Yaz aylarından kaynaklı mıdır bilmiyorum ama libidom fazla eşimle ilişki yaşıyoruz ama 2 3 güne bir ben her gün istediğimi söylemek istiyorum ama çekiniyorum açıkcası aslında güzel ilişkimiz var yani o da ben de keyif alıyoruz ama doyumsuzum biraz bunu ona belli etmeden nasıl belli ederim biraz saçma oldu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
9 ayKonuşmak yerine daha somut adımlar at bence. Hediye alabilirsin, tatile götürebilirsin... Daha erkeksi eylemlerde bulunursan o seni otomatik olarak daha çok arzulamaya başlar zaten, konuşmaktan daha etkili. Konuşursan iticileşebilirsin çünkü, bu da bir doymuyor diye düşünebilir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)9 ayBence açık açık söyle kendisine neden istemiyor peki sert mi davranıyorsn acaba
114 Yorumla
Soran9 aySertlikten değil de eşim biraz şey yani o da olsun ama hep olmasın kafasında gezelim eğlenelim düşüncesi hakim genelde
Cevap sahibi9 ayFarklı ortamlar daha iyi gelebilir aslında aile binasında falan mı yaşıyosn
Soran9 ayApartmandayız evet ses yalıtımı biraz kötü acaba tatile mi cıkarsam
Cevap sahibi9 ayYani çekinebilir apartmandan falan farklı yerlere gidin farklı ortam ona da iyi gelir bence
Cevap sahibi9 ayNe kadar zamandır evlisin
Soran9 ay2 senedir çocuk yok korunuyoruz hani zevkte alıyoruz ama eşim abartısını sevmiyor sadece ilk evlendiğimiz zaman felan demişti bunun belli düzende olması gerekir diye
Cevap sahibi9 ayYani bence biraz sınır zorlanması lazım sonuçta karı kocasın devamı gelmeli yani ama eşinle konuş bunu
Cevap sahibi9 ayNerde yaşıyosnz
Soran9 ayKendi evimiz de memuruz ikimiz de aileler memlekette
Cevap sahibi9 aySakarya taraflarında güzel yerler var günübirlik kafa dağıtmalık sizide rahatlatır biraz bence tabi yakınsanız yani
Soran9 ayBakalım haftasonu kaçırayım bir yerlere teşekkür ederim
Cevap sahibi9 ayOna farklı sevebilceği kiyafetler al bence odayı güzelce süsle mumlar güller falan
Soran9 ayAa olabilir evet
Cevap sahibi9 ayYazamadim burdan ama gizlideyiz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
9 ayCekincegin bi durum yok esin sonucta bu ama anlamadigim sey bu doyumsuzluk neden yani.
22 Yorumla
Soran9 ayBilmiyorum eşim çok çekici geliyor yani
- 9 ay
Yani esini gorup boyle dusunuyorsan ne guzel size bence esine guzel bir dille soyliyebilirsin bunda ayip ya da cekincegin bir durum yok
Merak etme söylesen de bir şey değişmiyor evlenınce öyle... Ay bu da can hergün hergün olur mu der 😁😁
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her şeyi eşinle konuşabilmelisin ama sen tam olarak ne istiyorsun onu anlayamadım
15 Yorumla
Soran9 aysadece her gün ilişki yaşamak haftasonu belki 2 3 yani fazlasını istiyorum
Soran9 ayDoğru uyandırıyım dur :D
Gizli Üye(36-45)9 ayKarınla bu konuyu nasıl konuşacağını kendin bilmiyorsun buradaki insanlara mi soruyorsun
10 YorumlaEşin bu ne alaka
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayburçlarınız ne
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem