Hep aynı şeyleri yapmanın seks hayatını bitireceği çok açık bir gerçek…

Peki hazzı taze tutmak için sekse yeni şeyler ne sıklık ile eklenmeli?
Hep aynı şeyleri yapmanın seks hayatını bitireceği çok açık bir gerçek…

Peki hazzı taze tutmak için sekse yeni şeyler ne sıklık ile eklenmeli?
Her seks te yeni şeyler denenebilir yani bu biraz ruh halinede bağlı ama seks bir şartlama değil hazzın ve hissin akışına kapılmaktır
Mesela kadın dogi pozisyonunda roman okur tabi en güzel şekilde okumaya çalışacak kocası da karısının hazzını zirveye çıkarmak için zorlar.
Sonra cowgirl e geçilir erkek sırt üstü düz yatmak yerine mekik çekip karısının dudaklarından öpmeye çalışır kadın kocasını coşturmak için hızlanır kocası karısını öpmek için daha hızlı mekik çekmeye çalışır
Bu sırada dudağından öperse kendine 10 puan yazar sağ memeden öperse +5 sol memeden öperse -5 puan yazar tabi kadın da öpememesi için aynı anda memelerini sağa sola sallar
ya da başka bir oyuna geçilir erkek koltuğa oturur elini ensesine koyar karısının kendinden istediği gibi faydalanmasını sağlar mesela zorlayıcı bir oral olabilir veya kadın kocasından o durumda kendisine oral yapmasını isteyebilir ama kural erkek ne olursa olsun pozisyonunu bozmayacak elleri ile müdahale yapmayacak her dakika 10 puan erkek dayanamaz şeklini bozarsa oyun biter sonra aynısını karısı yapar koltuğa oturur kocası ona ne yaparsa yapsın sesini çıkarmaz hazzını ve hissini gizlemeye çalışır elleri ensede kocası da karısının hazdan patlamasını haykırmasını sağlayabilir
ya da oral oyunu kadın penisi ağzına alıp nefes tutma oyunu oynar her 10 saniye 1 puan ya da kadın kocasının yüzüne oturur kocası kadına oral yapar ama nefes de alamaz ağzı burnu kapalı şekilde her 10 saniye 1 puan oyun bitti demek için dövüş sporunda olduğu gibi yere vur işaret ver
Bu bir seks içinde yüzlerce şekilde değişebilir
Merhaba! Aslında Seksi ayakta tutmanın formülü bence oldukça basit kadın her zaman kendisine hükmedilmesini ister.
Yanı sıra farklı mekanlar farklı fanteziler bazen iğrenç şeyler bile denenebilir.
seks olgusu afedersin sadece gir çıktan ibaret bir şey değildir partnerini mutlu etmek onun bazı isteklerini yerine getirmek bence seks ile bir bütündür.
Ben cinsel ilişki için seks oyuncaklarına karşıyım açıkçası kullanılması taraftarı değilim ama günümüz kadınlarının belli bir kısmının erkeğin pek sevmeyeceği fantezileri denemek istiyor bu durumda erkek kadının isteklerini yapmadığı için seks artık monotanlasıyor ve çiftler bir birinden kopmaya başlıyor.
Akışına bırakmak lazım
Sıkıldıktan olabilir
Cevap
31Cevap
yeni şeyler sevmem Reda sdfsdf
gerek barmı bılemedım tutku varsa vardır ekstra bir şey akışında gerekıyorsa zaten kendınden oluşur ben zaman yapay anlaşmalı seks alternatıfınin kısa donemde işe yarayacagını duşunuyorum uzun donemde hep bır arayış olacak ozmn bu ılışkıde bır sıkıntı var neyın eksıgını anlaşmalı dolduruyoruzkı bız dıye sorarım kendıme buda bnde soru işaretı ozguven duşuklugu yaratır bnce karşı taraf şunu yapalım demesın bı zahmet fena işkillenırım😂😬
Mantıklı ve doğru bir yorum tebrikler
@Masterminf 🫶🏿👍
Bilmem artık insanlar beni çok kolay sıkıyor. Hemen kapıya koyasım geliyor. Birkaç date içinde ayrılmak istiyorum vs. Bu çağda herşeyi hızlı yaşayıp tüketiyoruz. Hayatta herşeyi de ben çözmeyeyim onu da artık partnerim çözsün.
Basit bi fantezi oyun en basiti. Mesela jenga var bununla alakalı. Çektiğin şeye tahta parçasına göre ceza (ödülde sayabilirsin sen bunu) gibi jenga düşerse ne olur bilmiyorum tabi….
Monotonlaşmadan seks posizyonalrının oldugu kazıma akrtları veya carkı felekler var onlar denenmeli ayda bir güzel pozisyonlar devam ettirilmeli
Bana göre en güzeli aseksüellik seks tamamen tiksinç ve enayice sdfsdfsdf 😂😂
fantezi ve değişiklikler değişiklikler mekan ve insanlar
bu farkındalıkta olmak, kafa yormak yeter, neler neler doğar, yapılır
her seferinde kama sutra taocu seks extrem seks ve klasik pozisyonlar
Bugün yeni bişiler denedik çok fenaydı :) ayda bi yeni şeyler denenir
Sık sık. Mekan Pozisyon. Plansız programsız. Bazen Aklını alacak kadar zorlayıcı ve sert...
Benim aynı evde yaşadım kız benden sürekli cinsellik konusundan kaçıyordu ne kadar acı
Her gün yeni bir şey katar, sabaha kadar 4-5 kere çatır çutur s... Offf
Hep aynılık söz konusuysa
Kural koyulmadan ne zaman istenirse o zaman
Akışına bırak gerisi gelir
onlar konuşarak olunacak durumlar
Yeri ve zamanı gelince yapılmalı bence
Tabii ki de cinsellik monotonlaştığı zaman
Haftada 1 kez edilmeli amasyada
Her seferinde mümkünse..
Her seferinde bir yenilik iyi olur
Her hafta farklı bir pozisyon Reda
silikon fazla kaçmış şu kadın da