Bir kadın 8-9 kez ilişkiye girilen gecenin sonunda hala mastürbasyon yapıyorsa problem kadında mıdır erkekte mi?

Kız arkadaşımla işlerimiz gereği ayrı şehirlerde yaşıyoruz fakat her hafta sonunu mutlaka birlikte geçiriyoruz. Dün gece de buluştuk ve 8-9 kez ilişkiye girdik. Erken boşalma ya da ereksiyon problemim yok. Zaten ikimiz de birbirimize temas etmeden duramıyoruz ve gün boyunca sürekli birbirimiz temas ediyoruz ve baş başa kaldığımız müsait her anda da ön sevisme halindeyiz ama bunun dışında yarım saatten az bi ilişki süremiz olmuyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde ben uyuya kalmışım. Uyandığımda kız arkadaşım karşımdaki koltukta mastürbasyon yapıyordu. Once fark etmemiş gibi davrandım fakat sonra bundan rahatsızlık hissederek kendisine bunu neden yaptığını sordum. O da uyku tutmadığını, beni de uyandırmak istemediği için kendi kendini tatmin etmek istediğini söyledi ve yanıma gelip bir kez daha ilişkiye girdik. Ama hala bu aklımda bir soru işareti. Ben mi ona yeterli gelmiyorum acaba?
Güncellemeler
10 ay
Güncel
Bir kadın 8-9 kez ilişkiye girilen gecenin sonunda hala mastürbasyon yapıyorsa problem kadında mıdır erkekte mi?