ՏҽӀɑʍՏ
Hayatına alacağın insanın cinsel geçmişini sormak hak mıdır¿ Seksting geçmişi bile sorgulanmalı. 🙄

ՏҽӀɑʍՏ
Hayatına alacağın insanın cinsel geçmişini sormak hak mıdır¿ Seksting geçmişi bile sorgulanmalı. 🙄

Her iki tarafın da geçmişi sorgulanır ama sorgulama konuları farklıdır.
Kadının cinsel/duygusal geçmişi önemlidir.
Erkeğin geçmişine dair iki şey irdelenir. Adli sicili ve sigorta primi...
Erkeklerle kadınlar eşit değildir. Erkekler, hayatına girmiş son kadına değer verip tüm yatırımını ona yaparken kadınlar ise yaşamındaki ilk erkeği idealize eder. Daha sonrasında ilişki yaşadığı tüm erkekleri de fiziksel, maddi, mental her yönden o ilk erkekle kıyaslar.
Kadınlar hayata dikiz aynasından baktığı için geçmişte yaşar. Lakin erkeklerin projeksiyonu önüne bakmak üzere kurulu olduğu için her daim geleceğe odaklanır. İŞTE BUNDAN ÖTÜRÜ DÜNYAYI ERKEKLER YÖNETİR. diyor ve bitiriyorum. Bugünlük de bu kadar.🙂
Biriyle ciddi bir ilişki düşünüyorsan, geçmişini tamamen yok saymak da her detayı didiklemek de sağlıklı değil bence. Cinsel geçmiş dahil olmak üzere, insanın hayat tecrübeleri onun karakterini, değerlerini ve ilişkiye bakışını şekillendirir. Bu yüzden geçmişin kendisi değil de, geçmişin kişiyi nasıl etkilediği önemli kalıyor. Herkesin bir mazisi var, önemli olan, bugün kim olduğu ve bizimle nasıl bir gelecek düşündüğü. Saygı, anlayış ve açık iletişim varsa, geçmiş sadece bir yolculuğun parçası olarak kalıyor.
Geçmişi bilinmeyen biriyle gelecek kurulmaz.
Geçmiş ilişkilerinde attığı her adım her dokunuş önemli. Hiçbir gizli saklı olmadan her şey bilinmeli
Cinsel geçmişini saklayan, yalan söyleyen bana göre genel evdeki hayat kadını daha namussuzdur
👌
Ne kadar aktif olduğunu bilmek isterim ki onun bu konuda tanıyabileyim. Çekingen ile abazan çizelgesinde bir yere oturmalıyım onu sonuçta. Sonra da sebeplerine bakar ona göre geçer not veririm. Saklıyorsa orada hep bir şey çıkıyor çünkü ben kıskançlık krizlerine giren sorunlulardan değilim. Bana bile söyleyemiyorsa orada hep bir halt oluyor. Ben anlatırım, ondan da aynısını beklerim. Geçmişini saklayandansa uzak dururum.
😌🌸
🙂✨
Cevap
63Cevap
Kimse kimsenin geçmişini ne sorgulama ne de yargılama hakkına ve haddine sahip değildir. Herkes birbirinin geçmişine saygı duyacak ve olduğu gibi kabul edecek.
flort işlerine çok sıcak bakmıyorum açıkçası ama sevgilim olacak kişinin kessinlikle gecmişi benim için onemli ve şunu unutmayın birinin gecmişini takmıyorsanız ilerde imkanı yok karşınıza cıkar
Söyle sorgulamak daha mantıklı kendisine kısa sürede bağlanmayıp aşık olmayıp hal veye hareketlerinden bunu anlayabilirsin kadında zaten sende ona göre aksiyon alırsın geçmişini ve mazisini çok kafaya takan kadın zaten sana arzu duymaz statüne tipine ya da cebine arzu duyar oda erkeği mutlu etmez hemen bağlanmamak gerçeği öğrenince doğru bir şekilde ayrılabilimek önemli.
Sorgu demeyelim de üstünkörü bilgi edinmek diyelim. 15 farklı kişiyle yatan veya bir kişiyle 10 defa yatan birisiyle işim olmaz. Karşımdaki insan benim gibi veya bana yakın olsun isterim. Biriyle yattıysa ve o kişiyle yaşadıklarından pişmansa, biz beraberken beni onunla kıyaslamayacaksa şans verebilirim. Buna olgunluk deniyor zaten.
Hehe abi ne olgunluğu gvt şık denio ona iice bkonu çıkardınız ha
Sorgulanmali jsjs

Uuu 😅
😂😅
Çok zor bir soru. Şöyle ki bakire olup da güven vermeyen tıp de var, bakire olmayıp da aslan gibi namusuna sahip çıkan da varm sorgulama yapılması yanlış, o da seni sorgularsa işin içinden cikamazsin
Konu bekaret değil
Elbette.
Yok artık bu geçmiş sorgulama da sınır nedir laz kızı 😏 oldu olacak flörtün mastürbasyon geçmişi ve sıklığı da sorgulansin:)
Ben bilmem 🙄
Bi kere de bil be zalimin kızı 🙃
Bir erkeğin kadına direk böyle sorgu sual etmesi yakışıksız kalır.
Sevgiliyken her şey konuşulabilir ama ben kıskanıyorum sonra çok detay sormam.
Kadın erkeğe sormalı!!
Cinsel geçmişi geçmişse problem yok da geçmemişse sağdan bi geçiririm feleğini elden geçiririm adamın 😂😂
Ama düşünsene çok kalabalıkmış 🙄🙄
Yok ya alt tarafı 5 kardeş 🤚🏻🤚🏻 üst tarafını da denk getirebiliyorum bazen tabi ağzına 😂😂
😅😅
Döverim elim ağır 😂😂
Vur kır parçala 🧌
Doksandan da çakıyım mı 😂😂
Çak bakayım nasıl çakıyorsun jdfjs
Çaktıran olmuyor canı tatlı 😂😂
Ay tövbe dkfkdk
Tövbekar eylesin Mevla bizi
Bence doğru değil. Yani düşünsene sana sorsa kaç kişiyle seksting veya reel seks yaptın diye sorulsa rahatsız olmaz mısın?
Olmam büyük ihtimalle
Hiç sanmıyorum
Sorarım tabi. herhaltı yesin sonra geçmiş gıtmış temız sayfa açtım desın. Ayrıntısına kadar Bılmem lazım
Doğru yol bu, nerede görsem tanırım sjfj
Geçmişi ne kurcalayacagim mesele benimle olduğu günden sonrası
Akıllı kadının hâli bir başka vesselam 👌✌️
@Gizemlii_-Adam teşekkür ederiz efenim
Geçmişe takılan takılır kalır çıkamaz
mazi de kalanları bugüne getirirsen sıkıntı yaşarsın
kimse anasının karnından geçmişle doğmuyo
Misal benim hayatıma girerken anasının karnından taze çıkmış gibisinden yepyeni bir sayfa açacağımızdan mütevellit bu konular önem arz ediyor. Her detayını öğrenmek istemesem de kurcalarım.
Kurcalamaman gerek.
Herkes birbirinin geçmişini kurcalamaya başlasa herkes birbirine düşman olur fikirler ayrışır, ön yargı çoğalır geçmişi geçmişte bırakmak gerek.
Yeni bir sayfa ya da gireceğini sayfa da geçmişi konuşmanın önemi yok
Sorgulamam diyen erkek yumuşaktır, hiç takmam diyen ılıktır. Ben sorgularım şahsen.
Yes bence de
Hayır ya ben sevmiyorum geçmişine girmeyi herkesin pisliği kendine sjsjjd
Ya temizi oynuyorsa :D
Hmm , ne kadar dürüst olacağı çok önemli burada. Güvenip güvenmemek mesele.
Yok mesele o değil
Sen boş koy ya
Cinsel hastalıkların arttığı zamanda tabiki sorgulanmalı gerçi gercekgini de soylemicekler ama sorgulanmalı yani
+1
Bence gerek yok. Geçmiş sonuçta. Kendi geçmişimin nasıl açılmamasını istemiyorsam partneriminkinide açmam. İlişki esnasında bana nasıl davrandıgına vs. Bakarım
Benden öncekini sorgulamam ama benimle sevgili olup ayrıldıktan sonra başkasıyla yatarsa onu asla affetmem hayatıma sonsuza kadar almam yalvarsa kabul etmem
Bazı şeyler saygı sınırları içinde sorulmalıdır karşı tarafa rahatsızlık vermeden, onun dışında da fazla kurcalamak hoş olmaz, çünkü "Geçmiş bi çöplüktür çöpü de kargalar karıştırır demişler."
Ben eşimin, eşim de benim her şeyimizi biliriz. Kimle ne yaşadığımızı. Her şeyi anlattık. Aramızda gizli saklı bir durum yok. Olması için bir sebep de yok.
Flört değilde ilişki karşılıklı olarak belli bir ciddiyete gidiyorsa ona uygun şekilde karşılıklı anlayış ve belli sınırlara saygı duyulacak şekilde anlatılmalı karşılıklı konuşmalar olacak şekilde
Sorar ederim ben ya niyetim varsa sevgili olmaya mühim mevzular
Merak edilir ama sorgulanmaz. Çünkü hoşa gitmeyecek şeyler duyulur. Bana da sorsa önceki 93 kişiyi açıklayamam.
Kişiye göre değişiyor fakat genel olarak sormuyorum çünkü bazılarına sormaya korkuyorum allah kahretsin kederlendim.
Geçmişte sapkınlık şeklinde demeyimleri varsa elbette ilgilendirir onun dışında takılmam sadece benden sonrasına odaklanıyorum
Gadddınnn iyi polis kötü polis rolüne girip içinden geçmen lazım ki doğruları öğrennn ama bence bilmenin bir faydası yoghhtur...
Uçuk kaçık deneyimleri yoksa sorgulanmaz gibi ya
Mesela grup vb veya tek gecelik ya da fb ilişkileri
Bunları yapıp yapmadığını nerden bilelim? Yapmış olsa bile yapmadım deme olasılıgı %99,99
@Brokenheartedgirl41 kişi kendini belli eder bir yerde
@Brokenheartedgirl41 stalk yapmayı çok seviyorum da bir soruda eşinden bahsedip 1 ay önceki soruda uzun zamandır kimseyle flörtleşmedim demişsin troll yapmayı çok mu seviyorsun acaba?
Ön yargıdan bi kurtulun önce. Arkadaşımla beraber kullanıyoruz bu hesabı. Açıklama yapmak zorunda degilim. Ama yaptım.
@Brokenheartedgirl41 ön yargı değil ki. öyle olsaydı sormazdım yargılardım.
Eskort değilse olmaz
Nee
Adı konmamıştır belki
Tespit şart 🧌
Etkilemeli
Ben sormazdım. Erkeklerde sormasın kendisi bakir değilse tabiki
Kesinlikle keskin ışıklar altında çapraz sorguya çekilmeli 😂
Sorgulamadım, bana yakın hissederse geçmişini bir şekilde anlatır.
Sorgulanmali diye düşünüyorum bu 10 kişi ile de yatmış olabilir
Sorgulanmamalı yoksa alevlenmeler 🔥 başlar o yüzden kalsın ve birlikte ne yaşanacaksa yaşansın
hastalığı var mı yok mu konusunda emin olmak için cinsel ilişki öncesi sorgulamak herkesin hakkı. onun dışında gerek yok.
Bence pek karıştırılmamalı yeniyken falan ileride belki eski olaylar anlatılırken olabilir
Ben geçmiş değil, karakterle yürürüm. Bana denk gelen yürür.
Tabii ki birkaç soru sorarım bu konuyla ilgili ona göre de değerlendirmemi yaparım.
Bazı şeyler önemlidir , geçmiş geçip gitmiyor bazen seninle gelir
Erkek ise sorgulanmalı iyice bakılmalı neler var neler yapmış
Böyle bir şeyi sorgulamak lazım bence ya
Katılıyorum
Hayir abi sen niye sorguluycaksinkj
Sorgularım abicim sana ne shfjs
😂😂😂
Belki aldattı sorgulanmalı djsjdj
Öncekileri mi? Onu itiraf etmez ki kimse djfjs
Flörtüm ya tabiki öncekiler işte çevresini sorgulamak gerekiyor sjsj
Çevresini de mi sorgulayacağız dkfkks işimiz zor
Yoksa bizde aynısını yaşarsın başlamadan bitsin 😂
yaşarız dicektim
Aynen 😒
öğrenirsem soğurum 😅
Olması gereken oluyordur belki de
belki de en iyisi en baştan soğumak zjzn
Yes aynen
Ben sorguluyorum elimde değil maalesef. d
Ben de sorgularım ne münasebooo
Sonra hüsran oluyor sonu. d
Bana özel bir haltı kalmadıysa skfjk ikilesin zaten 😅
Bence de. d
Çapraz sorgu ile sorgulanmalı hatta mkdkf
😒 ciddi konular bunlar
Bence sorgulanmalı didik edilmese de bilgi edinmek iyidir
Tabikidde sorgulanmalı patlak erkek no
Milletin artığı ile işim olmaz
B@kire her zaman iyidir
Artık ne aq ne bu ötekileştirme
@moonsugarjkk benim görüşüm bu yönde
Evlenmeden ilişki olmaz günah
Hahaha 😅
Tamam gülmüyorum 🥺
Saygılıyız tabii efendim
Sağlık açısından sorgularım, heryerde virüs var.
Sorgularım ama etkilenmem olumlu ya da olumsuz
sorgulanmamalı tadını cıkarmalı😂
Yok artık hiçbir şeyi sorun etmez misin?
Ne gibi mesela?
birlikte düşünelim istersen :) şu son yorum da yarım kaldı zaten bir görmezden geldin yok oldun
Herkesin mazisi kendine
Sorgulanmalı. Dürüstlük önemli
Geçmişe bakarak her zaman hayata yön veremezsin
Flörtü sorgulamaya gerek yok bence
Tabikide sorgulanır şükür gvt değiliz
Flört değilde ciddi ilişkiyse sorgularım
benimkini sorgulamaya kalkarlarsa iyi olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?