Bende mi anormallik var bilmiyorum ama anal yapmaya çok alıştım haftada 1 kez yapıyoruz ama 3 posta falan atıyor ve artık hoşuma gitmeye başladı önden hiç yapmadım sadece anal yapıyoruz önden ilerde yapmayı düşünüyorum ama anal daha zevkli bence pozisyondan pozisyona değişiyor acısı mesela doggy pozisyonunda çok acıyor ama yatakta yan yatıp ayırıyorum kalçamı öyle yavaş yavaş sokuyor bi yandan öpüşüyoruz vajinamı okşuyor acısını unutuyorum çünkü zevk alıyorum ve aşırı zevk veriyor çoğu kadın acısından yapamaz bende anal yapmak istiyorum 3 posta boşalıyor devam edebilse 4 hatta 5 posta bile atarım anal güzel yapıldığında gerçekten iyi yani işini bilen erkekle yapmak önemli ve kayganlaştırıcı da önemli
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
bunu sürekli yapmaya devam edersen ilerde ciddi sorunlar yaşarsın ve bence bunu bu kadar rahat yapabilme sebebin partnerininki zorlayıcı değil çoğu kadın normalde yapamaz pekte istemez
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Alet çok büyük olmamak kaydıyla aşırı zorlanmadan dediğin şekilde vagina dudaklarına masaj yaparak ve kayganlastirici kullanarak yapılan anal iki tarafida rahatlatir. Dagy pozunda sert yapmadan yavaş yavaş yapılması açılınca hızı düşürüp yavas yaparken reelde vaginanin uyarılması zevkli olur. Tabiki analda 15 günde bir yapılırsa orası toparlanır, tekrar yapmaya hazırlanır onu haftada bire indirilirken biraz sıkıntı olabilir sizde olmuyorsa sorun degil
10 Yorumla
İleri ki süreçte kaslar gevşeyeceği için büyük tuvaletini tutmada sorun yaşayabilirsin ayrıca enfeksiyon ve bulaşıcı hastalık risklerini de göz önünde bulundursan iyi olur
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. totoya dolgunluk hissi vermesi ok ama vajinal ve klitoral zevkten daha fazla istiyorum diyen kadın ya kadın değildir.. ya da psikolojik problemleri vardır..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
63Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 9 ayiğrençtir evet tutamazsın bir gün
01 Yorumla- 9 ay
2 senedir yapıyorum şakasız bir sorun olmadı bunu diyenler veya tuvaletini tutamazsın diyen doktorlar yanlış biliyor
Gizli Üye(30-35)9 ayMerhaba sorunu okuyunca ayni ben gibi diye dusundum yazmak istedim. Benimde doggyde canim cok aciyor ama yan pozisyonda kayganlastirci olmadan vajina islakligiyla bile yapabiliyorum. Erkekler gorsel olarak hep doggyye ceviriyor kadinlari, doggyde ne kadar istesemde kasmamaya calissamda aciyor. Yorumu okuyan erkeklere tavsiye olsun kasik pozisyonunda deneyin. Doggyde kadinin cani bir aciyor birdaha yapamiyorsunuz sonra. Senin tavsiye edecegin baska bir pozisyon var mı bende onu denemek isterim.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
9 ayEşimde anal ilişkiyi çok seviyor anal yapınca vajinasından inanılmaz derecede zevk suyu geliyor ve çok keyif aldığını söylüyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayYa aşırı yapınca ister istemez oluyor ama gerçekten zevk veren bir şey benimde uzun zamandır anal deneyimim var bir yan etki zararını görmedim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ayişini bilen partnerle güzel olur tabi , ama sık yapmmakta fayda var ,
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı.
9 ayİlerde gaz sıvı ve katı çıkış konturolünü kaybedebilirsin
00 Yorumla
9 ayVaybe senin gibi düşünen birisine denk gelemedik, 1stanbuldayım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Aynı eski kız arkadaşım gibisin. Özellikle başı büyük p.. nis ile büyük zevk verir
00 YorumlaYa ben pasifim ben de anal yapıyorum ama biz erkeklerde prostat var o yüzden zevk alıyorum. Sizinki daha dolaylı bir zevk ama zevk alırsın yani normal. Çok dağılmamasına dikkat et ama.
14 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 aySeks hayatı düzgün olan bir insan bu bir seyleri ifade etmek icin bu kadar yormaz kendini
13 Yorumla
Cevap sahibi9 ayNeredeyse tüm soruların seks ile ilgili sence burada bir yanlışlık yok mu? Sence ben cahil biri miyim mesela?
Gizli Üye(30-35)9 ay6 yıldır yapıyoruz daha öncede yapmış daha yeni yeni deliği alışıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayLavman yapip temizliyorsan dikkat ediyorsna bir sey olmaz. Buz koy krem sur iliski bitice
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayKnk post beni aşşşıııırı tahrik etti istek at konuşalım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 aySenin gibisi bana niye denk gelmiyor ki hep ya korkuyor ya da anal istemiyorum diyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Vajinal seksi bilmiyor ve büyük ihtimalle o his hoşuna gittiği için seviyorsun
00 YorumlaBaşkasıyla evlenirsen sknti olabilir sonuçta deliğin genisleyecek
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 aye çözmüşssün işte bak hoşuna gidiyorsa zevk te alıyorsan kıme ne. devaaaaammmm
10 Yorumlakeşke senin gibi birisiyle birlikte olabilsem
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayzaten en hassas kısım ön tarafta yukarısı olduğu için seni okşayarak yapıyorsa ve kayganlastirici kullanıyorsanız baya zevk alıyor kadınlarda
00 Yorumla
9 ayKolon kanseri olursun çok şey değil
06 Yorumla- 9 ay
Anal yapanların genelde sonu kolon kanseri. Nedenini bilmem çok fazla olduklarını gazetede okuduydum. Doğru da olmayabilir.
- 9 ay
Bence yalan. Kimse anal yapıyorum demez doktora. Veya anal yaptığın için kolon kanserj oldun demez hiçbir doktor çünkü alakası yok sadece basur, anal fissür falan olabilir ama bende olmadı dikkat ediyorum kanama bile olmuyor çok şükür yavaş ve kayganlaştırıcı kullanarak yapıyoruz dedim ya işini bile erkekle yapıyorum ve buda koruyor anal yapmanın sağlığa zararı olduğunu sanmam ona bakılırsa vajinadan yapmakta bazı sağlık sorunlarına sebep oluyor mesela hpv virüsü
- 9 ay
doğrudur benim midem kaldırmadığı için merak edip tecrübe etmedim o yüzden hiçbir fikrim yok.
- 9 ay
Ne bileyim hiç cezbetmedi ön taraf güzel zaten yalamalar şaplaklar üst takımı emip ısırmalar falan derken kafi geliyor herhalde 😂
Gizli Üye(30-35)9 ayHarun abi anlatmak böylesi şeyler herkes gerçek sanacak şimdi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
9 aySeviyorsan zevk aliyorsan sorun yok ki.
00 Yorumla
9 ayDikkat et çok yapma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı.
9 ayÇok yaparsan sonra tutamazsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
9 ayAlıştıkça daha çok hoşuna gidecek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Sana katılıyorum. Keşke benim olsan 😁
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İşi bilen meselesi her zaman
00 Yorumla
9 ayHemoroid olmuyor musun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Sorun fazla genişler, sorun olmaz ama ben sevmem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayTam doyums ulasmiyon ondan 3 yetmiyor zevki burada sanirim
00 Yorumla
9 ayBenle yap daha zevk alirsin kocaman benimki
02 Yorumla- 9 ay
Sana diyorum
- 9 ay
Lan ursspu yirtarim o gotunbu haa
9 ayÜni zamanlarım geldi aklıma 😂
00 Yorumla
9 ayGerçek misin hayal misin sen nesin balım
00 Yorumla
9 ayİstanbul'da mısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
9 ayAllah gоtüne zeval vermesin Sena
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Ne güzel senin adına. Sorun olmaz heralde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ben de kadin sanmistim.
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayNeden olsun. Önemli olan senin mutluluğun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 aySorun olmaz ziyacım sonuçta bir yer var :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayZorluyor mü peki? Hazırlık yapıyor mü yani?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
9 ayDar olduğundan acı ve sertlik seviyorsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tamam Harun abi.
05 Yorumla- 9 ay
😸😸
- 9 ay
Bilmemm
9 ayilerde tuvaletini tutamazsın çok genişler.
00 Yorumla
9 ayNe güzel bağırırdın şimdi beeee offff
00 YorumlaAnalı yapmayı seviyorsun ozaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Olmaz amasyada
00 YorumlaAlabiliyor musun
00 Yorumla
9 ayBen bile seviyorum ve çok zevkli gerçekten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayYok vermeye devamet
00 Yorumla
9 ayTadını çıkar sorunnolmaz
00 YorumlaOlabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
9 ayEminmisin
01 Yorumla- 9 ay
Yaptığında fantezi mi
9 aybenim için sorun olmaz yaparım
00 YorumlaTroll hesap sandım baktım Yodaymış bide ajdjdj
01 Yorumla- 9 ay
Buraya da yoruma beklerim o zaman
Anal da vajinal gibi zevk veriyor mu? ↗
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayZararlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBende severim yapmayı ama dayanicak kadın lazim
04 Yorumla- 9 ay
Ben dayanabiliyorum işte ayrıca abartılacak kadar acısı yok doğru pozisyonda doğru kişiyle yapınca gerçekten güzel oluyor ve zevk veriyor erkeğe eminim çok daha fazla zevk verir ama bana da çok zevk veriyor çünkü vajinam sulanınca acısını unutuyorum ama ilerde Zarar verir mi bilmiyorum alışkanlık oldu bende
Cevap sahibi9 ayÇok hızlı yaparım com zevk alırsın bide seversin büyük
Cevap sahibi9 ayBenne analattim aw
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
9 ayolur
00 Yorumla
9 ayYok bence
20 Yorumla
9 ayZaten daha güzel
00 Yorumla
9 ayİğrenç
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi