Kaliteli seks sonrasında daha hiç bitmek tükenmeyen istek rahatlamaya rağmen daha yapmak istemek
Karnın tok olduğu halde yemek yemeğe dayanamıyorsun hala yiyesin geliyor gibi bişey

Kaliteli seks sonrasında daha hiç bitmek tükenmeyen istek rahatlamaya rağmen daha yapmak istemek
Karnın tok olduğu halde yemek yemeğe dayanamıyorsun hala yiyesin geliyor gibi bişey
Bir aslan burcu olarak 7/24 libidom yüksek demiyorum ama ortalamanın üzerindeyim Bu yüzden de doyumsuzu tabii ki de yaşıyorum çok kaliteli ve kusursuza yakın olan bir cinsellikte bile maksimum 2 gün ya da 3 gün sonra tekrardan Libido tekrardan yükseliyor zaten
Hem de çok fazla doyumsuzum. Yaptıkça yapasım geliyor. Artık bir kere reel yaptıktan sonra ne sanal ne mastürbasyon tatmin etmiyorum. Resmen istekli bir boğa gibiyim
Cevap
11Cevap
cinsellik yaşamadım
Bu yaşa kadar nasıl bekledin
neden beklemeyeim sevişmek zorunda mı herkes
Yetersiz partner olursa yaşanır bu erkegin erken boşalması vs. gibi
Yooo
Uzuun süredir doyumsuzluk yaşamıyorum çünkü doyacak ölçüde ve doyurucu şekilde yapıyorum :D Sanırım zamanla tecrübe kazanmak bu olsa gerek :D
İyi bari
Uyumlu libidosu yüksek bir partnerin olduğunda cinsellikte doyumsuz olmak çok güzel tabi ki 😊
Evet kesinlikle seks bitiyor 1/2 saat sonra tekrar istiyorum sokakta dekolteli göğüsleri görünce canım tekrar tekrar yapmak istiyor
Daha yaşamadık birliktelik yok olanlara sahneyi brakıyorumm
Ahahha tamam
Tamm hayranların lâ baş başa umarım mutlu olursun
Doyumusuzluk yasiyorum zevksizlikten aclik hissediyorum
Gerçekten bu ara öyle seksten sonra hiç yapmamışım gibi gelşyor bazen partner bulmakta zorlanıyorum
Haklısın
Keşke kendim gibi birini bulsqmdq belini kırsam
Yaşıyorum evet.. Hep bir yanım eksik gibi
Hayır
İyi ya
Senn
Sürekli yapmak tukenene kadar devam etmek
Yaşıyorum evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?