Cinsel Yaşam Sevişirken hiç telefonunuz çaldı mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 112 Beni ablam aramıştı açtım Sevişirken hiç telefonunuz çaldı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. sevişmedim 0 0 Yorumla
mantıklıterminator Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevgilimin içindeyken önce kiz arkadaşı sonra abisi aradı içinden çıkmadan devam ettim 0 11 Yorumla Soran 9 ay Fark etmediler mi Yorumla mantıklıterminator 9 ay Hayir niye etsinler o normal konuştu ben ponpalamaya devam ettim Yorumla Soran 9 ay Ses tonu falan Yorumla mantıklıterminator 9 ay İzlemeyi kesti kendini tutarak mecburen o an içinden çıkmak saçma olurdu Yorumla Soran 9 ay Hmm Yorumla mantıklıterminator 9 ay Sen olsan içinden çıkmamı istermiydin Yorumla Soran 9 ay E yani Yorumla mantıklıterminator 9 ay E derken içinde mi. olmaliyim cikartmalimiyim Yorumla Soran 9 ay Çıkarmalı Yorumla mantıklıterminator 9 ay Ben çıkarmam sen konuş sonra ritim bozulur hiç bir şeye yaramaz Yorumla mantıklıterminator 9 ay Girsin çıksın sen rahat ol Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. o sırada açıp bi de konuşunca çok haz verici oluyor iki taraf için de :) 0 2 Yorumla Soran 9 ay Galiba evet Yorumla masumcocuk34 9 ay galiba değil kesinlikle evet (: Yorumla
sexuallifecoach Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. benim değil ama sevgilimin çok çaldığı ve çtığı oldu 🤭 0 0 Yorumla
PaperCat Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 98% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Çok... Bir keresinde yarışma programından aramislardi. 0 0 Yorumla
Tak023 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 38% 9 ay Çok başıma gelmedi bi kaç defa ben genelde ezan a denk geliyorum 0 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Heyecan verici bir durum değil mi? Tam o an hangi durumdaydınız? 0 0 Yorumla
atmc123 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Evet genelde açmıyoruz.. iş bitmişken açıyoz.. ama nadiren.. 0 0 Yorumla
tmac10 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 5 ay Allah aşkına ne dedin ablana çok merak ettin abla tünele giriyorum çıkınca arıcam mı dedin 0 0 Yorumla
Poyrazefe2531 Takip Et Bilge Yaş: 27 5 ay Evet abim aradı actm devam ediyodm sokmaya kız bagırınca anladı güldü. Sen naptn 0 0 Yorumla
linaadeu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% 9 ay çalabilir dogal bişey 3 1 Yorumla Poyrazefe2531 5 ay Ee Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Abla bence açılmaz yaa 😅 0 6 Yorumla Soran 9 ay Açtımm😊 Yorumla softpowerr 9 ay Heyecan😁 Yorumla Soran 9 ay Açtımm ben😊 Yorumla softpowerr 9 ay Açabilecek seviyedeymişsin 😅 Yorumla Soran 9 ay Aynen Yorumla Soran 9 ay Aynennn Yorumla
Yormabegüzelim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Eee ablanla konuşurken hiç açık vermedin mi. 0 8 Yorumla Soran 9 ay Hayır Yorumla Yormabegüzelim 9 ay Hmm ne kadar konuştun Yorumla Soran 9 ay 1 dk Yorumla Yormabegüzelim 9 ay Hımm ne yapıyordu partner Yorumla Soran 9 ay Göğüslerimi yalıyodu Yorumla Yormabegüzelim 9 ay Immm konuşurken hıhım daha da tahrik ettimi Yorumla Soran 9 ay Etti Yorumla Yormabegüzelim 9 ay Hımmm güzelll Yorumla
