Bende yeni bir fobi kilidi açıldı arkadaşlar. Çok fazla p*rno ve cinsellik temalı şeyler izliyorum çünkü en haz vereni görmek istiyorum bu bana korkularımı yendirdi ama bir sorun oluşturdu ya benim evlendiğim kişi böyle bir haz yaşatamazsa? Örnek vericek olursam favori filmim 365 Days gerisini düşünün bu düşünceyle nasıl başa çıkıcam?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayEğer evlendiğin kişi seni severse sevişmeyi senin güzellikleri sevmeyi seven kadınına yaşattığı zevk ile mutlu olan senin zevk alınlarındaki güzelliği yaşamaya tutkulu biri olursa emin ol , sevişirken yani onu derinliklerine almadan orgazm olduğun zamanların olacak. Dahası derinliklerine aldığın ve onun sana yaşattığı hazları aldığın zaman filmlerdeki görüntülerin aslında yalnızca görüntü olduğunu , hisleri yansıtmadığı ve onların senaryo oldukları gerçeğini o zaman çok daha iyi anlayacaksın. Üzülme 😉
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 aygelişine yaşayarak aşabilirsin, çok partner çok p*rno çıtayı yükseltir , ama gerçekler öyle olmaz buda mutsuz eder, elindekilerle mutlu olmayı öğren bence..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayBeklentilerini yüksek tutarsan hayal kırıklığında yüksek olabilir. O sebeple böyle beklentilerle ilişki yaşanmaz. Karşına çıkan şansı en yüksek seviyeye nasıl çıkartırım düşüncesi seni daha çok mutlu eder. Bizde p*rno uçan kaçan deeptroat yapan kadınlar görüyoruz ama gel gör ki yatakta hem kan ter içinde kalan erkekler.
10 Yorumla
9 ayCinsellik ya da seks diyeyim çok alanı olan bir şey çok fazla alana sahip
Rimming var
Deepthroat var
Cumshot&Bukkale var
Ağza yüze işeme var
Bak miden bulanır daha saymıyayım
Bunları yapabilen kadın var mı desen ha ilte o neredeyse yok02 Yorumla
Soran9 ayşu bağlanma olayı falan okey de ıyy işeme ne
- 9 ay
Iyyy dediğinin p*rno sektöründe 100bin içeriği var işte
9 ayOooo senin bana ihtiyacın var, iple bağlama, kelepçe, seks oyuncakları, iğrenmeden her şeyi yapma, alttan üstten arkadan önden her deliğine saatlerce hatta aklına ne geliyorsa her şey serbest
10 YorumlaMadem oyle fantezilerin var evlenmeden önce bunlari konuş. Hatta en başta konuş belki adam dindar olucak oral bile yapmayacak (onlara göre günah) ama çoğu erkeğin renkli fantezilere hayır demeyecegini düşünüyorum yani sorun yaşamazsın korkma.
11 Yorumla
Soran9 ayumarımm
Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı. Flimlerdeki ile gercek hayat birbirini tutmaz. Kocani ilaca bogman lazim. Buda yakin zaman da hormon bozuklugu sperm bozuklugu vs olusacaak.
02 Yorumla
Soran9 ayo zaman kimse o tarz bi seks yapmıyor mu
- 9 ay
Evli olanlarin %90 ı o tarz yapmiyor tabiki yapsalar zaten bu tur aldatmacalar olmaz. Insanlar kisa sureli birini buldugun da sevgili yaptigin da onunla ileriye dönük bir hayat yasamayacagi icin farkli fantezilere basvuruyolar. Oysaki ciftler istediklerini birbirine soyleseler ve gerceklestirseler hayatlarin da daha mutlu olurlar. Bakma sen cogu erkeklerin yok şöyle böype yaparim dediklerine hepsi yalan dolan.
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Zor bir durum evliliklerde cinsellik bazen kaliteli yaşanmıyor. Bu da bir olasilik ve iyi , doğru seçim yapabilmek önemli olan.
04 Yorumla
Soran9 ayama bunu sağlayabilen insan sayılı
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
9 ayDemekki hayaller ile gerceklerde sıkisacaksin seksi herkes karsilikli doyum haz olarak gormuyor ya da fabtazi dunyasi sinir olabiliyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
9 ayprnolar yapaydır zaten. aslında izlemek iyi bir şey değil. o hazzı beklersen zevk alamazsın çünkü doğal değil izlediğin şeyler.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayBu yüzden izlememelisin çünkü ister istemez karşılaştırma yapacaksın
13 Yorumla- 9 ay
Beklenti oluşturup, kendini tanıması da güzel bir şey ama. Doğrusu birlikte olacağı ki, şiyle iletişimi kurabilmesi lazım asıl
Cevap sahibi9 aySoruyu soran kişi hep daha fazlasını isteyen biri izlememeli
- 9 ay
Daha fazlasını demiyor ama dikkat et. İstediğim gibi diyor. O filmde izlediysen partnet sayısından ziyade seksin içeriği daha öne çıkıyor.
9 aySınırsız biri alman lazım yatakta aana herşeyi gösterecek sınırı olmayacak yaşınız kaç peki
00 Yorumla
9 aydüzenli cinsel hayatları olmayan insanlar için bir şey olmaz evet kusursuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBak, sen nasıl yatakta tam tecrübeli harika değilsen erkekte olmayabilir. Aşırı beklentiler seni üzebilir.
012 Yorumla
Soran9 aykötü olucağımı düşünmüyorum
Cevap sahibi9 ayAma kime göre kötü şimdi? Bunun kitabı yok ki.
Uyumlu olmadığın biriyle naparsan yap kötü olabilirsin. Sen altta olmayı seversin adam da altta olmayı sever.
Gel söyle sonra ben çok iyiyim diye.
Soran9 aydaha önce bir kaç tecrübem oldu ama haklısın ten uyumuna göre iyi veya kötüyüz
Cevap sahibi9 ayGeçmiş tecrübelerini düşün o zaman işte. Tam istediğin gibi mi oldu? Yoksa Şu daha iyi olurdu dediğin mi oldu?
Bak sen ne kadar iyi oılsan da bu sorulara cevap varsa ve cevap evetse farkı orada hissdersin
Soran9 aytutku çok fazlaydı her şey istediğim gibiydi
Cevap sahibi9 aySence şimdi bunun böyle olması senden kaynaklı mı yoksa erkek kaynaklı mı?
Her erkekle aynısı oılur mu?
ayrıca şanslıymıssın
Soran9 ayuzun bi isteyiş vardı şehvet vardı öfke, aşk her ne ararsan vardı ve bir anda gelişti sanki ben ben değildim her pozisyona okeydim 10 yıldır seks yapıyormuş gibiydim o da yeterince tanıyordu beni
Cevap sahibi9 ayİşte uyum bu noktaya getiriyor insanı. Bunu ben de az da olsa yaşadım bilirim. Ama herkes bu olmuyor.
Kimi kadın daha elini değdiriyorsun, aşkım yavaş acıyor. Yahu dokunmadım bile hfhgfgh
Soran9 ayhiç yavaş demedim zaten sonra konuşunca ikimizde buna şaşırdık hep daha çok istedim çünkü ne istediğimi biliyordum evet acıdı ama adam çıkarırsa daha da üzülürdüm
Cevap sahibi9 ayYa zaten bak uyum olanla bunu yaptıktan sonra konustugumuzda da sertken acıdı ama acısından cok zevk aldım diyordu. Dursan daha kötü oluyor kadın.
Her tempo yaparsın cünkü vajinada bir kas bölgesi ve sürekli aynı tempoda olursan sinirler uyusmaya başlar. Ama farklı farklı ilerlersen etkisi artar. Bunları da bilmek etkili oluyoır galiba
Soran9 aysanırım
Cevap sahibi9 aySAnırım derken? Ben ne yazdığımı unuttum ahaha
Gizli Üye(25-29)9 ayBenim gibi tutkusu yüksek erkekler her zaman kazanır tutku çok önemli
011 Yorumla
Cevap sahibi9 ayErkeğin kadını mutlu etmek için her şeyi yapmasına dikkat et
Soran9 ayadama beni bağla desem her adam okey olur mu
Cevap sahibi9 ayHer adam bağlamalı filan sevmez
Cevap sahibi9 aySeni alan yaşadı merak ettim
Soran9 ayo zaman evine gitsin
Cevap sahibi9 ayBu konuları konuşmadan kesinlikle evlenme kapalı mısın peki
Soran9 ayyok açığım
Cevap sahibi9 ayÖnceki sevgilimde sert seviyordu güzel anlaşıyorduk
Cevap sahibi9 ayZevklerini cidden merak ettim
Soran9 ayşu kayganlaştırıcı falan nefret ediyorum zaten çok ıslanırım ama yetmediğinde tükürsün, bağlanmak isterim, hükmetsin gözlerimin içine baka baka bana kendini hissettirsin
Cevap sahibi9 ayBurdan yorum yapınca kaldırıyorlar sorun olmazsa diğer yerden
9 ayPartnerinle konuşur, keşfedersiniz birbirinizi. Endişelenme bacım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayFilmler fanteziler hayaller başka gerçekler baskadır. Bişeyi istemekle yapmak başka.
