Nudelara cevap vermeyen erkek ne yaşıyordur?

Bir kere görüştüğüm aramızda uzak mesafe var çocuk öptü sevişti benimle orası da ağzıma geldi falan bu tarz şeyler yaşadık çocuk çok yakışıklıydı mavi gözlü sarışın ben unutamadım bir türlü ara ara nude atıyordum bir kere yazdı aradan zaman geçti ikincisini attım ona da yazdı şimdi bir kere daha atmıştım ona yazmadı şimdi yine attım ben de güzelim yani göğüslerim 105 beden kalçalarım 95 şimditim bebek gibi bronzlaştım iyice 86 kiloyum dudaklarım dolgun tirnagim da kırmızı oje üç kırmızı bir gecelik giydim video çektim ona üç defa ben bakarken bile tahrik oluyordum emmeler falan ama ona yazdım aynı şehrine geldim görüşmek için görüşelim yazdım emojilerle bence gördü ama yazmadı görüşmemizin ardından yedi ay geçmiş neden böyle sizce beni engellemiyor da yazmıyor da en son kendimi değersiz hissettim altımı engelledim şimdi ama onunla olmayı çok isterdim
Güncellemeler
9 ay
Ben de sorun yok onda sorun var fiziğim gayet çekici nudelarım çok hoş etkileyici engelledim neyse bu da böyle olsun
Güncellemeler
9 ay
Bu arada internette tanışmıştık ve uzak şehirler bir konuşmuştuk yok aramızda bu da böyle bir şey işte boş ver gitsin
Nudelara cevap vermeyen erkek ne yaşıyordur?