Burası eskort dolu takılmalık kız için girdim ama sen temizsin kirletmek istemem dedi yani niyetini söyledi Oraya ne için girdiğini söyledi Şöyle ciddi ilişki olsun istermiş ama tindera takılmalık için girmiş Sizce bundan olur mu?
Güncellemeler
9 ay
Bu arada buraya yazmadım ama biz cinsellik konusunda zaten anlaşmıştık sıkıntı bu değil.
Tinder üzerinden tanıştık, olur mu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16
Cevap
Gizli Üye
(45 üstü)
9 ay
Ciddi iliski olmaz. Yapip seni biraktiginda "niyetimi bastan soylemistim" dicek. Ola ki sen bi sekilde ikna ettin bu yola girdin diyelim birkac ay sonra o baskasini buldugunda sana diyecek ki"sen masum degilsin tinder da ne isin vardi sana guvenemem" ve son verecek. Yani uzun lafin kisasi tinder date i istiyorsan devam et ama ciddi bisey icin yaptim falan diye kendini kandirma.
Gecin bu tür isleri ya. Kanmayin boyle seylere. Saplayip gececek sana da. Inanmazsan arkadadligini yasa isin sonun da burada sen hakliymissin diyeceksin. Premium almis birde adam 😀😀
Ben de bir iki tane kızla ordan görüştum oradan sadece sevişmek için biri ile girer insan kimse ciddi ilişkiyi bulmak için girmez özellikle erkekler kendi tecrübem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
9 ay
Kanka toksik ilişki istemiyosan kullanılıp atılmak istemiyosan yaşında küçük hayatını mahvetmek istemiyosan bu tiplerden uzak dur
Kesin bitanesi. İki gün sonra da meraktan bi baktım filan der. Seni ordan tanıdı, senin gibisi illaki vardır diye yine yeniden hep girer ama sen bilirsin. Bende güven sorunu olurdu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ciddi iliski olmaz. Yapip seni biraktiginda "niyetimi bastan soylemistim" dicek. Ola ki sen bi sekilde ikna ettin bu yola girdin diyelim birkac ay sonra o baskasini buldugunda sana diyecek ki"sen masum degilsin tinder da ne isin vardi sana guvenemem" ve son verecek. Yani uzun lafin kisasi tinder date i istiyorsan devam et ama ciddi bisey icin yaptim falan diye kendini kandirma.
Gecin bu tür isleri ya. Kanmayin boyle seylere. Saplayip gececek sana da. Inanmazsan arkadadligini yasa isin sonun da burada sen hakliymissin diyeceksin. Premium almis birde adam 😀😀
Premium aldığını nerden biliyorsun
Sen yaz sor. Ögrenirsin.
Tinder tek gecelik ilişkiler için iyidir ancak ciddi ilişki düşünmenizi tavsiye etmem
İmkansız mı
maalesef imkansız 😕
Neden
Hatta premiumu vardır bile sen iyi niyetlisine denk gelmişsin dosmdpsmğsöd
orada premium ne işe yarıyor
Bu tarz heriflerin ne kadar adi ne kadar k*r*ktersiz ve sizi bir otomobil gibi bir mal gibi gören tipler olduğunu ne zaman anlayacaksınız... Ahh ahh
Ben de bir iki tane kızla ordan görüştum oradan sadece sevişmek için biri ile girer insan kimse ciddi ilişkiyi bulmak için girmez özellikle erkekler kendi tecrübem
Kanka toksik ilişki istemiyosan kullanılıp atılmak istemiyosan yaşında küçük hayatını mahvetmek istemiyosan bu tiplerden uzak dur
Nasıl anlaştınız?
Naptın?
Onu bıraktım olmayacak diye düşündüm
En iyisini yapmışsın var mı yeni birileri
Olmaz sadece ihtiyac için kullanılırsim
Kesinlikle hayır olmaz
Yalanını s... Deseydin😂😂
orada doğru insan olur ama düşük ihtimal
Böyle kandırıyorlar işte
Sen neden oraya girdin peki
Git kafana sık daha iyi
Olmaz çiz üstünü
Kesin mi
Kesin bitanesi. İki gün sonra da meraktan bi baktım filan der. Seni ordan tanıdı, senin gibisi illaki vardır diye yine yeniden hep girer ama sen bilirsin. Bende güven sorunu olurdu
Olmaz
Olmaz
Sence olur mu?
Cinsellik isteyecek 1 ay sonra kabulsan olur
Olmaz