06 Yorumla
Soran9 ayo zaman iğrenç bir can çekiş olur zevk olamayacaksa
Cevap sahibi9 ayp*rno da abartı çok ve ilaçla uyuşturuyor lar ama fantazilerin olması güzel benimde var. Bazıları olabilir bazıları çok zor. Bunun farkında olursan hüsran yasamazsın
Soran9 ayadam işi 5 dakikada bitirirse ölürüm resmen
Cevap sahibi9 ayYa o performansla alakalı ama fanteziye acık biri olmazsa asıl bittin. Odunun biri olmasın heyecan sevsin. İki tarafın kafalar uyarsa manyak zevkler var yasanacak
Soran9 ayo işi 2 saat yapsada okeyim mühim olan zevk ve tutku ve pasif erkek değilim diyor çoğu kişi ama yalan
Cevap sahibi9 ayDemelerine bakma evlenınce heyecanı geçer coğunun. Bu yüzden evlenmeden iyi yanı cinsel anlamda acık olsun bişeylere
9 ayOnların çogu kurgu izlettlrme çabaları. Haz alacağın biriyle beraber olursan daha iyi
03 Yorumla
Soran9 aybunu anlamakta çok zor
- 9 ay
Niye zor olsun herkes bişeyler yaşıyor
Soran9 aybilmiyorum pek parlak şeyler duymadım
Gizli Üye(18-24)9 ayAa çok zor. Aynı durum bende de vardi izlemeyi bıraktım artık gitti çok şükür
09 Yorumla
Soran9 aykadın libidosu daha farklı bence ya da ben kendimi tutamıyorum artık bedenim istedikçe prnoya yöneliyorum
Cevap sahibi9 ayBenimde isteğim çok fazla her yapacağımda izlerdim
Cevap sahibi9 ayBaşka bir şey denemedin mi hiç
Soran9 aydeneyimim oldu ama sınırlı
Cevap sahibi9 ayBen sexting ile çözdüm bu sorunu ama tutku seviyorum uzun olmasını seviyorum sonuçta özel bir an bence
Soran9 aybedenen bir kere oldu ve artık hep istiyorum o da artık imkansız
Cevap sahibi9 ayBedenen hiç yapmadım ama çok iyi olacağımı düşünüyorum
Soran9 ayönerim devamı gelmicekse yapmayın çünkü oladıkça iş çığrından çıkar
Cevap sahibi9 ayYapcak partnerim yok zaten şu an
Partnerini iyi secerek
016 Yorumla
Soran9 aybunu nerden anlayabilirim adama prno mu çek dicem
Soran9 ayher duruma okeyim ama pasif, tutkusuz biri beni korkutuyor ve ben kendime hakim olabilen biri değilim bunu sorarken ilişkide bulurum kendimi
Soran9 ayarsızlık artık
Soran9 ayboşalmak iyi geliyor
Soran9 aygünde 4?
Soran9 aydoğru o tarz ilişkilerde insan yorulur zaten
Soran9 ayabi kişiye yazık fazlası zaten
Soran9 ay25 im ve 1 kere yaşadım bunu
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
9 ayuuuuu çıta çok yüksek
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ksurluda olabilir amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. İzlediğiniz p*rno aldanmayın
00 YorumlaNasıl yani fantezimi diyon
00 YorumlaOrası şans bilemezsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
9 ayNe merak ediyorsan sor gelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBenim birinin eline geçsen Hard olursun
02 Yorumla
Soran9 ayben tutkulu seks seviyorum
Cevap sahibi9 ayTutku da olur aşk ile
Gizli Üye(36-45)9 ayUfukta evlilik var mı?
014 Yorumla
Soran9 ayyok ama baskılar çok
Cevap sahibi9 ayKaç yaşındasın?
Soran9 ay25
Cevap sahibi9 aySeni alan yaşadı desene ama sana da pasifi denk gelir :)
Soran9 ayağlarım abi deme öyle
Cevap sahibi9 ayAbi deme lazım olur 😝
Soran9 ayolmaz
Cevap sahibi9 aySertlikten, hakim olunmasından hoşlanıyorsun di mi?
Soran9 ayevet
Cevap sahibi9 ayÖzel konuşabilir miyiz?
Soran9 aysoruyu beğenirseniz yazarım ama öyle cinsel muhabbet yapmayız
Cevap sahibi9 ayBeğendim, yaz bakalım
Soran9 ayistek attım geri dönüş yaparsanız
Cevap sahibi9 ayAtmadın, k harfli benim. Baş harfi
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Uçuk şeyler peki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Normallesekerek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayBdsm dayanabilir misin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayfilme göre hayata yön verilmez.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler