Şahsen bakmıyorum abartı bakmakta hoş degil lakin kadın vücudu yaratılışı gereği baştan sona güzel estetik yaratılmış , nasil bacaginin öpülmesi seni bir hoş ediyorsa bakmak dokunmakta erkeği hoş eder
Kapalı kadınlarla açık kadınlar aynı derecede uyarıcı olmaz, örneğin açık bir kadınin dizüstü giydiği etekte görülen bacaklariyla, kapalı bir kadının görülen bacakları aynı derecede uyarıcı değildir, kapalı kadının görülen yeri daha etkileyicidir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Şahsen bakmıyorum abartı bakmakta hoş degil lakin kadın vücudu yaratılışı gereği baştan sona güzel estetik yaratılmış , nasil bacaginin öpülmesi seni bir hoş ediyorsa bakmak dokunmakta erkeği hoş eder
Anlamıyorum kadınları, "neden göğüsleri bu kadar seviyorsunuz", " kalcaya neden bu kadar düşkünsünüz"... Şimdi de bacaklar...
Bu bölgeler erojen çünkü, uyarıcı
Kapalı kadınlarla açık kadınlar aynı derecede uyarıcı olmaz, örneğin açık bir kadınin dizüstü giydiği etekte görülen bacaklariyla, kapalı bir kadının görülen bacakları aynı derecede uyarıcı değildir, kapalı kadının görülen yeri daha etkileyicidir
Çubuk kraker gibi bir bacak yerine dolgun bacak daha iyidir kadında
Gereksiz bi teferruat bi bacaga bu kadar anlam yuklemek saçma
aslında bacak bahane bacak yukarı tarflarida güzel dur imajı verdiği için
Günlük hayatta dikkat çekici sanırım yoksa havuzda denizde görüyoruz ve çokta bakmıyoruz bile
Bizim içini boş ver de. Sizin için önemli değilse niye o kadar kısa etekler giyiyorsunuz.
Cinselliği çağrıştırıyor. Hele birde pürüzsüz ve biraz kalınsa
Ben kapalı kadınlara zaafım var. İnce çorap giyince aşırı çekici oluyorlar. Ayak bilek kısmı gözüküyor.
Kadınlar neden son zamanlarda teşhircilik yapmayı moda haline getirdi
Önemsiz bacak herkeste var
Güzelse neden bayılmasın ki
Gereğinden fazla anlam yüklemeyi saçma buluyorum.
Güzel çünkü, daha detaylı nedenını özelden yazıyım
Kalınsa dikkat çeker ama ikinci kez sönüp bakılmaz
Hiç dikkatimi çekmedi
Bacak değil popo daha önemli 😊
çekici seksi geliyor
Önemsiz
nedir beklentin
Çok ağır fetişim vardır bacak ve çizmeye
Güzelse bakilir.
Ooo tahrik ediyor kim olursa olsun
Kapalı