kararında argo o anki hazzın şiddetine göre çok ateşleyici bir unsur oluyor. Tarafların birbirini yönlendirmesi, zevk noktalarına temas ettiğinde inlemesi, aldığı zevki dile getirmesi, o an hissettiklerini tüm çıplaklığı ile söylemesi ve yer yer komut vermesi bence ilişkiyi bir üst seviyeye taşıyor diyebilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ses tonu çok önemlidir benim için ama baştan çıkarmak konusunda koku da önemlidir.
Kesinlikle
Ses daha tahrik edicidir benim için
Kokusunu içime çekerken çıkardığı ses... Bu ikisinin birleşmesi baştan çıkarmak şöyle durdun baş döndürücü olur.
Dün bir rüya gördüm kız kulağıma fısıldıyordu seks kadar haz vermişti
Sanalcı mıyız biz sese yükselelim
Ama ben algolu sözleri yükseliyorum p*rno izlerken başkası nasıldır bilemem
p*rno baz alarak söylemedim, reel dünyayı kastettim
Olabilir ama bence cinsellik sesle birlikte olunca daha çok zevk veriyor insana her ne kadar daha önce yaşamamış olsam da
Şaşırmadım :d
Fısıltılar... Mükemmeldir 🌹
Kesinlikle özellikle argoda fısıltılar benim çok hoşuma gidiyor
Tehditkar ve agresif bir edayla, 🌹
Ses daha baştan çıkarıcıdır
Ikiside etkiler ama ilk başta özgüven.
Kesinlikle ses
Müthiş özellikle argolu fısıltılar çok hoşuma gidiyor çok tahrik oluyorum hiç cinsellik yaşamasam da filmlerden gördüğüm kadarıyla çok sıcak oluyorum
kararında argo o anki hazzın şiddetine göre çok ateşleyici bir unsur oluyor. Tarafların birbirini yönlendirmesi, zevk noktalarına temas ettiğinde inlemesi, aldığı zevki dile getirmesi, o an hissettiklerini tüm çıplaklığı ile söylemesi ve yer yer komut vermesi bence ilişkiyi bir üst seviyeye taşıyor diyebilirim.
Vuuu sorulara bak hele
Koku net şekilde
Sess
Kokuuuuu ah
Kokulu ses
Sesss
İlk ses çünkü sesi önce duyarsın, sonra ise koku
Ses, fısıltı.
Nefes alsın 😉
Kokuuu
Sıcaklık
kokucuyum ben ya