mad_girl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 44% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı. Sessize alıp devam edersin 1 0 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Durdunuz mu konuşurken 0 4 Yorumla Soran 9 ay O öpmeye devam etti Yorumla centilmen0007 9 ay Ses çıkarmadın yani Yorumla Soran 9 ay Kafasına vurdum😊 Yorumla centilmen0007 9 ay Ablan hissetmedi o zaman Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı. Evet çaldı açtım konuştum devam ettim de 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. olmadı, umrumda da olmaz zaten 0 0 Yorumla
осамеонтт Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevişirken evet konuştum hatta 0 0 Yorumla
cptprice15 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 80% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Çalmıştı açmadım 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. ıyyy o iğrenç elleriyle açmıııış 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. İçindeyken mi teli açtın? 0 4 Yorumla Soran 9 ay Hayır göğüslerimdeydi Yorumla gone_with_the_wind 9 ay Yine de inleme olmadı mı Yorumla Soran 9 ay Hayır Yorumla gone_with_the_wind 9 ay Tamam Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay İnlemedin mi anlamadı mıı 0 4 Yorumla Soran 9 ay İnlemedim Yorumla Cevap sahibi 9 ay Bende zakso çektirirken konuşmuştum annemle😂 Yorumla Soran 9 ay Yuhh Yorumla Cevap sahibi 9 ay Niyeee😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay İçinde miydi o sırada ne yapıyordun 0 2 Yorumla Soran 9 ay İçime alma falan yok göğüslerimi yalıyodu Yorumla Cevap sahibi 9 ay Hımm Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı. Çaldı 3 2 Yorumla Soran 9 ay Naptın o an Yorumla Poyrazefe2531 5 ay Evet naptn Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Açınca naptın inleme seslerini mi dinlettin 0 9 Yorumla Soran 9 ay Hayır normal konuştum Yorumla Bukowski_ist 9 ay Farketmedi mi ses tonundan Yorumla Soran 9 ay Napıyon falan dedi. geçiştrdim Yorumla Bukowski_ist 9 ay 😅 Eşin sert vursaydı bence farklı olurdu Yorumla Soran 9 ay Vurma falan yok yüzeysel Yorumla Bukowski_ist 9 ay Yüzeysel sevişme mi olur 😊 ateşli ve şehvetli olmadıktan sonra ne anlamı var Yorumla Soran 9 ay O kadar ileri seviye değiliz Yorumla Bukowski_ist 9 ay Hımm elleşme dokunma seviyesindesiniz Yorumla Soran 9 ay Evet öpüşme sevişme Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Aramı verdin yoksa aynı anda devammı 0 0 Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Girerken mi aradi 0 2 Yorumla Soran 9 ay Göğüslerimdeydi Yorumla Elifalevelif 9 ay Kotu olmuş ya Yorumla
Schleichen Takip Et Xper 5 Yaş: 36 9 ay ablanla konuşurken devam ettin mi 0 2 Yorumla Soran 9 ay Sevgilim öpmeye devam etti Yorumla Schleichen 9 ay bir defasında ben de yaparken hatun kocasıyla konuşmuştu Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Çaldı herhalde ya 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Cokkk :)) 0 0 Yorumla
ask_adami30 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 43% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. Ağlıyorum mu dedin 0 0 Yorumla
