Erkeklerin tek amacı o çünkü ve artık saklayıp bunu 1-1.5 yıl sonra yasayıp o andan sonra çöp gibi atan erkeklerden sonra evlilik kararı aldım vicdanım ve ailemin içi rahat etsin diye
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Alakası yok bekareti olan da evlenebilir olmayan da, ama şöyle de düşün kadınlar sadece kendi isteği ile değil küçükken veya herhangi bir yaşta şere*** birisi yüzünden taciz tecavüze uğrayıp bekaretini kaybeden bir sürü kadın ve kız çocukları da oluyor yani demek istediğim bir insan ne olursa olsun geçmişi önemli değil önemli olan geçmişi tamamen arkasında bırakmasıdır
03 Yorumla
Soran9 ayBende tecavüze uğradım kaybettiğimde ama duygusal anlam yüklüyordum hala, herhangi birisi benim psikolojimi anlayamazdı.. aileme en çok susup güvenecek dalın olmamasını kimse bilemez. İçimdeki yaralarla her gün yaşıyorum ben
Soran9 ay1 yıldır seks yapmayıp ani gelişip güvenmek isteyince de en son gördüm resmen bu iş şeye dönüyor bu işi yapan herkes o.. dur çöptür evlenilmez kafasında. Bizim kalbimiz yok mu? Bir insanın duyguları öğrenmek bu kadar basit bir şey mi.. evet galiba öyleymiş ve şimdi de bende erkeklere gram merhamet etmiyorum
En İyi Cevaplar
9 ayBekaretin nasıl kaybedildiği geçmişteki yapılan hatalar varsa bunları ilerde tekrarlamayacağı kesinse evlenilir ama onla bunla düşüp kalkmış yapmadığı kalmamış o işe alışmış kimseyle evlenilmez
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
9 aybekaret ile evlenmenin hiçbir ilgisi yok bekaret ile evliliğin ilgisi olduğunu sanan herkes hem cahildir hem zar fetişidir.
10 Yorumla Evlenmek istemenle bunun alakasını anlamadım ama aynen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayAnlamadım tam. Bakire değilsin ve evlilik mi dusunuyon ne diyon tam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayYani hoş bişi değil tabiki. Ama bekaret yok diyede evlenmemrk msntıksız.
00 YorumlaAçık konuşayım bakir olmayan biz kizla evlenmektense bekar kalmayi tercih ederim ama seninde sana gore talibin cikar elbet.
011 Yorumla
Soran9 ayşu an düğün tarihi yaklaştı bile. Evet isteyen de elbette vardır ama kız bakire değil diye kullanıp yüzüne bakmayan erkekler yüzünden seks e o kadar kötü anlamlar yükledim ki.. insanın karakterini belirleyen bir şey olmuş. Psikolojim bozukluğu ile 1-1.5 yıldır kimseyle olmayıp ani gelişip güvenmek istediğim it o işten sonra yüzüme bakmayınca gördüm gerçekleri.. erkekler boş bari yuvamı kurayım dedim
Soran9 ayEvleneceğim insandan önce oldu bu olay ve o bilip de kabul etti ondan önce geçmişte sevdiğim adam tarafından tecavüzr uğrayıp sessiz kaldım içimde aştım bunları
Soran9 ayVe o olaydan sonra kim benimle tanışmak istese köpek gibi peşinden koşup amacına ulaştıktan sonra yüzüne bakmadığı için kimseyle hiçbir anlamda konuşmuyordum
- 9 ay
Savcılığa bildir o zaman. Bak Allah kendisine şirk koşulmadigi sürece affeder. Benim bekaret takıntim şu, elime imkan geçmesine ragmen bakirligimi korudugum icin o yüzden bakir insan bekliyorum. Ama bu değil ki eğer nasip olursa belki de bakir olmayan ile evlenecegim. Allah ne isterse o olur. Bir avukatla konuş istersen. Cezasını çeksin.
Soran9 ayBaşım belaya girer ve ondan sonra da oldu maalesef ama tek travma olan oydu çünkü rızam yoktu:( ve ondan sonrakiler de öyle çok çöp gibi kullandı attı benim kırıkları nasıl tamir edicem hiç bilmiyorum
Soran9 ayEvet
Soran9 ay25
Gizli Üye(18-24)9 ayBoş ver herkes dengi dengine senin evlenecğin de her şeyi yapmış da sonra bakire isteyen biri olmasın. Ben 16 yaşında kaybetmiştim (tavsiye değildir) ilerleyen yaşlarda önce biraz sıkıntı ettim ama sonra fark ettim ki pek de önemli değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
9 ayBekaretin yoksa soru soramazsın
18 Yorumla
Soran9 ayAlla slla
- 9 ay
@roseeliea Bakire değilsen cevap yazamazsın
- 9 ay
@roseeliea Bakire misin
- 9 ay
@roseeliea Hesabın bakire mi
- Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
9 aySorudan bi sey anlayan var mı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Him en iyisi ya da öyle sır umarım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Anlamadım ama mantıklı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayDurumun baya karışık gibi
02 Yorumla
Soran9 ayEvet hem yapmak istiyorum hemde suçluluk hissi var bu evde hiçbir bok olmuyor birde o var hep yasak ve sınır var
Cevap sahibi9 ayEvde de mi sorunlar var
Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Başkası icin yasanan hayatlar cok üzücü
00 Yorumla
9 ayMantıksız
00 YorumlaEvlen bu iyi bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 aySenin sorunun dostum
00 Yorumla
9 ayNasil
00 Yorumla
9 ayevlen en iyisi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz