Hard ve sevdigim kişiye pral yaparken gözlerin içine bakıp gülüşünün daha fazlasını gözlerinin içinde görmek beni aşırı mutlu ediyor cinsel duygulardan sonra sevdiğim kişinin duygularını hislerini arzularını aşkını ve mutluluğunu doyurmaya başlamak ta sevgidir
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
9 ay
Kadinin zevk aldigini gormek kadar hosuma giden bisey yok. Zevkten kendinden gecen bir kadinin goruntusu ve sesi benim icin herseydir. O sekilde geldikten sonra kadinin yuzündeki o hayran ve mutlu bakışı aldiktan sonra ben gelmesem bile oluyor. İnanilmaz bir tatmin duygusu oluyor bende o zaman.
Göz göze sevişmek beni deli eder. Bende göz temasına ve göğüs emmeye bayılırım. Ayrıca tüm vücudu okşamak, bacaklar, eller, kalçalara hafif ısırıklar atmak en hoşlandığını seyler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
9 ay
Göğüsleri birleştirerek emmek çok güzel gerçekten. Beni çoksertleştiriyor. Kadında, beni öyle sertlestirdigini görünce daha cok azıyor
Oral yapmak ve yaptırmak ile başlayıp dudaklardan göğüslere ve tüm vücut yalamak daha sonra goguslerin arasından viski döküp bacak arasından onu yalamak gerçekten zevk veriyor bana
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
9 ay
Göz göze her şeyi yaşamayı konuşmayı ve tokatlamayı seviyorum. Bazen köle olabilir. M m
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
9 ay
Hard doggystyle başka stil tanımam o da sadece eşimle
@Alphn3301 Olabilir, ismini hatırlayamadığım bir kitapta dediğin gibi insanların nefret ve korku duygusunu karıştırdığını duymuştum. Belki de benimki de nefret değil korkudur. Yine de saçma olduğunu düşünüyorum, gelecekteki kocam anlar artık nefret mi korku mu olduğunu.