Cinsel Yaşam Cinsellik duygusal yaşanmalı bence. Sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Cinsellik duygusal yaşanmalı bence. Sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. duygu olmadan olmaz 0 0 Yorumla
cahcah Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 101% 9 ay İlk defa belkide benimle aynı düşünen birine denk geliyorum 1 2 Yorumla Soran 9 ay Sanmıyorum Yorumla cahcah 9 ay Sanmıyorum derken Yorumla
İzmirliYusufcuk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 9 ay Yani bi hoşlantı olmazssa olmuyo zaten insanın içine sinmiyo ve zevkte alamıyo 1 0 Yorumla
Buzlubiratuzlufistik Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Duygusuz Sevip sevilmediğin biriyke yaşarsanız sadece hayvanı arzuları, hormonları tatmin edersinizDuygu olursa çok daha güzel olur. 3 lu olsun güçlü olsun. 😂😂 0 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kesinlikle ruhsuz ilişki olmamalı... 1 3 Yorumla Soran 9 ay Neden Yorumla YeahYes 9 ay et mi çarpıştırıyoruz? Yorumla Soran 9 ay Ruhsuz olmalı dedin diye okudum bir an pardon Yorumla
Inspired006 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Duygusal daha güzel oluyor 1 5 Yorumla Soran 9 ay Bence de Yorumla Inspired006 9 ay Ve ten uyumu oldumu Ozaman gör Yorumla Soran 9 ay Ten uyumu zırva. Sevgi olduktan sonra Yorumla Inspired006 9 ay Sevgiyle zaten zirveye çıkıyorsun 😍 Yorumla Soran 9 ay Evet Yorumla
mayctime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Kesinlikle duygusal olacak ki zevk alacaksın 1 2 Yorumla Soran 9 ay Evet Yorumla mayctime 9 ay Sınırın var mı Yorumla
MelihCicek01 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Aynen iki tarafında mutlu olunması lazım 1 0 Yorumla
ѕєz10 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 9 ay Eskiden öyle düşünüyordum ama artık değil 0 1 Yorumla Soran 9 ay Fikrini ne degistirdi Yorumla
Samil31sal Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 9 ay Duygusal olursa cinsellikten zevk alınır 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Duygusal dan kastın nedir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Sınırın var mı 0 2 Yorumla Soran 9 ay Ne gibi Yorumla Cevap sahibi 9 ay Cinsellikte Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bencede 1 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet duygusal 1 0 Yorumla
black9999i Takip Et Xper 6 Yaş: 26 9 ay Kesinlikle evet 1 3 Yorumla Soran 9 ay Demi bence de Yorumla black9999i 9 ay Bencede Yorumla black9999i 9 ay Ekleyen sen miydin Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
duygu olmadan olmaz
İlk defa belkide benimle aynı düşünen birine denk geliyorum
Sanmıyorum
Sanmıyorum derken
Yani bi hoşlantı olmazssa olmuyo zaten insanın içine sinmiyo ve zevkte alamıyo
Duygusuz Sevip sevilmediğin biriyke yaşarsanız sadece hayvanı arzuları, hormonları tatmin edersiniz
Duygu olursa çok daha güzel olur. 3 lu olsun güçlü olsun. 😂😂
Kesinlikle ruhsuz ilişki olmamalı...
Neden
et mi çarpıştırıyoruz?
Ruhsuz olmalı dedin diye okudum bir an pardon
Duygusal daha güzel oluyor
Bence de
Ve ten uyumu oldumu Ozaman gör
Ten uyumu zırva. Sevgi olduktan sonra
Sevgiyle zaten zirveye çıkıyorsun 😍
Evet
Kesinlikle duygusal olacak ki zevk alacaksın