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Çalmıştı. 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Çaldı 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet çaldı 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Önlemini alırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Ee duymadi mi sesleri 0 6 Yorumla Soran 9 ay Ses yoktu Cevap sahibi 9 ay Nasil durdunuz mu yani Soran 9 ay Evet Cevap sahibi 9 ay Bende olmuştu ben durmadim kisa konuşmuştum Soran 9 ay O durmadı zaten öpmeye devam Cevap sahibi 9 ay Himm nerde yaşıyorsun
Gizli Üye (30-35) 9 ay Ee ablan anladimi 0 6 Yorumla Soran 9 ay Anlamadı Yorumla Cevap sahibi 9 ay Zevklimiydi pekii Yorumla Soran 9 ay E yani Yorumla Cevap sahibi 9 ay Sabaha kadar pmplamak lazım o andan sonra Yorumla Soran 9 ay Sevgilimleydik. yüzeyseldi Yorumla Cevap sahibi 9 ay Çok şksme istedinmi o an Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Açtın mıııı jsjsjsjjs 0 4 Yorumla Soran 9 ay Açtım Yorumla Cevap sahibi 9 ay Nefes nefes zor olmadı mı Yorumla Soran 9 ay Birsz Yorumla Cevap sahibi 9 ay Gerçekse çok iyi hikaye sevgilinin yerinde olup o anca şahit olmak isterdim Yorumla
Cemkayacem Takip Et Xper 7 Yaş: 37 9 ay Ne yapiyrodun 0 2 Yorumla Soran 9 ay Göğüslerimi yalıyodu Yorumla Cemkayacem 9 ay Süpermiş Yorumla
gastigo Takip Et Xper 6 Yaş: 39 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Hangi pozisyondaydin 0 4 Yorumla Soran 9 ay Göğüslerimi yalıyodu🙈 Yorumla gastigo 9 ay Off tamda yalamadayken sen o ara nasıl konuştun inlerken;)) Yorumla Soran 9 ay İnlemedim Yorumla gastigo 9 ay Bn olsam konuşturmazdım konuşamazdn zatn Yorumla
kuzey__006 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 9 ay Sonuç 0 6 Yorumla Soran 9 ay Ben konuşurken o öpmeye devam etti Yorumla kuzey__006 9 ay Anlamadı mı ablan Yorumla Soran 9 ay Hayır Yorumla kuzey__006 9 ay Anlamıştır Yorumla Soran 9 ay Sanmam Yorumla kuzey__006 9 ay Hımm Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay Annem aramisti 4 2 Yorumla Poyrazates26 5 ay Naptn Yorumla Poyrazefe2531 5 ay Oha naptn onan Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Ee noldu 0 6 Yorumla Soran 9 ay Açtım konuştum Yorumla Cevap sahibi 9 ay İnlerken mi 😂😂 yalarken falan Yorumla Soran 9 ay Göğüslerimdeydi Yorumla Cevap sahibi 9 ay Ben olmalıydım telefonla konuşurken çok fena yapardım seni Yorumla Soran 9 ay Oldu başka Yorumla Cevap sahibi 9 ay Konuşamazdın telefonda titremek ten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
sevişmedim
Sevgilimin içindeyken önce kiz arkadaşı sonra abisi aradı içinden çıkmadan devam ettim
Fark etmediler mi
Hayir niye etsinler o normal konuştu ben ponpalamaya devam ettim
Ses tonu falan
İzlemeyi kesti kendini tutarak mecburen o an içinden çıkmak saçma olurdu
Hmm
Sen olsan içinden çıkmamı istermiydin
E yani
E derken içinde mi. olmaliyim cikartmalimiyim
Çıkarmalı
Ben çıkarmam sen konuş sonra ritim bozulur hiç bir şeye yaramaz
Girsin çıksın sen rahat ol
o sırada açıp bi de konuşunca çok haz verici oluyor iki taraf için de :)
Galiba evet
galiba değil kesinlikle evet (:
benim değil ama sevgilimin çok çaldığı ve çtığı oldu 🤭
Çok... Bir keresinde yarışma programından aramislardi.
Çok başıma gelmedi bi kaç defa ben genelde ezan a denk geliyorum
Heyecan verici bir durum değil mi? Tam o an hangi durumdaydınız?
Evet genelde açmıyoruz.. iş bitmişken açıyoz.. ama nadiren..
Partnerimin telefonu çaldı. Açmaya çalıştı, alıp fırlattım.
Allah aşkına ne dedin ablana çok merak ettin abla tünele giriyorum çıkınca arıcam mı dedin
Evet abim aradı actm devam ediyodm sokmaya kız bagırınca anladı güldü. Sen naptn
çalabilir dogal bişey
Ee
Abla bence açılmaz yaa 😅
Açtımm😊
Heyecan😁
Açtımm ben😊
Açabilecek seviyedeymişsin 😅
Aynen
Aynennn
Eee ablanla konuşurken hiç açık vermedin mi.
Hayır
Hmm ne kadar konuştun
1 dk
Hımm ne yapıyordu partner
Göğüslerimi yalıyodu
Immm konuşurken hıhım daha da tahrik ettimi
Etti
Hımmm güzelll
Sessize alıp devam edersin
Durdunuz mu konuşurken
O öpmeye devam etti
Ses çıkarmadın yani
Kafasına vurdum😊
Ablan hissetmedi o zaman
Olmuştu evet. Basl actn sen o anda
Evet çaldı açtım konuştum devam ettim de
olmadı, umrumda da olmaz zaten
Sevişirken evet konuştum hatta
Çalmıştı açmadım
ıyyy o iğrenç elleriyle açmıııış
İçindeyken mi teli açtın?
Hayır göğüslerimdeydi
Yine de inleme olmadı mı
Hayır
Tamam
İnlemedin mi anlamadı mıı
İnlemedim
Bende zakso çektirirken konuşmuştum annemle😂
Yuhh
Niyeee😂
İçinde miydi o sırada ne yapıyordun
İçime alma falan yok göğüslerimi yalıyodu
Hımm
Çaldı
Naptın o an
Evet naptn
O an erkek için daha tutkulu oluyor😀
Al sessize devam, ânıı bozma.
İçindeyken mi?
Açınca naptın inleme seslerini mi dinlettin
Hayır normal konuştum
Farketmedi mi ses tonundan
Napıyon falan dedi. geçiştrdim
😅 Eşin sert vursaydı bence farklı olurdu
Vurma falan yok yüzeysel
Yüzeysel sevişme mi olur 😊 ateşli ve şehvetli olmadıktan sonra ne anlamı var
O kadar ileri seviye değiliz
Hımm elleşme dokunma seviyesindesiniz
Evet öpüşme sevişme
Aramı verdin yoksa aynı anda devammı
Girerken mi aradi
Göğüslerimdeydi
Kotu olmuş ya
ablanla konuşurken devam ettin mi
Sevgilim öpmeye devam etti
bir defasında ben de yaparken hatun kocasıyla konuşmuştu
Yapıştırırken devam etseydin inlemelere
Çaldı herhalde ya
Cokkk :))
Ağlıyorum mu dedin
Çalmıştı.
Çaldı
Evet çaldı
Önlemini alırım
Ee duymadi mi sesleri
Ses yoktu
Nasil durdunuz mu yani
Evet
Bende olmuştu ben durmadim kisa konuşmuştum
O durmadı zaten öpmeye devam
Himm nerde yaşıyorsun
Ee ablan anladimi
Anlamadı
Zevklimiydi pekii
E yani
Sabaha kadar pmplamak lazım o andan sonra
Sevgilimleydik. yüzeyseldi
Çok şksme istedinmi o an
Açtın mıııı jsjsjsjjs
Açtım
Nefes nefes zor olmadı mı
Birsz
Gerçekse çok iyi hikaye sevgilinin yerinde olup o anca şahit olmak isterdim
Saçmalama
Partnerimi aradılar, konuşup kapatmıştı
Ne yapiyrodun
Göğüslerimi yalıyodu
Süpermiş
Ne dedin
Normal konuş
Hangi pozisyondaydin
Göğüslerimi yalıyodu🙈
Off tamda yalamadayken sen o ara nasıl konuştun inlerken;))
İnlemedim
Bn olsam konuşturmazdım konuşamazdn zatn
Sonuç
Ben konuşurken o öpmeye devam etti
Anlamadı mı ablan
Hayır
Anlamıştır
Sanmam
Hımm
Annem aramisti
Naptn
Oha naptn onan