Havada, suda dedik. Şimdi de soruyorum size ey KS ahalisi, arabada sevişmek ister miydin? 🙊

Havada, suda dedik. Şimdi de soruyorum size ey KS ahalisi, arabada sevişmek ister miydin? 🙊

Basınçlı kaplar içinde su daha çabuk buharlaşır. Arabanın basınçlı bir yer olduğunu düşünülürse camlarla kapatılırsa. Kaynama noktası yükselir. Bu prensipte düşünürsek iyi bir şey olmalı kadınlıkla erkeklik karışır
La gidin evlenin perdeleri kapatın nerede yaparsanız yapın. Yok dışarda yok arabada ne lan bu. Hiç mi kormuyonuz biri görür diye. Hele erkekler karınızla dışarda yaparken biri görse video çekse filan hiç mi gururunuz onurunuz yok anlamıyorum.
Dede zaten bunlar maşaaölah, hep sevişir, hep de arabadadır, git polonezköye, KS SEVİŞME KAMPI diye yazar girişte, aralarında bi tane abaza yoktur, herşeyleri tam, bi metrobüs falan kaldı bunlara.
Araba geniş değilse sıkıntılı oluyor. İki taraf kısa boyluysa sorun yok ama iri ve kalıplı olmak dar arabalarda sorun yaratıyor. Mesela Vito, Caravelle içinde sevişmek başka, polo golf içinde sevişmek başka.
Cevap
42Cevap
Sayısız defalar yaşadım bu zevki
Hayır.
Ben istemem. Titiz adamim ben. O an surekli aha ayak izi oldu , aha orasi pislendi , burasi leke oldu falan derken bir sey anlamam. Zaten daracik alan. Ev en iyisi
Sadece fantezi olarak denemek isterdim bunun dışında sık yapmak için biraz büyük bir araba olmalı.
Arabada şöyle yağmurlu sisli bir gecede karşılıklı ısınmak için sevişmek güzel olur da seks rahat olmaz.
Pek rahatlıyorsun ama belki tutkulu oyunlar bunu tteksfi eder
Evet isterim sırf bunun için araba aldım ama bilmiyorum bakalım ne eksik 🤣
sevişiliyor ama hareket kabiliyeti kısıtlı olduğu için her pozisyonu rahat yapamıyorsun
O ayri bi zevkli hele ki sogukta iceri sicak camlar bugu yapmis offf
Önce yalatıp sonra kucakta yapıştırması çok zevki oluyor
Dar alan ve bol temas olduğu için oldukça zevkli
Sıkışık daracık yerde yapılır mı kız 😂
Buldukda yeri kaldı jxjxjdj
Evet güzel olurdu yağmurlu bir günde
Daracık yerde olmaz. Ve arabası olmayanlar üzgün
hee desem kafanı sokcan mı müjde ar gibi?
Daha önce yaptım ama yine hayır demem
Rahatsız ama adrenalin yüksek
Ayda seks en iyisi
Çok rahatsız oluyor.
Yaşandı ve efsane bi deneyimdi...
Olabilir deneyimlemek isterdim
Demedim yaptım geniş arabaysa sorun olmuyor
Istedim... yaptimmm.
🙃😈😈
@Nanelimon09 isteyene her şey kolay😊
Oda doğru
Merak ettim kimseyi engellemedim ki