9 ayAslında erkeklerin evlenmek istememesinin sebebi “evliliğe karşı olmak” değil, çoğu zaman korku ve kaygı. Bir erkeğe “neden evlenmiyorsun?” diye sorulduğunda çoğu net bir cevap veremez çünkü işin içinde sadece mantık değil, duygular da var. Bazıları “ya başaramazsam, mutlu edemezsem?” diye korkuyor. Bazıları da gördüğü kötü evliliklerden etkileniyor; anne babasının mutsuzluğu ya da çevresindeki boşanmalar onu ürkütüyor.
Kimisi de kendi hayat düzenini kaybetmekten çekiniyor. Alıştığı yalnızlık, özgürlük, sorumsuzluk ona daha kolay geliyor.
Bir kısmı da açık açık söylemese de “önce kendimi hazır hissetmem lazım” diyor aslında.
Evlilik sonuçta kocaman bir adım ve erkeklerin çoğu, hata yapmaktan, sorumluluğun altında ezilmekten ya da yanlış kişiyi seçmekten endişeleniyor. O yüzden geri duruyorlar.
Yani mesele, evlenmek istememek değil; evliliğin ağırlığını taşıyabilecek kadar kendine güvenmemek çoğu zaman.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
9 ayAslında erkeğin cinsellik istemeyeni olmaz illa isteyecek ama durup durup kızi kendi keyfi isteyeninden uzak dur. Evlnemek isteyene bak evlenmek isteyen evlilik hakkında konuşur aşktan konusu geleceği konuşur
00 YorumlaKadınların da çoğu artık evlenmek istemiyor…
21 Yorumla- 9 ay
Sebebi ne
9 ayEvlilik zorlaştı boşanma arttı feminist kanunlar var süresiz nafaka var nasıl evlensin resmi nikah zor doğum oranı azalıyor nüfus azalıyor
00 Yorumla
9 ayErkekler kendileri ile evlenecek kızı bulamıyorlar kızlar erkeklerle değil yatlar katlar arabalarla evlenmek istiyor
02 Yorumla- 9 ay
Qötü yiyen varsa ben asgari ücretli biriyle evlenirim diye yazsın bu yorumun altına
- 9 ay
Abi o kadınlar çoğu feminist paraya bakar
9 ayKimse içine sinen birisini artık kolay bulamıyor bence.
00 Yorumla
9 ayGeneli öyle erkek ya da kadın iyileri de onlar arasında kaynadı gitti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayHer taraf evlenip boşanmış hatun dolu. Zaten 3 ay harcasam en mükemmelini bile yatağa atarım. Beklentileri de yok zaten miss
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayCiddi iliski ariyorum evlenmek niyetindeyim uygun olursa tanişmayi isterim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
9 ayEvlilik çok masraflı bir şey. Bordrolu çalışan bir erkek için evlenmek mümkün değil.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 356 cevap paylaştı. Evlenmek istiyorum cocuk da istiyorum İzmir'de eli yuzu duzgun namuslu kiz bulamadim henuz
02 Yorumla- 9 ay
Bu siteden var İzmirli düzgün
- 9 ay
@uyanmakzorundayiz bana denk gelmedi
9 ayKorkuyorlar çünkü boşanınca ömür boyu nafakadan
12 Yorumla- 9 ay
Büyük bir zulüm abi süresiz nafaka zulümdür feminist kanunlar engel oluyor dünya nüfusu azaltma projesi devam ediyor
- 9 ay
@uyanmakzorundayiz aynen öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
9 aySeks on planda aile idamesi guç durumda.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yuva kurmak kanaatkar kadınla olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
9 ayİstiyorum doğru dürüst birisi gök
00 Yorumla
9 ayBelki de kadınların dırdırı canlarına yetiyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet attık sadece yüksel mej konusuyken
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayinternetteki videolar yüzünden
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı.
9 aySana öylesi denk gelmşş
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. İstiyoruz da bulamıyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayİsteyende normal birini bulamıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 aybenimle evlenir misin 🌹🌹
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayBunu istemek çok doğal aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayGiren çıkan bize oluyor çünkü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. O sorumluluğu kimse istemiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Ben isterim
00 YorumlaErkekler değilmartık kimse istemiyor
00 Yorumla
9 aycinsellik değil aslında eğlenmek için
00 Yorumla
9 ayAnne babalarınız servet istiyor
00 YorumlaEnflasyon
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Herkes öyle
00 Yorumla
9 ayKimi kadınlar da öyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Burdakiler mi.
00 Yorumla
9 ayBence tam tersi
25 Yorumla- 9 ay
Kadınlar değil mi
- 9 ay
Evet
- 9 ay
Kesinlikle öyle
- 9 ay
Sende mi istemiyorsun
- 9 ay
Evet çünkü dogru duzgun insan kalmadı artık ya da bize denk gelmiyor
Kadınlarda öyle
00 Yorumla
9 aysenin yaş kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayKadınlarda istemiyor
28 Yorumla- 9 ay
Yoo kısmet çıksın yeterli zengin bu arada
Cevap sahibi9 ayZengin istemem benden guclu olursa beni ezer orta gelirli isterim
- 9 ay
Alla alla kadın olduğunu eminmisn sen
Cevap sahibi9 ayAma su an istemiyorum
Cevap sahibi9 ayAllah allah de ona. İyi illa karakkktersiz olim peki tamam zengin erkek yasasin fakiri gebersin al oldumu böyle kadın gibi kadın olduk mu? Zaten böyle olunca seversiniz.
- 9 ay
Zengin koca istemek karakrersizlik mi
Cevap sahibi9 ayBi ilk yazdigin seye bak bide son yazdığın şeye. Ilk yazdigin seyde laf zokuyon simdide bunumu diyon fksfkf gercek hayatta manipüleninde iyi ekmeğini yiyorsundur tebrikler
Cevap sahibi9 aySoruyu soran kardes rica etsem cevabimi kaldirir misin sıkıldım. Kaldırırsan Allah sevdigine kavustursun insallah
Gizli Üye(25-29)9 ayİstekler fazla
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar