 0 Yorumla
avaka_do Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Bende utaniyorum 0 0 Yorumla
Guldumvedurdum Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır tabiki 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. biraz öyle 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ne alaka ya 0 0 Yorumla
Parçalayaanpumaa Takip Et Bilge Yaş: 32 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Yaş kaç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Tek anlamı seks değil tabi ki. Evlilik şirket kurmak gibi bişey. Seks de bunun temel departmanlarından biri oluyor
Oha xok iyi acıklama
Ceo gibi açıklama yaptım 😅
Evlilik temelde iki bireyin seksini resmileştirmek demektir
Düğünde de yüzlerce insan o gece yaşanacak seksin eğlencesini yaparlar.
Kesinlikle oyledir deme zaten azmis bu derler wkfjskjdkwdjksdk
E nolcak
Direkt bulurlar kwjfjdjf
seks icin evlenmeye gerek yokki... evlenmeden de seks yapılabiliyor...
Evlenmeden elletme diye büyütülen cinsiyet için, evet
Ondan önce huzurlu bir hayat istiyorum demek bence
seks için evlilik yapmayın bu çok büyük bir hata
evlenmeden yaparsan zina evlenir yaparsan helaldir.
Ben gayet de evlenmek istiyorum hayat arkadaşı olmasi güzel
Hayır insan sevdiği biri ile yuva kurmak ve onunla çocuk yapmak ister
İşte aynı şey djfkf
Ya amaç sadece seks değil 😊😀
Yav he he sjdkdkkdkdjdjdj hahaha
Ya seks amacı olan sevgili vs bir şekilde yapar iyi misin
Hmm
Sende seks korkusu var değil mi
Yo aslında cok istiyorum ama ilk başta korkarım evet
Utanma var mı peki
Varr
Kaç yaşındasın öpüşme vs oldu mu hiç
Sacmalama evlenmek demek iki bedenin tek vucut olmasi demek seks e nerden bagladinamk
Yasal ve dini açıdan onaylanmış bir şekilde seks yapacağını topluma açıklamaktır.
Yuva kurmak desen daha naif bence
Ahaha bence hayur
Ben de utaniyorum
Afferim. Edepli kiz
@Berat06905 😂
😂😂
Of ya bende
Evlenince olacak ama illaki. Kaçış yok 😊
Evet evlenince ziplarsiniz artik
@Berat06905 off yuhh ohaa çok ayıppp ne diyosun yaaa
Ahahha sana ayip
Evlenmek istiyormus ttttt kuduruk seni
@Berat06905 Sen karışma yorumlarimiza
Tamamdie canlar
@Berat06905 ya utandırmasana ne var bunda gıcık
Tamam ziplamak sizinde hakkiniz ziplayim utanmayın
@Berat06905 ya susssss çok ayıp
Tamam ya. Ayipsa susuyum. Alhfkajdjsjd
Gayet normal bir şey ki bu
Temel anlamı buna yorulur doğal olarak.
Evet ama evlenmeden de istek giderilebilir bence
Evlenmek istiyorum demekten mi utanırsın
İhtiyaç ve doğal bişey
İnss ömrünün sonuna kadar hep utanırsın
Niye öyle dedin kiza ln
Pslk hyvn sen utanırsın ins
Ne geri zekâlı lar var su hayatta.. Ben aslında sana iyi dilekte bulunmustum. Neyse iyi dileğimi geri alıyorum. İnss bir an önce evlenirsin evlilik meraklısı sünepe
Yanlis anlasildi dedigin akhfjsjd
Evlenince utanma kalmaz
Alakasiz
Evet tabiki
Kişiye göre degisir
Ne ilgisi var
Bende utaniyorum
Sen iyi değilsin fatma bacı
Hayır tabiki
biraz öyle
Ne alaka ya
Aynı düşünüyoruz yaşın kaç