Kız arkadaşımla işlerimiz gereği ayrı şehirlerde yaşıyoruz fakat her hafta sonunu mutlaka birlikte geçiriyoruz. Dün gece de buluştuk ve 8-9 kez ilişkiye girdik. Erken boşalma ya da ereksiyon problemim yok. Zaten ikimiz de birbirimize temas etmeden duramıyoruz ve gün boyunca sürekli birbirimiz temas ediyoruz ve baş başa kaldığımız müsait her anda da ön sevisme halindeyiz ama bunun dışında yarım saatten az bi ilişki süremiz olmuyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde ben uyuya kalmışım. Uyandığımda kız arkadaşım karşımdaki koltukta mastürbasyon yapıyordu. Once fark etmemiş gibi davrandım fakat sonra bundan rahatsızlık hissederek kendisine bunu neden yaptığını sordum. O da uyku tutmadığını, beni de uyandırmak istemediği için kendi kendini tatmin etmek istediğini söyledi ve yanıma gelip bir kez daha ilişkiye girdik. Ama hala bu aklımda bir soru işareti. Ben mi ona yeterli gelmiyorum acaba?
Güncellemeler
10 ay
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Orgazm taklidi yapıyor olabilir. Bir kadınla buna benzer durum yaşamıştık. Sonra aradaki iletişim ilerleyince bana sadece klitoral orgazm olabildigini soylemisti. Iliski sırasında da oral veya ben arkadan ona sarılıp elimle rahatlatıyordum
Yani ben ilişki içerisinde ikimizin de herhangi bir kısıtı olduğunu düşünmüyorum çünkü birbirimize karşı çok rahatız ve yataktaki isteklerimizi de hem ifade etmekte hem birbirimizi yönlendirmekten sakınca görmüyoruz. 4 yıldır birlikteyiz ve ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum. Klitoral orgazm olduğunu da gördüm vajinal orgazm olduğunu da. Bazen hiç penetrasyon olmadan full oralla birbimizi tatmin ediyoruz bazen de hem penetrasyon hem çeşitli aparatlar kullanarak.
İkisininde zevki başka oluyor, direkt kız arkadaşına sor bence. Bide sizin ilişki full seks üstüne sanki be, duygusallıkta katın azcık
Hayır full seks üstüne bir ilişki değil. 4 yıldır son derece tutkulu, paylaşım değeri yüksek, birbirimizin hayatına her anlamda temas edip iyileştirdiğimiz bir ilişkimiz var. Sadece ten uyumumuzun ve birbirimize olan arzumuzun çok iyi olmasından dolayı böyleyiz. Böyle olduğunu düşünüyorum çünkü bundan önceki ilişkilerimde cinsellik benim için neredeyse tam bir angarya gibi gelirken bu iliskide tam tersi oluyor.
Sizin için çok sevindim. Bence bu soruyu kız arkadaşına sormalısın hem aranızdaki güvende pekişir hemde 4 yıllık böylesine güzel bir ilişkide bunu sorabilecek samimiyettesinizdir diye düşünüyorum, daha iyi olur ilişkiniz için
Şahsen erkek arkadaşımın böyle forumlarda erkeklere meze etmesini istemezdim bu durumu, direkt bana sorsun isterdim
Olumlu görüşün için teşekkür ederim. Hassasiyet noktanı da gayet tabi anlıyorum ve hak da veriyorum fakat meze etme kısmının biraz ağır ve haksız olduğunu düşünüyorum. Senin de malumun olduğu üzere gizli kullanıcı olarak sormamış olsam bile burada açık isimler, fotoğraflar ve profillerle bulunmuyoruz ve sorunlarımıza dair diğer insanların faydalı olacağına inandığımız gorus ve düşüncelerini almak için sorular soruyoruz. Açık profille dahi sormamisken soruyu nasıl kız arkadaşımı meze etmiş oluyorum anlayamadım ve biraz da üzüldüm. Detayda da bahsettiğim gibi ben bunu kendisiyle de konuştum ve verdiği cevabı da paylaştım zaten ama kadın dünyasının bazen fazla hassas ve degisken dinamikler barındırması bakımından yine de içimde rahatsız edici bir soru işareti olarak kalması yüzünden soruyu sordum. Ha diyorsan ki gizli de olsan sonuç itibarıyla bir ilişki şeklini paylaşıyorsun; bu birini meze etmekse bu sorulara yanıt veren kullanıcılar da muhatap olmuş oldukları için kendilerini meze ermiş sayılmazlar mı?
Ben seni anlıyorum ilişkin için endişelenmişsin ve bazı şeyleri düzeltmek istiyorsun. Bende böyle düşündüm ki sen erkek olarak erkeklerin zihnini benden daha iyi bilirsin, malum bu sitedede hep öyle elemanlar gezdiği için. Ben o yüzden söyledim ağır olduysam kusuruma bakma
Anlayışın ve hassasiyetin için teşekkür ederim. Evet erkeklerin zihnini bilmek istemesem de biliyorum ne yazık ki. Seviyeli yaklaşımın, üslubun ve samimi endişen için de minnettarım. Müşerref oldum
🤗🤗
Erkek o işi bilmiyordur
Sağlam basıcan bu hayatta lassa
Erkekte
Problem kadındadir