Bence loş bir ışık olabilir. Tamamen karanlık olması bana anlamlı gelmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Görüşüne saygı duyarım, içten bir şey söyledin. Loş ışık bana da anlamlı geliyor. Yüzünü, gülüşünü, bakışındaki sıcaklığı görmek isterim. Tam karanlık sadece bedeni bırakır, loş ışıkta ise ruh parlar. Senin o ışıkta görünmen, o anın en güzel anlamı olur
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
9 ayEğer partnerim fiziğiyle barışıksa ışıkların açık kalmasını severim. Çekiniyorsa da loş ışıkta onun aklımı başımdan alan fiziğini ve giriş çıkışlar an be an izlemeyi severim.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Loş bir aydınlatma sağlayacaksa kapatabilirim ama seni görebilmek varken sevgilim neden dünyamızı karartalım
12 Yorumla- 9 ay
Vay vay vay romantizme gel 🤣
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. güneşin sıcaklığı altında 1 şelalenin altında düz kayalar üstünde
12 Yorumla- 9 ay
Süper
Cinsel Yaşam konusunda 422 cevap paylaştı. Gündüz gözüyle sevişmeyi tercih ederim neden sadece gece sevişilir gibi bir algı var😂
110 Yorumla- 9 ay
Ne bileyim öyle bir algı var gerçekten. Kimse görmesin bilmesin gibisinden toplum dayatması. Artık çocuklu çocuklu insan işi yani. Gündüz çocuk olduğu için sevisemezsin. Gündüz sevişmek daha çok genç işi gibj
- 9 ay
Bunlar bahane efendim çocuklar mışıl mışıl uyurken sabahın erken saatinde güneş doğarken de yapmak mümkün çocukları kreşe okula gönderdikten sonra başbaşa kalınca evin her köşesinde kaçamak yapmak da ayrıca hemen çocuk yapmak yerine iki üç yıl var güne sevdiğinle şevişerek başlamak kadar güzel enerji veren başka ne olabilir 😂
- 9 ay
E iş ne olacak
- 9 ay
Bilmiyorum erkekler hemen çocuk istiyormuş sanki menopoza girecekler 😜
- 9 ay
Evet büyük ihtimalle çevreden kısır mısın olum sen gibi laflar olmasından korkuyorlar. Yani yazık acıyorum bence bu tür şeyleri aşmış biri olması gerekiyor. 20 dk uyumak daha tatlı geliyor demek ki. Herkesin libidosu o kadar yüksek değil..
- 9 ay
Ben de öyle tercih ederdim ama gece yatağa girince de sevişmeden de durulmaz ki 🤣 önce ben uyumaliyim onun beni hiç uyandırmadan gelmesi lazım. Yoksa günah benden gider yani 🤣🤣
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Loş iyidir, aydınlık da olabilir, ama karanlık olması saçma... Görmeden nasıl takrik olacağım...
10 YorumlaBen ortamı farklı dekoratif gece lambaları ile aydınlatıp ekstra mükemmel bir ambiyans elde ediyorum..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bencede öyle veya 2 noktaya mum yakıp mum ışığında zevkli olur
10 YorumlaTamamen karanlıksa sorun vardır. Dediğin gibi loş ışık lambader gayet iyi.
10 Yorumla
9 ayIşıklar açık olsa iyidir ama romantizm için loş ışık güzel oluyor ama tamamen karanlık sevmiyorum
10 YorumlaFatura çok gelmesin kapatın🤣🤣🤣🤣
22 Yorumla- 9 ay
Hah manyak 😜🤣
Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Karanlikta herkes aynı derler
16 Yorumla- 9 ay
Herkes aynı olmasın
- 9 ay
Hehe ayna güzel fikir bence
- 9 ay
Hahsgsh
9 ayloş ortam her zaman iyidir... ama duşta çok güzel oluyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 aydeğişiyor genelde loş ışık olur
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
9 ayen iyisi loş ışık zaten :)
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Görmek daha çok tahrik ediyor
10 Yorumla
9 ayben sevmem ama gelende kadınlar kapatmak istiyor
14 Yorumla- 9 ay
Iltifat et ne kadar beğendiğini belli et bakışlarınla arzunla o zaman o da ister
- 9 ay
benden daha iyi yapan yoktur ama kendini begenmiyorsa kadın kapatmak istiyor
- 9 ay
Evet bazen sen ne kadar begensen de özgüveni yoksa bir şey yapamazsın
- 9 ay
oyuzden partnerim ne derse o
9 ayMumlarım var
12 Yorumla- 9 ay
Mum koleksiyonu gibi mi 🙃
- 9 ay
Koleksiyon gibi değil 😀
- Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı.
9 ayKapatırım
10 Yorumla
9 aySevismedim hiç jxjxj
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Görmeyi severim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayLoş oluyor bende
10 Yorumla
9 ayFarketmez
10 YorumlaAçık yapmadım hic
12 Yorumla- 9 ay
Çok yazık 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
9 ayÇok önemli değil
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
9 ayKesinlikle loş
10 Yorumla
9 ayMum yakıyorum
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem