Genç erkek, olgun kadının tecrübelerine yatakta ayak uydurabilir mi¿

Genç erkek, olgun kadının tecrübelerine yatakta ayak uydurabilir mi¿

Gerçekçi ve dürüst olmak gerekirse olgun olmayan ama cinselliğe düşkün erkekte heyecan çok fazlasıyla olur kadını mutlu edemeyebilir ama olgun erkek hem ruhsal bedensel olarak kafa yapısı düşünce olarak + sekse düşkün olup kadının tüm zevk noktalarını bilen bir erkek yaş 20 21 23 25 olsun ve olgun bir kafa yapısındaysa 30 35 lik kadını zevkten uçurur delirtir titretir ve kadınlar içinde erkekler içinde dış görünüş görsellik önemlidir şunu çok iyi hatırlıyorum 2 yıl önce 21 yaşındaydım çarşıda yürürken bir kadın vardı sağa sola bakıyordu dilini çıkartıyordu önüne gelen her erkeğe karşı göz mimiklerinden tut bakışları ağız hareketleri resmen ben burdayım benimle seks yapmak isteyen erkek yok mu bakışı atıyordu ama erkekler pas vermiyordu benim karşımda 10 15 adım mesafe var beni gördü ama sağ tarafa gitmek yerine bana doğru yürüdü karşımdan geldi dibime kadar yaklaştı bana bakarak dilini çıkartıp dudaklarını yalamıştı bakışları mimikleri açıkça ifade ediyordu kendisini bana öyle yaptı bende yüzüne soğuk bir şekilde bakarak geçtim niyeti bozmadım ben kendimde sekse çok düşkünüm ve aynı zamanda kadınların ruhlarını anlayan duyglarını bilen hislerini çok iyi anlayıp empati yapan ruhsal ve beyinsel olarak çok olgunum o kadın bana seks için o mimik hareketleriyle pas verdi ve yaşıda 32 33 olgun bir yaşta ama kadın çok geçmişti kendinden ya sarhoştu ya da aşırı libidosu yükselmiş bir kadındı ben niyeti bozsaydım kolundan tutup götürürdüm istediğini verirdim ona ama yapmadım benden 10 yaş büyüktü ben cinsellik olarak zevk alıp zevk vermeyi seviyorum ateşli bir yapım var buda benim burcumdan kaynaklı akrep burcuyum kadının tüm zevk noktalarını biliyorum boyun dudak kulak memesi göğüsler bacakların iç bölümleri kasık bölgeleri vajina klitorisi kadınlara buralarından temas edinip dokunmak kendilerinden geçirtir onları sekse hazırlanmayı sağlar gevşerler bırakırlar kendilerini seks için ve teslim olmaya başlarlar istesem ben o kadını mutlu ederdim ama yapmadım günahı var + tanımadığım kadın belki de eskortta olabilir güvenemiyorum ilişkiye girsem hastalıkta kapabilirdim ama o kadınla ilişkiye girmiş olsam sadece zevk alırdım ama sevdiğim kadınla ilişkim olsa zevk mutluluk sadakat bağlanma sadakat olur sevdiğin kadınla sevmediğin kadınla seks yapmanın arasındaki fark bu bakımlıyım saç sakal bakımıma çok dikkat ederim o kadında boş değildi yani topuklu ayakkabı giymiş dar kot pantolonlu üstü buzyer açık kıyafetti dudakları rujluydu ama kadına gerçekten üzüldüm bu hareketleri tanımadığı erkekler yerine sevdiği erkeğe yapsa çok güzel olur ama tanımadığı her erkeğe yapıyordu benim yapımda başka bir erkek olacak benim gibi olgun cinselliğe dayanıklı istekli güçlü olacak o kadını zevkten uyuturdu yorardı ben yapmasını bilirdim yapardım ama kendimi sevdiğim kadına saklıyorum niyet önemli asıl başka bir erkek olacak benim gibi yapıda olacak o kadını her türlü mutlu ederdi bu hem hormonların duyguların ruhsal olarak olgun olup cinselliğin tüm zevklerini a dan z ye bilip neyin ne olduğunu bilen erkekler yapabilir yani benim gibi olanlar yani benim gibi bu tarz erkekler var ama %30 oranla kalan %70 erkek tecrübesiz bilgisiz olgun olmayan tip istese de o olgun kadını kolay kolay mutlu edemezler sadece kendi ihtiyaçlarını karşılayıp bırakırlar ama benim gibi olgun erkekler kendilerinden önce o kadını düşünüp mutlu ederler sonra kendileri mutlu olup rahatlarlar aradaki fark bu o olgun kadınları benim yapımda olgun erkekler mutlu edebilir oda olgun kadınlar için çok büyük şans olması lazım o tarz erkeklerin gelmesi örneğin ben mesela ama sevdiğim kadınla yaşamak istiyorum eskort genel evine asla gitmedim gitsem cinsel ihtiyacımı karşılayacağım fakat ben sevdiğim kadınla her şeyi paylaşmak istiyorum cinsel zevk duygular hisler tutkular hepsi bir arada olsun istiyorum o yüzden kendimi Allah'ın izniyle sevdiğim kadına saklıyorum ve evlilik yapacağım kadın gerçekte çok şanslı kadın gerçekten hem anlayış duygusal tutku olarak hemde seks olarak yani keşke her erkek benim yapımda olsa dünya kadınlara güzel olur ama maalesef her erkek karısına değer vermiyor tokat atma aşağılama şiddet uygulama anlayışı kıt zavallı erkekler var ama ben karıma değer vermek sevmek onunla birlikte her şeyi yaşamak mutlu olmak bir şey isterse kibarlıkla güzellikle karşılayıp kabul etmek iyi davranmak ve onunda bana iyi davranmasını mutlu bir hayatı yaşamayı tercih ediyorum olay bu yardımcı olabildiysem ne mutlu bana saygılarımla
Bence yetersiz bakiye gibi geliyor bana neden derseniz şu şekilde burada en başta genç erkeklerin bugün ki ekonomik krizden ötürü durumları ortada, ya geçenlerde şöyle bir duymuştum dört senelik üniversite bitirmiş ama bir mağazada kasiyerlik yapan birisini duymuştum çevremden burada bu kişiyi küçümsemiyorum sadece ülkemizdeki maddi durumlardan ve torpilsiz işe alım olmadığı için bir çok üniversite mezunları hak ettikleri yerde değil ve düşük bir bütçede oluyorlar ha yapabilen var mı dersen var helal olsun ama zor yani, asgeri ücretle evlenip hem ev geçindirip hemde çocuklu aile olupta bütün masrafları bir şekilde karşılayabilene diyorum helal olsun diye evet soru konusundan uzaklaştım gibi hissettim ama bağlantılı konulardan bahsediyorum çünkü bugün genç bir erkeğin olgun bir kadının beklentilerini karşılaması durumuna dönecek olursak burada genç bir erkeğin bugün ki gelir seviyesinin üstünde bir maaşlı bir iş/işler yapması gerekiyor ki olgun bir kadının beklentilerine yetişebilsin maddi bir konunun tek açıklaması bu zaten olgun kadınlarda yaw he adamlarla birlikte oluyor büyük bir çoğunluğu paralı t@s@klı adamlarla birliktelik yaşıyorlar ama bunun haricinde tamam bir erkek kadına yapıcak ama erkekliğinide o kadınla hissedicek ve o kadınada kadınlığını yaşatıcak hem yatakta olsun hemde ilişkiyi yaşarken olsun misal yatakta penisinin boyutu, tipi ve nasıl kullanması gerektiğini bilecek ve o kadına en iyi şekilde kadınlığını hissettirecek bununda haricinde ülkemizdeki gençlerin bir çoğu tamam efendi, beyfendi bir kesimde var ama bir o kadarda efendi, beyfendi görünüpte ilişki içinde birden bire dengesiz hallere giren genç kesimide var bunun için bence genel olarak yorumlarsak konuyu genç bir erkek, olgun bir kadına her anlamda yetebilmesi çok nadirdir ama var doğru, düzgün, beyfendi genç erkek profiline sahip erkekler o karakterde olanlar zaten evliliğe kadar götürebiliyor ilişkilerini olgun bir kadınla.
Merhaba! Bu konu gerçekten uzun bir konu ve tartışmalı maalesef ki gunumuzde her 5 erkekten 4 ü olgun kadın seviyor ama nasıl mutlu edebileceğini gram bilmiyor. Bu yüzden olgun kadınların genç erkeklere olan sevgisi artık ön yargıya donusup sevgileri yok oluyor.
Genç erkekler olgun kadınlara yükseldiği gibi olgun erkeklerde genç kadınlara yükseliyor.
Bu bir döngü aslında
Ama genç erkekler olgun kadınları genel olarak seks amaçlı gördükleri için olgun kadınlardan genelde yuz bulamıyorlar olgun kadınlar ise ilgi ve güven isterken olgun erkekler sadece seks peşinde aslında iki olgun cins bşr birinin tam tersi şeyler istiyor diyebiliriz.
Olgun kadın güvendiği ilgili olan erkekle olmak istiyor olgun erkek ise sadece seks yaşayabileceği genç kız istiyor.
Ben olgun bir kadının beklentisine genç bir yetişkin erkeğin rahatça yetişebileceğine inanıyorum; mesele yaş değil, ritmi ve özeni yakalamak. Ben rızayı merkeze alır, önce güveni kurar, sonra nefesin ve tenin dilini dikkatle dinlerim. Öpüşleri aceleye getirmeden, dokunuşları nazikçe ağırlaştırıp omuzdan başlayıp boynun kıvrımında kısa bir durak veririm; sözden çok bakışların söylediğini takip ederim. Temposunu onun bedenine göre ayarlayan, gerektiğinde yavaşlayan, mola vermekten çekinmeyen bir yakınlık kurduğumda uyum kendiliğinden büyür. Hijyeni, korunmayı ve sonrası ilgiyi ihmal etmem; sarılma ve sakinlik benim için ritüeldir. Ben bu dengeyi tutturanın yaştan bağımsız olarak beklentiyi fazlasıyla karşılayacağına inanıyorum.
Cevap
120Cevap
Olay birleşimse bunu her erkek sağlayabilir. Olay o tutkuyu duyguyu aktarmaksa karşıdaki kadına bağlı misal evlenip ayrıldıysa sadece bir şefkat sevgi göstergesi bile kadını tatmin edebilir kadın güce tapar erkek fiziksel olarak güçlüyse yaşın önemi yok parasal olarak güçlüyse de yaşın önemi yok ama ben bunu bilir bunu söylerim vermeyen kadın yoktur almasını bilmeyen erkek vardır. Kadını inandıracaksın güçlü olduğuna sonrası zaten akar gider. Kadının vücudunu tanıyanıyla daha kolay aslında ilişki bu işin genci olgunu yok ki kuku kukudur :D
Yetisemez😀kadavra olarak mı kullanacağiz hahah
Djfjs kız o nasıl laf öyle 😅😅
Fazla iddialı🤣
@Dominant1adam iddia değil, çol çocuklar isim olmaz.
@fesfs Yaş 18 göründüğü için diyorsan o yanlış da..
Bir de şu var.. Tatmin etmek Ve Olgun olmak yaşla olmaz
Yani işini bilen bir erkekse yetişir tabiki de 😅 önemli olan bilmek o tecrubeyi
Hangi tecrübeyi 🤪
Yaa bıraksana biraz uğraşayım jsfj
Hevesim kırıldı bir kere, gelmem sana iki kere djdj
Aldanırım sana aldanırıııım canııığmm sjdj
Eyvahlar olsun sjdj
Ben kaşındım bitir beni sjfjs
Gösteriiiim jzxjah
@27esmerim
işte bu doğu cevap yorum
@İST34MLT44 teşekkür ederim
Edemezsin. :D
Sana öyle herkese teşekkür etme demedim mi? Ben ederim çekil şuradan. Jdfj
He kır dizini otur dibime, karışma öyle her şeye djfj Antep fıstıkı 🤪
Gel de sevme djfj
@27esmerim
Rica ederim
Suhulete davet ediyorum ikinizi
@İST34MLT44 sen de rica edemezsin. Haydiii
@Sosyetic_SheqiiL
Aranıza girdim özür diliyorum
Hayatta her alanda olduğu gibi işleyen demir ışıldar. Yani birisinin tecrübesi sadece yaşla değilz yaşanmışlıkla ölçülmelidir. 1 mühendis 40 yaşına gelip 30 bina da yapabilir, 3 bina da yapabilir. Gidip de 40 yaşında diye 3 bina yapmış mühendise bina yapma konusunda tecrübeli demezdim. Konunun binalarla alakası yoktur.
Yatakta ayak ve diğer uzuvlarını uydurabilir ama yatak dışında sıkıntı çıkarır. Sonra o yataktaki uyumu da gözü görmez olur olgun kadının 😂
Cano o yaşa bakmıyor ya sjd
Haklısın Gülo 😀
Amaan gel çay içelim boş ver 😅
Kahve içelim 😅
Bu görecelidir çok tecrübeli genç adamlar olgun kadınların isteğini karşılamaya yetebilir tabi kadının beklentisi de önemli. Kadınlarda ise çoğu olgun erkek sever :)
Yorumlar da herkes herkül olmuş yetisiyorlarmis sjjjdsh
Wuhuuu bozma bozma dkfk
😂😂
Gülme de yazık günah sfjs
Coşturdun delikanlıları sjjfs
Hani kanları deli akıyordu djfjs
Meğerse yanlış yoldan akiyormus sfjjss
Ahahaa çok güldüm ya :D
Jllsfd 🌸💝
Erken olgunlaşan erkekler de oluyor ama aşırı zor bulunuyor jdjfjf olabilir
Bu çok doğru djfj
Yetişir yetişir abazalar 😂 belki verir diye olgun seviyorum olgun istiyorum diyenler çok komik duruyor 🤦🏻♂️
😅😅
Bence uydurur, genç erkek ateşlidir, hızlıdır, isteklidir. Olgun kadın da tam cinselliğinin zirvesinde ve kendini iyice tanıdığı ne istediğini bildiği bi evreye girmiştir, bu ikisi tencere kapak. Genç kızlar daha çekingen olur zevk almasını yaşamasını pek beceremezler. Olgun kadın genç erkek kombosunda haz doğal yollardan doruğa ulaşır..
En doğru ve haklı cevabı siz vermişsiniz. Takdir ederim
Ezbere bildiğim ninni yok kimseyi ayağımda sallayamam uyusun da büyüsün de gelsinler 🤦🏻♀️
Vay pe. 😅
Haha
Genci olgunu kimse tatmin edemez. Çünkü kendilerini düşünüyorlar.
İşleri bitince umursamaz oluyorlar.
Çabuk işi bitmeyen biri lazım ki tatmin ol.
gecıktırıcı sprey kadının ıstedıgını verdırtıo anca
O zaman tanışalım
Enerjisine uyduruyor tecrübe kısmını ilişkide kadın veya erkek biri elinde tuttuğunda diğer taraf ta bordo bereli oluyor zaten zamanla
Dün bir soru görmüştüm, kadının erkekten üç yaş büyük olduğu bir çift evlenmiş. Kadın tecrübe sahibi erkek ise ilk kez karısı ile milli olmuş. Erken boşalma sorunu yüzünden kadın muzdarip, mağdur ve başka heveslere meyilli hâle gelmiş.
Mehmet Ali Erbil evlendi direk o geldi aklıma 40 yaş bakalım 😬
Ama o farklı yani soruyla alakası yok
Aynı şey
Değil ki 🙄
Yav aynı işte
Değil Olgun olan kadın soruda 🙄
Neden alakası yok
Aynı şey 19 yaşında birverkegi isteyen bir olgun kadın ya parası ya üni içindir ayni
Yahu soru o değil aman neyse.
Soru 'yatakta' imiş. Girdiğim güne lanet olsun. Bence kendine 'olgun' diyen kadınların %90'ı kendine bile yetişemez. Olgundan kastınız genel kültürdeki 'milf' ise, allah bilir orayı. Kolay gele.
Asıl en güzel ilişki o olgun kadın genç erkek aşk duygu şehvet arzu bunları top class şeklinde yaşıyorsun ama tersi olduğun da mantığa dönüyor erkek yaşlı kadın genç de para ve cinsellik amacıyla oluyor metreslere selam olsun
Yaşlarını bilmememiz gerek erkek kaç kadın kaç yaşında ona göre?
Kimlere genç kimlere Olgun diyoruz onu bilsek kafi aslında
Sen beni verdiğin örneğe hangi akılla karıştırıyorsun
Çok komik
Sorular soranla alakalı olmayabilir bu bir. İkincisi yazdığınız yorumlarda sorana saygısızca davranamazsınız.
Saygısızlık yok ortada. Kimlere genç , olgun dediğimizi sordun. Bende sen ve benden örnek verdim geçtim. Hepsi bu. 3. kişilerden örnek vermek saçma olurdu. Sorduğun soru bel altı olduğu içinde aldığın karşılık oydu. Bende bu yüzden diyorum ki ; Cevaplarından rahatsız olacağın sorular sorma bir zahmet o zaman. Düzgün sorular sor.
Sorularım gayet düzgün, senin yorumlarda sıkıntı var. Sen ben diye örnek veremezsin.
Hayır değil , genç erkekler bana yetişebilir mi diye sordun. Ardın da kime olgun genç diyoruz diye de ekledin. Bende senden daha genç bir erkek olduğum için aslında sorduğun 2 sorunun cevabı bu. 35 yaşında bir birey olarak olgunsun bende 28 yaşında genç bir erkeğim ve evet sana fazlasıyla senin beklentilerine yetişebilerim yatakta gayet yeterli gelirim.
Ya sabır. Bye
Ne kadar olgun, ne kadar genç? Aralarındaki yaş farkı ne? Bunlar bence etken bir durum
7-10 yaş diyelim.
Peki genç erkek kaç yaşlarında? Bu da etken
20-30 arası jdfj offf sülfürük ya
Erkek 30larda ise yeter 20ler özellikle başları çok amatör kalır. Tecrübe de önemli tabi ki
Hızlı koşan atlara özenmezlerse belki yetişirler. Aklı başında selim davranmalılar
Real Madrid yedek kulubesinde süre bekleyen Arda Güler gibiyim. Şans verseler kendimi kanıtlıycam da istemiyorlar :dd
Sjdjsj çok iyi ya 😅
Gelişim göstermeye meyilli ve bu beklentileri karşılamaya istekli ise olabilir gibi, ama emin değilim. Kadının da çok sabırlı olması gerekir bence.
Tecrübe sahibi olup olmadığına göre değişir bu durum
Yaştan ziyade tecrübe puanı daha önemli. Yetişebilir tabiki genç erkeğin tercih edilme nedeni de bundan kaynaklı.
Gayette yetişebiliyorum açıkçası uzun zamandır olgun kadınlarla birliktelik kuruyorum ve her anlamda tatmin olmayan olmadı daha
Bence uydurabilir birbirlerine karşı anlayışlı olurlarsa daha rahat olur. Kısa zamanda her şey tamamen oturur yerine
yani benim tanıdığım erkekler içinden geçer , ama sorun şu olgun erkek genelde partnerini tatmin eder, gençler de kendilerini
burada olay daha çok da tecrübe değil. Olgun kadın zaten tecrübeli. Tecrübesiz saf bir genç arıyor ki onu hem eğitsin hem de faydalansın
Çok yakaladım piknik alanında olgun kadın genç çocuk kadının yerinde erkek olsa pedofli derler ama demekki karşılıyor
Söz konusu olamaz. Bir tarafta hayatın ilişkilerin şifresini çözmüş kadın. Diğer tarafta sadece kadın olduğu için onu arzulayan acemi genç!
Türk kadınlarının hiçbir isteğine yetişilmiyor ablacım. Sanki altından yapmışlar yani bu ne kibi anlamadık gitti
Buradakiler zıpkın gibiymiş yorumlara bakınca ama hastanelerin üroloji servisi yetişemeyenlerle dolu 😂
Mesele yataksa genç erkekler enerjisiyle daha iyi ayak uydudur çünkü 35 den sonra performans düşüyormuş
Yatakta her türlü yetişir de yatak dışını bilemem
Yerine göre ayak uyduranlar var, "Salla gitsin" diyenler de var nfjfn
Bazi olgunlara yetişmemin imkanı yok öyle yazıyorlar
Bulan bulduğunu girbaclasin ötesine aklım ermez benim
Bence anlaşma sağlanırsa aralarındaki zevk akışı gelişirse olabilir.
Sen ne diyorsun?
Sence?
Uyduramaz sadece enerjileri fazla ama beklenti sadece bu değildir sanırım
Evet özellikle 35 yaş ve üstü kadınlar 25 ve 30 yaş arası erkekleri tercih ediyor
O yüzden 2. Bir telefonum var 😎 bizzat ilgileniyoruz memnuniyet bizim için en önemlisi 👍🏻
Öyle kadın varsa genç olma değil bilinçli tecrübeli her bekleyişini giderir
Her genç erkek yetişemez ama yetişip fazla gelecekler bile vwr içind3
Bu değişir işini bilen her türlü cinsel deneyime ayak uydurur
Geniş erkek yanlış kelime olgun bayana olgun erkeknywtisir
Biraz zor genç erkekler çabuk boşalır keyif yarıda kalir
Kimi zaman yetişse de pek çok noktada yetersiz kalır.
Maddi ve manevi her türlü beklentilerini karşılıyabilirim
Enerji olarak bir yere kadar. Tam anlamıyla tatmin için bilgi ve tecrübe şart.
Hakimiyet kadında olursa tabi ayak uydurulur.
Tecrübe her zaman iyidir birkaç pratikten sonra ayak uydurmaya başlarsın
Hiç farketmez yer yüzündeki tüm kadınlara istediğinden fazlasını verebilirim
Araba da noluyor la öyle. d herkesin bir çıkarı vardır, istediğini karşıladığında oyun biter.
Genç erkek beklentilerinizi karşılamaya çalışmaz skoruna bakar.
Ergen veletlere soru çıkmış. Hepsi süperman kesilir bakın görün burada.
genc erkekte tecrubelı olabılır, olgun ne kadar deneyımlı o onemlı
bi 10 sene önce sorsan bu soruyu yetişemezler derdim ama artık gençlerde çok fena
Ne istediğine isteyeceğini baglı bi durumdur genç karsı gelse bile olgun bayan muhakkak ikna edicektir
Çıtırım 23 üm ama fırsat olmuyor şansım yok sanırsam. Bir olgun kadın bulsam çok düzenli bir ilişki kurucam ama yapamıyorum
Gençler şimdi parçalayıcı yorumlar yapar çok bile geliriz diye de tecrübe başka bişey. Yönlendirirsen olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?