Ba ra dis koya krhaneye pavona kısaca böyle mekana giden
her kızla yatmak isteyen parasını kızlara veren kız görünce bakan her kızla flört etmeye çalışan
bakire ve namuslu kız arayandan kaçın uzaklaşın çünkü bu tiplerde namus yok ben erkeğim her şeyi yaparım kafasındakar tecv eden tiplerde bu zihniyete
kadın yapınca orp escrt erkek herkeske yatınca deneyimli tecrübeli bilgili olgun doymuş adam olur diyen geçmiş geçmişte kaldı diyip kadının tüm geçmişini inceler bu mide bulandurıcılar
kendinden yaşça küçük kız isteyen net pedo
bir çoğunun hayali iki üç beş kızla aynı anda yatmak sevgili olmak ama kadınlara ahkak din hocalığı yapmakta bir numaradır
kısaca ahlaktan bahsede erkeğe gelince farklı konuşan geçmiş geçmişte kaldı yok olgun iyi yok tecrübeli iyi diyenleri itin kolunuzla escrtla evlensinler tecrübeli iyiyse A yok bu escrt tipli erkekler ama kendileri geçmişe bakar bakire ister
dahs çok özelikler var
sizin için hangi özelikler var? Hangi tip erkekten koca baba olmaz çoğundan olmaz bana göre
karısıma çorap alınca burnundan getirip metres Rus’a ev araba alırlar çünkü erkekler sarışın yabancı evli olmadığı kıza tapar Rus her bk yese namuslu derler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer