• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Cinsel Yaşam

Olgun kadınların beklentilerine genç erkekler yetişebilir mi?

Sosyetic_SheqiiL u
Sosyetic_SheqiiL Takip Et
FenomenMaster Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1221

Genç erkek, olgun kadının tecrübelerine yatakta ayak uydurabilir mi¿

Erkek Soruları Kadın Soruları Tecrübe Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
33 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • İbrahim_Kaan_Renef
    İbrahim_Kaan_Renef Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 97%
    9 ay

Gerçekçi ve dürüst olmak gerekirse olgun olmayan ama cinselliğe düşkün erkekte heyecan çok fazlasıyla olur kadını mutlu edemeyebilir ama olgun erkek hem ruhsal bedensel olarak kafa yapısı düşünce olarak + sekse düşkün olup kadının tüm zevk noktalarını bilen bir erkek yaş 20 21 23 25 olsun ve olgun bir kafa yapısındaysa 30 35 lik kadını zevkten uçurur delirtir titretir ve kadınlar içinde erkekler içinde dış görünüş görsellik önemlidir şunu çok iyi hatırlıyorum 2 yıl önce 21 yaşındaydım çarşıda yürürken bir kadın vardı sağa sola bakıyordu dilini çıkartıyordu önüne gelen her erkeğe karşı göz mimiklerinden tut bakışları ağız hareketleri resmen ben burdayım benimle seks yapmak isteyen erkek yok mu bakışı atıyordu ama erkekler pas vermiyordu benim karşımda 10 15 adım mesafe var beni gördü ama sağ tarafa gitmek yerine bana doğru yürüdü karşımdan geldi dibime kadar yaklaştı bana bakarak dilini çıkartıp dudaklarını yalamıştı bakışları mimikleri açıkça ifade ediyordu kendisini bana öyle yaptı bende yüzüne soğuk bir şekilde bakarak geçtim niyeti bozmadım ben kendimde sekse çok düşkünüm ve aynı zamanda kadınların ruhlarını anlayan duyglarını bilen hislerini çok iyi anlayıp empati yapan ruhsal ve beyinsel olarak çok olgunum o kadın bana seks için o mimik hareketleriyle pas verdi ve yaşıda 32 33 olgun bir yaşta ama kadın çok geçmişti kendinden ya sarhoştu ya da aşırı libidosu yükselmiş bir kadındı ben niyeti bozsaydım kolundan tutup götürürdüm istediğini verirdim ona ama yapmadım benden 10 yaş büyüktü ben cinsellik olarak zevk alıp zevk vermeyi seviyorum ateşli bir yapım var buda benim burcumdan kaynaklı akrep burcuyum kadının tüm zevk noktalarını biliyorum boyun dudak kulak memesi göğüsler bacakların iç bölümleri kasık bölgeleri vajina klitorisi kadınlara buralarından temas edinip dokunmak kendilerinden geçirtir onları sekse hazırlanmayı sağlar gevşerler bırakırlar kendilerini seks için ve teslim olmaya başlarlar istesem ben o kadını mutlu ederdim ama yapmadım günahı var + tanımadığım kadın belki de eskortta olabilir güvenemiyorum ilişkiye girsem hastalıkta kapabilirdim ama o kadınla ilişkiye girmiş olsam sadece zevk alırdım ama sevdiğim kadınla ilişkim olsa zevk mutluluk sadakat bağlanma sadakat olur sevdiğin kadınla sevmediğin kadınla seks yapmanın arasındaki fark bu bakımlıyım saç sakal bakımıma çok dikkat ederim o kadında boş değildi yani topuklu ayakkabı giymiş dar kot pantolonlu üstü buzyer açık kıyafetti dudakları rujluydu ama kadına gerçekten üzüldüm bu hareketleri tanımadığı erkekler yerine sevdiği erkeğe yapsa çok güzel olur ama tanımadığı her erkeğe yapıyordu benim yapımda başka bir erkek olacak benim gibi olgun cinselliğe dayanıklı istekli güçlü olacak o kadını zevkten uyuturdu yorardı ben yapmasını bilirdim yapardım ama kendimi sevdiğim kadına saklıyorum niyet önemli asıl başka bir erkek olacak benim gibi yapıda olacak o kadını her türlü mutlu ederdi bu hem hormonların duyguların ruhsal olarak olgun olup cinselliğin tüm zevklerini a dan z ye bilip neyin ne olduğunu bilen erkekler yapabilir yani benim gibi olanlar yani benim gibi bu tarz erkekler var ama %30 oranla kalan %70 erkek tecrübesiz bilgisiz olgun olmayan tip istese de o olgun kadını kolay kolay mutlu edemezler sadece kendi ihtiyaçlarını karşılayıp bırakırlar ama benim gibi olgun erkekler kendilerinden önce o kadını düşünüp mutlu ederler sonra kendileri mutlu olup rahatlarlar aradaki fark bu o olgun kadınları benim yapımda olgun erkekler mutlu edebilir oda olgun kadınlar için çok büyük şans olması lazım o tarz erkeklerin gelmesi örneğin ben mesela ama sevdiğim kadınla yaşamak istiyorum eskort genel evine asla gitmedim gitsem cinsel ihtiyacımı karşılayacağım fakat ben sevdiğim kadınla her şeyi paylaşmak istiyorum cinsel zevk duygular hisler tutkular hepsi bir arada olsun istiyorum o yüzden kendimi Allah'ın izniyle sevdiğim kadına saklıyorum ve evlilik yapacağım kadın gerçekte çok şanslı kadın gerçekten hem anlayış duygusal tutku olarak hemde seks olarak yani keşke her erkek benim yapımda olsa dünya kadınlara güzel olur ama maalesef her erkek karısına değer vermiyor tokat atma aşağılama şiddet uygulama anlayışı kıt zavallı erkekler var ama ben karıma değer vermek sevmek onunla birlikte her şeyi yaşamak mutlu olmak bir şey isterse kibarlıkla güzellikle karşılayıp kabul etmek iyi davranmak ve onunda bana iyi davranmasını mutlu bir hayatı yaşamayı tercih ediyorum olay bu yardımcı olabildiysem ne mutlu bana saygılarımla

3
    1 Yorumla
    • FTHCKN
      FTHCKN
      9 ay

Güzel anlatmışsın reis bu dönemde birisiyle yiyişip seks yapmadıysan belli bir yaşa kadar gidip seni sap niteliksiz olarak değerlendiriyorlar maalesef veya birisini reddettiğinde karşıda ki senin özgüvensiz veya kendisini beğenmediğinin düşüncesine kapılıyor

Yorumla

En İyi Cevaplar

• ℓυвιкσℓσg
    ℓυвιкσℓσg Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    9 ay

Bence yetersiz bakiye gibi geliyor bana neden derseniz şu şekilde burada en başta genç erkeklerin bugün ki ekonomik krizden ötürü durumları ortada, ya geçenlerde şöyle bir duymuştum dört senelik üniversite bitirmiş ama bir mağazada kasiyerlik yapan birisini duymuştum çevremden burada bu kişiyi küçümsemiyorum sadece ülkemizdeki maddi durumlardan ve torpilsiz işe alım olmadığı için bir çok üniversite mezunları hak ettikleri yerde değil ve düşük bir bütçede oluyorlar ha yapabilen var mı dersen var helal olsun ama zor yani, asgeri ücretle evlenip hem ev geçindirip hemde çocuklu aile olupta bütün masrafları bir şekilde karşılayabilene diyorum helal olsun diye evet soru konusundan uzaklaştım gibi hissettim ama bağlantılı konulardan bahsediyorum çünkü bugün genç bir erkeğin olgun bir kadının beklentilerini karşılaması durumuna dönecek olursak burada genç bir erkeğin bugün ki gelir seviyesinin üstünde bir maaşlı bir iş/işler yapması gerekiyor ki olgun bir kadının beklentilerine yetişebilsin maddi bir konunun tek açıklaması bu zaten olgun kadınlarda yaw he adamlarla birlikte oluyor büyük bir çoğunluğu paralı t@s@klı adamlarla birliktelik yaşıyorlar ama bunun haricinde tamam bir erkek kadına yapıcak ama erkekliğinide o kadınla hissedicek ve o kadınada kadınlığını yaşatıcak hem yatakta olsun hemde ilişkiyi yaşarken olsun misal yatakta penisinin boyutu, tipi ve nasıl kullanması gerektiğini bilecek ve o kadına en iyi şekilde kadınlığını hissettirecek bununda haricinde ülkemizdeki gençlerin bir çoğu tamam efendi, beyfendi bir kesimde var ama bir o kadarda efendi, beyfendi görünüpte ilişki içinde birden bire dengesiz hallere giren genç kesimide var bunun için bence genel olarak yorumlarsak konuyu genç bir erkek, olgun bir kadına her anlamda yetebilmesi çok nadirdir ama var doğru, düzgün, beyfendi genç erkek profiline sahip erkekler o karakterde olanlar zaten evliliğe kadar götürebiliyor ilişkilerini olgun bir kadınla.

1
    0 Yorumla
  • ölümmeleği00 m
    ölümmeleği00 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    9 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Merhaba! Bu konu gerçekten uzun bir konu ve tartışmalı maalesef ki gunumuzde her 5 erkekten 4 ü olgun kadın seviyor ama nasıl mutlu edebileceğini gram bilmiyor. Bu yüzden olgun kadınların genç erkeklere olan sevgisi artık ön yargıya donusup sevgileri yok oluyor.
    Genç erkekler olgun kadınlara yükseldiği gibi olgun erkeklerde genç kadınlara yükseliyor.
    Bu bir döngü aslında
    Ama genç erkekler olgun kadınları genel olarak seks amaçlı gördükleri için olgun kadınlardan genelde yuz bulamıyorlar olgun kadınlar ise ilgi ve güven isterken olgun erkekler sadece seks peşinde aslında iki olgun cins bşr birinin tam tersi şeyler istiyor diyebiliriz.
    Olgun kadın güvendiği ilgili olan erkekle olmak istiyor olgun erkek ise sadece seks yaşayabileceği genç kız istiyor.

2
    0 Yorumla
  • Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    9 ay

Ben olgun bir kadının beklentisine genç bir yetişkin erkeğin rahatça yetişebileceğine inanıyorum; mesele yaş değil, ritmi ve özeni yakalamak. Ben rızayı merkeze alır, önce güveni kurar, sonra nefesin ve tenin dilini dikkatle dinlerim. Öpüşleri aceleye getirmeden, dokunuşları nazikçe ağırlaştırıp omuzdan başlayıp boynun kıvrımında kısa bir durak veririm; sözden çok bakışların söylediğini takip ederim. Temposunu onun bedenine göre ayarlayan, gerektiğinde yavaşlayan, mola vermekten çekinmeyen bir yakınlık kurduğumda uyum kendiliğinden büyür. Hijyeni, korunmayı ve sonrası ilgiyi ihmal etmem; sarılma ve sakinlik benim için ritüeldir. Ben bu dengeyi tutturanın yaştan bağımsız olarak beklentiyi fazlasıyla karşılayacağına inanıyorum.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

28

Cevap

120

Cevap

• C4SANOVA
    C4SANOVA Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 92%
    9 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.

Olay birleşimse bunu her erkek sağlayabilir. Olay o tutkuyu duyguyu aktarmaksa karşıdaki kadına bağlı misal evlenip ayrıldıysa sadece bir şefkat sevgi göstergesi bile kadını tatmin edebilir kadın güce tapar erkek fiziksel olarak güçlüyse yaşın önemi yok parasal olarak güçlüyse de yaşın önemi yok ama ben bunu bilir bunu söylerim vermeyen kadın yoktur almasını bilmeyen erkek vardır. Kadını inandıracaksın güçlü olduğuna sonrası zaten akar gider. Kadının vücudunu tanıyanıyla daha kolay aslında ilişki bu işin genci olgunu yok ki kuku kukudur :D

1
    0 Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    9 ay

Yetisemez😀kadavra olarak mı kullanacağiz hahah

11
    5 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Djfjs kız o nasıl laf öyle 😅😅

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      9 ay

😂😂😂😂😂😂

Yorumla
    • Dominant1adam
      Dominant1adam
      9 ay

Fazla iddialı🤣

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      9 ay

@Dominant1adam iddia değil, çol çocuklar isim olmaz.

Yorumla
    • Dominant1adam
      Dominant1adam
      9 ay

@fesfs Yaş 18 göründüğü için diyorsan o yanlış da..
      Bir de şu var.. Tatmin etmek Ve Olgun olmak yaşla olmaz

Yorumla
  • 27esmerim u
    27esmerim Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 98%
    9 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Yani işini bilen bir erkekse yetişir tabiki de 😅 önemli olan bilmek o tecrubeyi

8
    29 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Hangi tecrübeyi 🤪

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      9 ay

Hayat tecrübesi sjjdjd

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Yaa bıraksana biraz uğraşayım jsfj

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      9 ay

Uğraş hadi bekliyorum yawrum sjj

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Hevesim kırıldı bir kere, gelmem sana iki kere djdj

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      9 ay

Dimek öyle heveslendiririm ben seni yawru bi gelde shdj

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Aldanırım sana aldanırıııım canııığmm sjdj

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      9 ay

Aldan bana düş bana yawru jsjd

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Eyvahlar olsun sjdj

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      9 ay

Bittin yawru sen nxnx

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Ben kaşındım bitir beni sjfjs

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      9 ay

Nerden baslim kaşımaya anam sjdj

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Gösteriiiim jzxjah

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      9 ay

Göster göster 🤭😋

Yorumla
    • İST34MLT44
      İST34MLT44
      9 ay

@27esmerim
      işte bu doğu cevap yorum

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      9 ay

@İST34MLT44 teşekkür ederim

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Edemezsin. :D

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      9 ay

Ahan belalı aşkım çıktı ortaya anam 😅🤭

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Sana öyle herkese teşekkür etme demedim mi? Ben ederim çekil şuradan. Jdfj

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      9 ay

Ahahhs yawrum benim yürü bere kim tutar seni 😅🤭

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

He kır dizini otur dibime, karışma öyle her şeye djfj Antep fıstıkı 🤪

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      9 ay

Tamam tamam sendeyim aşkım sjdj

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Gel de sevme djfj

Yorumla
    • İST34MLT44
      İST34MLT44
      9 ay

@27esmerim
      Rica ederim
      Suhulete davet ediyorum ikinizi

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      9 ay

Sev beni bebek 😽❣️

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

@İST34MLT44 sen de rica edemezsin. Haydiii

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      9 ay

😅😅🤭

Yorumla
    • İST34MLT44
      İST34MLT44
      9 ay

@Sosyetic_SheqiiL
      Aranıza girdim özür diliyorum

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

@İST34MLT44 😅😅

Yorumla
  • Doğalsever
    Doğalsever Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    9 ay

Hayatta her alanda olduğu gibi işleyen demir ışıldar. Yani birisinin tecrübesi sadece yaşla değilz yaşanmışlıkla ölçülmelidir. 1 mühendis 40 yaşına gelip 30 bina da yapabilir, 3 bina da yapabilir. Gidip de 40 yaşında diye 3 bina yapmış mühendise bina yapma konusunda tecrübeli demezdim. Konunun binalarla alakası yoktur.

2
    0 Yorumla
  • SoloSofistike
    SoloSofistike Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    9 ay

Yatakta ayak ve diğer uzuvlarını uydurabilir ama yatak dışında sıkıntı çıkarır. Sonra o yataktaki uyumu da gözü görmez olur olgun kadının 😂

5
    3 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Cano o yaşa bakmıyor ya sjd

• SoloSofistike
      SoloSofistike
      9 ay

Haklısın Gülo 😀
      Amaan gel çay içelim boş ver 😅

• Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Kahve içelim 😅

• Niisaaatess
    Niisaaatess Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 90%
    9 ay

Bu görecelidir çok tecrübeli genç adamlar olgun kadınların isteğini karşılamaya yetebilir tabi kadının beklentisi de önemli. Kadınlarda ise çoğu olgun erkek sever :)

6
    0 Yorumla
  • Kraliceleylxx
    Kraliceleylxx Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    9 ay

Yorumlar da herkes herkül olmuş yetisiyorlarmis sjjjdsh

4
    8 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Wuhuuu bozma bozma dkfk

Yorumla
    • Kraliceleylxx
      Kraliceleylxx
      9 ay

😂😂

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Gülme de yazık günah sfjs

Yorumla
    • Kraliceleylxx
      Kraliceleylxx
      9 ay

Coşturdun delikanlıları sjjfs

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Hani kanları deli akıyordu djfjs

Yorumla
    • Kraliceleylxx
      Kraliceleylxx
      9 ay

Meğerse yanlış yoldan akiyormus sfjjss

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Ahahaa çok güldüm ya :D

Yorumla
    • Kraliceleylxx
      Kraliceleylxx
      9 ay

Jllsfd 🌸💝

Yorumla
  • ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ m
    ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    9 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 735 cevap paylaştı.

Erken olgunlaşan erkekler de oluyor ama aşırı zor bulunuyor jdjfjf olabilir

4
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Bu çok doğru djfj

Yorumla
    • ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ m
      ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
      9 ay

Maalesef hdjfkfkf

Yorumla
  • Flankes1
    Flankes1 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    9 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.

Yetişir yetişir abazalar 😂 belki verir diye olgun seviyorum olgun istiyorum diyenler çok komik duruyor 🤦🏻‍♂️

2
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

😅😅

Yorumla
  • ShowKızı
    ShowKızı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    9 ay

Bence uydurur, genç erkek ateşlidir, hızlıdır, isteklidir. Olgun kadın da tam cinselliğinin zirvesinde ve kendini iyice tanıdığı ne istediğini bildiği bi evreye girmiştir, bu ikisi tencere kapak. Genç kızlar daha çekingen olur zevk almasını yaşamasını pek beceremezler. Olgun kadın genç erkek kombosunda haz doğal yollardan doruğa ulaşır..

5
    1 Yorumla
    • karısıkcerez0
      karısıkcerez0
      9 ay

En doğru ve haklı cevabı siz vermişsiniz. Takdir ederim

Yorumla
  • aaydaalabuladaaa
    aaydaalabuladaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    9 ay

Ezbere bildiğim ninni yok kimseyi ayağımda sallayamam uyusun da büyüsün de gelsinler 🤦🏻‍♀️

3
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Vay pe. 😅

Yorumla
    • aaydaalabuladaaa
      aaydaalabuladaaa
      9 ay

Haha

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 ay

Genci olgunu kimse tatmin edemez. Çünkü kendilerini düşünüyorlar.
    İşleri bitince umursamaz oluyorlar.
    Çabuk işi bitmeyen biri lazım ki tatmin ol.

8
    2 Yorumla
    • anticooor07
      anticooor07
      9 ay

gecıktırıcı sprey kadının ıstedıgını verdırtıo anca

Yorumla
    • 1Dehliz1Zirve
      1Dehliz1Zirve
      5 ay

O zaman tanışalım

Yorumla
  • AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    9 ay

Enerjisine uyduruyor tecrübe kısmını ilişkide kadın veya erkek biri elinde tuttuğunda diğer taraf ta bordo bereli oluyor zaten zamanla

5
    0 Yorumla
  • BalalarBabası
    BalalarBabası Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    9 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Dün bir soru görmüştüm, kadının erkekten üç yaş büyük olduğu bir çift evlenmiş. Kadın tecrübe sahibi erkek ise ilk kez karısı ile milli olmuş. Erken boşalma sorunu yüzünden kadın muzdarip, mağdur ve başka heveslere meyilli hâle gelmiş.

1
    0 Yorumla
  • MarllboroRed m
    MarllboroRed Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    9 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Mehmet Ali Erbil evlendi direk o geldi aklıma 40 yaş bakalım 😬

1
    8 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Ama o farklı yani soruyla alakası yok

Yorumla
    • MarllboroRed m
      MarllboroRed
      9 ay

Aynı şey

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Değil ki 🙄

Yorumla
    • MarllboroRed m
      MarllboroRed
      9 ay

Yav aynı işte

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Değil Olgun olan kadın soruda 🙄

Yorumla
    • ReisFırtına06
      ReisFırtına06
      9 ay

Neden alakası yok

Yorumla
    • MarllboroRed m
      MarllboroRed
      9 ay

Aynı şey 19 yaşında birverkegi isteyen bir olgun kadın ya parası ya üni içindir ayni

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Yahu soru o değil aman neyse.

Yorumla
  • AnonimÇar
    AnonimÇar Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 97%
    9 ay

Soru 'yatakta' imiş. Girdiğim güne lanet olsun. Bence kendine 'olgun' diyen kadınların %90'ı kendine bile yetişemez. Olgundan kastınız genel kültürdeki 'milf' ise, allah bilir orayı. Kolay gele.

1
    0 Yorumla
  • Gfb34
    Gfb34 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 54%
    9 ay

Asıl en güzel ilişki o olgun kadın genç erkek aşk duygu şehvet arzu bunları top class şeklinde yaşıyorsun ama tersi olduğun da mantığa dönüyor erkek yaşlı kadın genç de para ve cinsellik amacıyla oluyor metreslere selam olsun

1
    0 Yorumla
  • Canoxen
    Canoxen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    9 ay

Yaşlarını bilmememiz gerek erkek kaç kadın kaç yaşında ona göre?

1
    10 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Kimlere genç kimlere Olgun diyoruz onu bilsek kafi aslında

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Sen beni verdiğin örneğe hangi akılla karıştırıyorsun

Yorumla
    • Canoxen
      Canoxen
      9 ay

Yaş olarak tabi ki. Birde bunu soran merak eden sensin. Adnan beyle , Bihter'den mi vereyim? ahahahahaha

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Çok komik

Yorumla
    • Canoxen
      Canoxen
      9 ay

Evet öyle ahahaha. Cevabından rahatsız olacağın sorular sormayacaksın o halde.

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Sorular soranla alakalı olmayabilir bu bir. İkincisi yazdığınız yorumlarda sorana saygısızca davranamazsınız.

Yorumla
    • Canoxen
      Canoxen
      9 ay

Saygısızlık yok ortada. Kimlere genç , olgun dediğimizi sordun. Bende sen ve benden örnek verdim geçtim. Hepsi bu. 3. kişilerden örnek vermek saçma olurdu. Sorduğun soru bel altı olduğu içinde aldığın karşılık oydu. Bende bu yüzden diyorum ki ; Cevaplarından rahatsız olacağın sorular sorma bir zahmet o zaman. Düzgün sorular sor.

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Sorularım gayet düzgün, senin yorumlarda sıkıntı var. Sen ben diye örnek veremezsin.

Yorumla
    • Canoxen
      Canoxen
      9 ay

Hayır değil , genç erkekler bana yetişebilir mi diye sordun. Ardın da kime olgun genç diyoruz diye de ekledin. Bende senden daha genç bir erkek olduğum için aslında sorduğun 2 sorunun cevabı bu. 35 yaşında bir birey olarak olgunsun bende 28 yaşında genç bir erkeğim ve evet sana fazlasıyla senin beklentilerine yetişebilerim yatakta gayet yeterli gelirim.

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Ya sabır. Bye

Yorumla
  • SülfürükAsit
    SülfürükAsit Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    9 ay

Ne kadar olgun, ne kadar genç? Aralarındaki yaş farkı ne? Bunlar bence etken bir durum

1
    4 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

7-10 yaş diyelim.

Yorumla
    • SülfürükAsit
      SülfürükAsit
      9 ay

Peki genç erkek kaç yaşlarında? Bu da etken

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

20-30 arası jdfj offf sülfürük ya

Yorumla
    • SülfürükAsit
      SülfürükAsit
      9 ay

Erkek 30larda ise yeter 20ler özellikle başları çok amatör kalır. Tecrübe de önemli tabi ki

Yorumla
  • Esrihbaenl
    Esrihbaenl Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 98%
    9 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.

Hızlı koşan atlara özenmezlerse belki yetişirler. Aklı başında selim davranmalılar

5
    0 Yorumla
  • Semihh98
    Semihh98 Takip Et
    Master Yaş: 28
    9 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Real Madrid yedek kulubesinde süre bekleyen Arda Güler gibiyim. Şans verseler kendimi kanıtlıycam da istemiyorlar :dd

1
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      9 ay

Sjdjsj çok iyi ya 😅

Yorumla
  • YorForger
    YorForger Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    9 ay

Gelişim göstermeye meyilli ve bu beklentileri karşılamaya istekli ise olabilir gibi, ama emin değilim. Kadının da çok sabırlı olması gerekir bence.

2
    0 Yorumla
  • Gercegimsanri
    Gercegimsanri Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 88%
    9 ay

Tecrübe sahibi olup olmadığına göre değişir bu durum

3
    0 Yorumla
  • Zorunne388
    Zorunne388 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    9 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.

Yaştan ziyade tecrübe puanı daha önemli. Yetişebilir tabiki genç erkeğin tercih edilme nedeni de bundan kaynaklı.

1
    0 Yorumla
  • Crawled
    Crawled Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 98%
    9 ay

Gayette yetişebiliyorum açıkçası uzun zamandır olgun kadınlarla birliktelik kuruyorum ve her anlamda tatmin olmayan olmadı daha

1
    0 Yorumla
  • Gelebilirimm
    Gelebilirimm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 102%
    9 ay

Bence uydurabilir birbirlerine karşı anlayışlı olurlarsa daha rahat olur. Kısa zamanda her şey tamamen oturur yerine

1
    0 Yorumla
  • sexuallifecoach
    sexuallifecoach Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    9 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.

yani benim tanıdığım erkekler içinden geçer , ama sorun şu olgun erkek genelde partnerini tatmin eder, gençler de kendilerini

1
    0 Yorumla
  • Dominant1adam
    Dominant1adam Takip Et
    Guru Yaş: 19 , eic 100%
    9 ay

burada olay daha çok da tecrübe değil. Olgun kadın zaten tecrübeli. Tecrübesiz saf bir genç arıyor ki onu hem eğitsin hem de faydalansın

1
    0 Yorumla
  • Çapkınkurt34
    Çapkınkurt34 Takip Et
    Yoda Yaş: 52 , eic 100%
    9 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı.

Çok yakaladım piknik alanında olgun kadın genç çocuk kadının yerinde erkek olsa pedofli derler ama demekki karşılıyor

1
    0 Yorumla
  • Olgunateş
    Olgunateş Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    9 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Söz konusu olamaz. Bir tarafta hayatın ilişkilerin şifresini çözmüş kadın. Diğer tarafta sadece kadın olduğu için onu arzulayan acemi genç!

1
    0 Yorumla
  • cptprice15
    cptprice15 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 80%
    9 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.

Türk kadınlarının hiçbir isteğine yetişilmiyor ablacım. Sanki altından yapmışlar yani bu ne kibi anlamadık gitti

1
    0 Yorumla
  • Nivolumab
    Nivolumab Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 100%
    9 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.

Buradakiler zıpkın gibiymiş yorumlara bakınca ama hastanelerin üroloji servisi yetişemeyenlerle dolu 😂

1
    0 Yorumla
  • _SorunZamanDilimi
    _SorunZamanDilimi Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    9 ay

Mesele yataksa genç erkekler enerjisiyle daha iyi ayak uydudur çünkü 35 den sonra performans düşüyormuş

1
    0 Yorumla
  • ouzinyo
    ouzinyo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 35%
    9 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Yatakta her türlü yetişir de yatak dışını bilemem

1
    0 Yorumla
  • Bravehrart
    Bravehrart Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    9 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı.

Yerine göre ayak uyduranlar var, "Salla gitsin" diyenler de var nfjfn

1
    0 Yorumla
  • Hasmakıneĺı
    Hasmakıneĺı Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 101%
    9 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı.

Bazi olgunlara yetişmemin imkanı yok öyle yazıyorlar

1
    0 Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    9 ay

Bulan bulduğunu girbaclasin ötesine aklım ermez benim

1
    0 Yorumla
  • ReisFırtına06
    ReisFırtına06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 99%
    9 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.

Bence anlaşma sağlanırsa aralarındaki zevk akışı gelişirse olabilir.

1
    2 Yorumla
    • ReisFırtına06
      ReisFırtına06
      9 ay

Sen ne diyorsun?

Yorumla
    • ReisFırtına06
      ReisFırtına06
      9 ay

Sence?

Yorumla
  • Sitemkarım
    Sitemkarım Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    9 ay

Uyduramaz sadece enerjileri fazla ama beklenti sadece bu değildir sanırım

1
    0 Yorumla
  • lionmenn
    lionmenn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 98%
    9 ay

Evet özellikle 35 yaş ve üstü kadınlar 25 ve 30 yaş arası erkekleri tercih ediyor

1
    0 Yorumla
  • furkandumanofficial
    furkandumanofficial Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 102%
    9 ay

O yüzden 2. Bir telefonum var 😎 bizzat ilgileniyoruz memnuniyet bizim için en önemlisi 👍🏻

1
    0 Yorumla
  • İST34MLT44
    İST34MLT44 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    9 ay

Öyle kadın varsa genç olma değil bilinçli tecrübeli her bekleyişini giderir

1
    0 Yorumla
  • KisacaHido
    KisacaHido Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 94%
    9 ay

Her genç erkek yetişemez ama yetişip fazla gelecekler bile vwr içind3

1
    0 Yorumla
  • çakıltaşım
    çakıltaşım Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    9 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.

Bu değişir işini bilen her türlü cinsel deneyime ayak uydurur

1
    0 Yorumla
  • mantıklıterminator
    mantıklıterminator Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 100%
    9 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Geniş erkek yanlış kelime olgun bayana olgun erkeknywtisir

1
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    9 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı.

Biraz zor genç erkekler çabuk boşalır keyif yarıda kalir

1
    0 Yorumla
  • andy5686
    andy5686 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 97%
    9 ay

Kimi zaman yetişse de pek çok noktada yetersiz kalır.

1
    0 Yorumla
  • Rulet28
    Rulet28 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    9 ay

Maddi ve manevi her türlü beklentilerini karşılıyabilirim

1
    0 Yorumla
  • PaperCat
    PaperCat Takip Et
    Xper 7 Yaş: 50 , eic 98%
    9 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı.

Enerji olarak bir yere kadar. Tam anlamıyla tatmin için bilgi ve tecrübe şart.

1
    0 Yorumla
  • Siradakikufur
    Siradakikufur Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 100%
    9 ay

Hakimiyet kadında olursa tabi ayak uydurulur.

1
    0 Yorumla
  • BLUE1982
    BLUE1982 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 99%
    9 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı.

Tecrübe her zaman iyidir birkaç pratikten sonra ayak uydurmaya başlarsın

1
    0 Yorumla
  • cyclaaaaxsss
    cyclaaaaxsss Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    9 ay

Hiç farketmez yer yüzündeki tüm kadınlara istediğinden fazlasını verebilirim

1
    0 Yorumla
  • Pilotöğrencisi
    Pilotöğrencisi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 100%
    9 ay

Araba da noluyor la öyle. d herkesin bir çıkarı vardır, istediğini karşıladığında oyun biter.

1
    0 Yorumla
  • IslıBirAdam
    IslıBirAdam Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    9 ay

Genç erkek beklentilerinizi karşılamaya çalışmaz skoruna bakar.

1
    0 Yorumla
  • AsiVeDerin
    AsiVeDerin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 125 , eic 103%
    9 ay

Ergen veletlere soru çıkmış. Hepsi süperman kesilir bakın görün burada.

1
    0 Yorumla
  • AkrepBurçADAM
    AkrepBurçADAM Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    9 ay

genc erkekte tecrubelı olabılır, olgun ne kadar deneyımlı o onemlı

1
    0 Yorumla
  • snnbeslq
    snnbeslq Takip Et
    Master Yaş: 35
    9 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı.

bi 10 sene önce sorsan bu soruyu yetişemezler derdim ama artık gençlerde çok fena

1
    0 Yorumla
  • Hosanlıya
    Hosanlıya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    9 ay

Ne istediğine isteyeceğini baglı bi durumdur genç karsı gelse bile olgun bayan muhakkak ikna edicektir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    9 ay

Çıtırım 23 üm ama fırsat olmuyor şansım yok sanırsam. Bir olgun kadın bulsam çok düzenli bir ilişki kurucam ama yapamıyorum

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    9 ay

Gençler şimdi parçalayıcı yorumlar yapar çok bile geliriz diye de tecrübe başka bişey. Yönlendirirsen olur

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (88)
Devamını Gör(133)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Olgun kadınların beklentilerine genç erkekler yetişebilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Olgun kadınlarda genç erkekleri arzular mı? 7 cevap verildi
Olgun kadınlar genç erkekleri arzular mı? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Birinin en mutlu anını mahvedecek olsanız, kimin o mutlu anını mahvederdiniz?
  • Saçma sapan giyindiğin oldu mu tahmin edeyim mi?
  • Günaydın beyler bayanlar, nasıl uyandınız?
  • Harika bir pazar rutini:)) Manzara, çiçekler ve huzur. 🌸👟 Siz bugün pazarın keyfini nerede çıkarıyorsunuz?
  • Günaydın mutlu pazarlar 🥰 babanızın babalar gününü kutladınız mı?
  • Hayalinizde onu çok istiyorum dediğiniz bir şey var mı?
  • Seni kim hizaya getirir?
  • Pazar sabahı kahveleri, içildi mi?
  • Spor rutinlerinize sadık kalıyor musunuz?
  • Bu aralar size iyi gelecek o oyun hangisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